Ian-Feb2011- Hai Lori!! Hai Jasmi!! (171)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Roxx;mancal-ar Mama de mumoasa!dulce tare domnisoara cu ochii ei...wow..felicitari
sa ne scrii reteta..sau sotul stie mai bine?

Tunde 35 saptamaniSonia-Diana si mami de ursulet Mario 04.03.2004

da Doamne sa stea buburuza mea in burtica pana la termen

"fiecare prunc nou nascut vine pe lume cu mesajul ca Bunul Dumnezeu inca nu si-a pierdut increderea in oameni"-Tagore filozof Indian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

fug sa-l duc pe M la chef..vin

"fiecare prunc nou nascut vine pe lume cu mesajul ca Bunul Dumnezeu inca nu si-a pierdut increderea in oameni"-Tagore filozof Indian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

Sunt un fluturas de la odiseea de martie-aprile si vreau sa-i trimit niste ganduri pt MIHA tp care a pierdut bblusul...
Draga mea, si eu am trecut acum trei ani prin aproape acelasi lucru, m-am dus la control sa vad can tb sa nasc si inimioara lui bb nu mai batea, coincidentza face ca pp bb il chema tot ilinca...Stiu prin ce treci, daca ai vrei sa vb trimite-mi un pm si-ti dau mail-ul meu...
un suport emotional bun eu am primt de pe forumul cu emma( are punct dupa fiecare litera), sunt fete care au trecut prin ce am trecut noi....te imbratisez si imi pare rau...

mami de de 7 ani si ingeras si 29+cu
69/11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

roxx..ce printesa frumoasa ai tu acolo

Angie +37

bebe jucaus

amr 5 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

Citat:
citat din mesajul lui florintunde

MIRELA; off saraca..Chiar azi te-am pomenit..oare cum sunteti..
poate au luat motaneii starea nasoala pe care o ai..mare pacoste hemoroizii astia..
tratament cu ceai de galbenele,crema de galbenele..noaptea macar- sa dormi fara chiloti.i Mananca fibre multe..cereale cu iaurt,ceai de musetel...spalare cu apa calda dupa fiecare toaleta...evita constipatia..pup si putere multa!

sarumana

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Hello burticile, mamicile si buburuzele.

Am intrat doar sa vad ce mai zicei si sa va salut pe ziua de azi.
Noi nu ne laudam cu lucruri bune. Au inceput colicii si ne doare burtica, dormim daca se poate numai in brate la mami, iar mami...
Speram sa scapam repede de ei.

pe toti.

Laura de dulce Stefan-Mihai (06.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misssexy spune:

dupa cateva zile de pauza
Ce mai faceti?
Felicitari mamicilor care au nascut zilele acestea,sa aveti parte de bebei mancaciosi si neplangaciosi
Eu am o durere insuportabila in partea dreapta jos,ca si cum mar durea ovarele.....O fi semn ca bebe se pregateste de iesire?

ALINA 37+ cu ALESSIA

http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=alina&year=2011&month=2&day=2&babycount=1"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamutz spune:

Buna fetele
Eu tot la voi imi spun oful, ca nu prea imi vine sa merg la alta odisee
Am facut pe mine de frica azi, am avut o scurgere maronie.
Acum am venit de la eco si bebe e bine, f agitat chiar. Cred ca dansa. M+am linistit. Dr crede ca s+a iritat colul putin ca nu era nimic in neregula, din contra. Voi ati patit asa ceva la timpul vostru?
Eu implinesc 14 sapt maine si fac clexane.
Am citit de Miha, dar am fost asa de afectata ca nu am mai putut sa scriu ceva.
Roxx bun venit acasa (urare cu intarziere)
Subu ma bucur tare ca bebele tau e un minunat.
Felicitari proaspetelor mamici.

Poate pana la urma se indura cineva sa imi dea si mie parola sa vad bebeii frumosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_micu83 spune:

Va multumesc tuturor pentru voturi...incet incet ne indreptam spre top 10...si daca luam unul din premii, o sa facem mai departe o bucurie unui copil din forum. Multumim de ajutor.

Si daca tot sunt pusa pe fapte mari,vreau sa va spun ca detin cantecele speciale pentru zi de nastere. personalizate cu numele: Stefania, Lorin, Razvan, Alex si Raul! Daca aveti puiuti cu aceste nume...va rog sa-mi screti pe mess andreibabyfashion@yahoo.com Le trimit cu drag tuturor!

aaaa, si mai am zeci de carti in variante online, filme(igiena organelor genitale, urechilor,nasucurilor), carti de psiho, retete..etc..tot acolo ma gasiti

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=6" target="_blank">Voteaza un Winnie MIC, dar CHIC! Voteaza m8 !!

Hainute NOI, import Anglia!

bazarim si noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misssexy spune:

Am o mare rugaminte la mamicutza care va face capitol nou ,as vrea sa treaca la numele buburuzei mele si prenumele Timeea.Aseara am visat acest nume,si cred ca se potriveste cu Alessia,nu? va pup

ALINA 37+ cu ALESSIA

http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=alina&year=2011&month=2&day=2&babycount=1"

Mergi la inceput