Ian-Feb2011- Hai Lori!! Hai Jasmi!! (171)
Raspunsuri - Pagina 17
mamutz spune:
Am botezat in sept o fetita cu numele Timeea![]()
Pt hemoroizi incercati si PROPODERM un produs absolut natural dar extrem de eficient, sper sa fie f bun si la voi. Permis si pe sarcina
florintunde spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mamutz Buna fetele Eu tot la voi imi spun oful, ca nu prea imi vine sa merg la alta odisee Am facut pe mine de frica azi, am avut o scurgere maronie. Acum am venit de la eco si bebe e bine, f agitat chiar. Cred ca dansa Eu implinesc 14 sapt maine si fac clexane. Am citit de Miha, dar am fost asa de afectata ca nu am mai putut sa scriu ceva. Roxx bun venit acasa (urare cu intarziere) Subu ma bucur tare ca bebele tau e un minunat. Felicitari proaspetelor mamici. Poate pana la urma se indura cineva sa imi dea si mie parola sa vad bebeii frumosi ![]() |
Eu am f o hemoragie la 12 sapt...de m-am kkt pe mine...bebe era binemersi...aveam colul sensibil...fii optimista.De data asta o sa fie totul ok...vei avea un bebic minunat

Tunde
35 saptamani
Sonia-Diana si mami de ursulet Mario
04.03.2004
da Doamne sa stea buburuza mea in burtica pana la termen"fiecare prunc nou nascut vine pe lume cu mesajul ca Bunul Dumnezeu inca nu si-a pierdut increderea in oameni"-Tagore filozof Indian
mamutz spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui florintunde
Eu am f o hemoragie la 12 sapt...de m-am kkt pe mine...bebe era binemersi...aveam colul sensibil...fii optimista.De data asta o sa fie totul ok...vei avea un bebic minunat ![]() Tunde 35 saptamani Sonia-Diana si mami de ursulet Mario 04.03.2004 da Doamne sa stea buburuza mea in burtica pana la termen"fiecare prunc nou nascut vine pe lume cu mesajul ca Bunul Dumnezeu inca nu si-a pierdut increderea in oameni"-Tagore filozof Indian |
Ma bucur ca esti aici sa ne incurajezi pe toate.
angieangie spune:
Tunde e protectoarea noastra

sa vezi ce galerie maxima o sa-i facem noi cand o sa nasca

Angie
+37
bebe jucaus
amr 5 zile
maimutzica10 spune:
roxx, ce activa esti!
se vede ca aveti oaresce program! s-o tineti tot asa!
tunde, esti omniprezenta! cand le faci soro pe toate?! tre' sa ma organizez si io mai bine, ca atunci cd aterizeaza maimutzica... jar mananc!
io vreau sa ma duc la real, ca nu mai am nik de mancare, si nici pofte..
in frigider la mine sunt in schimb muuulte cutii de lapte si fructe.
voi ce mai gatiti, ce mai mancati, la ce mai poftiti?
rox 35+
Marie Lorelei
think pink
AlexaM spune:
| citat din mesajul lui adryiii Am inteles ideea cu alimentatia. AlexaM acum mi-am dat seama ca si tu pe luni ar trebui sa-ti intalnesti minunea. Mai astepti daca nu vine pana luni? 39 cu Elena Alexandra |
Voi merge maine la un control si vedem. eu as vrea sa astept atat cat ii trebuie lui bebe sa fie bine. Dar vreau sa verific intai ca este totul ok cu el.
Mami de roscatzel Matei Gabriel 24.08.2008 si
39+
Theodor Andrei
madalina_m spune:
| citat din mesajul lui misssexy Am o mare rugaminte la mamicutza care va face capitol nou ,as vrea sa treaca la numele buburuzei mele si prenumele Timeea.Aseara am visat acest nume,si cred ca se potriveste cu Alessia,nu? va pupALINA 37+ cu ALESSIA http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=alina&year=2011&month=2&day=2&babycount=1" |
E foarte frumos numele! Da, se potriveste cu Alessia.
37+ cu
si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008) 
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica
dangabriela spune:
Buna seara!!
Tocmai ce am vazut poze minunate cu bebeii " nostri". Doamne, toti sunt absolut superbi! m-am uitat de cateva ori la fiecare, nu ma mai saturam.
Abia astept sa-mi tin si eu puiutul in brate.
Mai am atat de putin: 4 zile.
ELICITARI , dragi mamici: Roxx, Shine, Shubu, Bebelu, Numeioana,Danina, Luciact, Loutzy, Mada23, Mirela2 aveti niste puiuti absolut superbi. Imi cer scuze daca am uitat pe cineva
.

Tuturor sa va traiasca si sa va insenineze viata!
Iar celor care urmeaza sa nasca: curaj fetelor , in curand vom fi mamici!

FVL heterozigot, 37 de saptamani
Andrei
Shines spune:
| citat din mesajul lui misssexy Am o mare rugaminte la mamicutza care va face capitol nou ,as vrea sa treaca la numele buburuzei mele si prenumele Timeea.Aseara am visat acest nume,si cred ca se potriveste cu Alessia,nu? va pupALINA 37+ cu ALESSIA http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=alina&year=2011&month=2&day=2&babycount=1" |
Gata..numele e in listuta

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia si Eduard Matei
madalina_m spune:
| citat din mesajul lui maimutzica10 roxx, ce activa esti! se vede ca aveti oaresce program! s-o tineti tot asa! tunde, esti omniprezenta! cand le faci soro pe toate?! tre' sa ma organizez si io mai bine, ca atunci cd aterizeaza maimutzica... jar mananc! io vreau sa ma duc la real, ca nu mai am nik de mancare, si nici pofte.. in frigider la mine sunt in schimb muuulte cutii de lapte si fructe. voi ce mai gatiti, ce mai mancati, la ce mai poftiti? rox 35+ Marie Loreleithink pink |
Eu nu mai poftesc la nimic. Manac ca sa nu zica Bobita ca il tin flamand. Mananc iaurt, branzica de casa, cascaval, branza topita (nu imi place decat Kibio de la Apetito - e pt copii
Placinta cu branza si spanac sau placinta cu branza si verdeata alaturi de un Airan ... nebunie curata! Imi trimit uneori sotul acolo special sa imi ia bunatati.
37+ cu
si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008) 
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica