Ian-Feb2011- Hai Lori!! Hai Jasmi!! (171)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamutz spune:

Am botezat in sept o fetita cu numele Timeea
Pt hemoroizi incercati si PROPODERM un produs absolut natural dar extrem de eficient, sper sa fie f bun si la voi. Permis si pe sarcina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamutz

Buna fetele
Eu tot la voi imi spun oful, ca nu prea imi vine sa merg la alta odisee
Am facut pe mine de frica azi, am avut o scurgere maronie.
Acum am venit de la eco si bebe e bine, f agitat chiar. Cred ca dansa. M+am linistit. Dr crede ca s+a iritat colul putin ca nu era nimic in neregula, din contra. Voi ati patit asa ceva la timpul vostru?
Eu implinesc 14 sapt maine si fac clexane.
Am citit de Miha, dar am fost asa de afectata ca nu am mai putut sa scriu ceva.
Roxx bun venit acasa (urare cu intarziere)
Subu ma bucur tare ca bebele tau e un minunat.
Felicitari proaspetelor mamici.

Poate pana la urma se indura cineva sa imi dea si mie parola sa vad bebeii frumosi

Eu am f o hemoragie la 12 sapt...de m-am kkt pe mine...bebe era binemersi...aveam colul sensibil...fii optimista.De data asta o sa fie totul ok...vei avea un bebic minunat

Tunde 35 saptamaniSonia-Diana si mami de ursulet Mario 04.03.2004

da Doamne sa stea buburuza mea in burtica pana la termen

"fiecare prunc nou nascut vine pe lume cu mesajul ca Bunul Dumnezeu inca nu si-a pierdut increderea in oameni"-Tagore filozof Indian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamutz spune:

Citat:
citat din mesajul lui florintunde

Citat:
citat din mesajul lui mamutz

Buna fetele
Eu tot la voi imi spun oful, ca nu prea imi vine sa merg la alta odisee
Am facut pe mine de frica azi, am avut o scurgere maronie.
Acum am venit de la eco si bebe e bine, f agitat chiar. Cred ca dansa. M+am linistit. Dr crede ca s+a iritat colul putin ca nu era nimic in neregula, din contra. Voi ati patit asa ceva la timpul vostru?
Eu implinesc 14 sapt maine si fac clexane.
Am citit de Miha, dar am fost asa de afectata ca nu am mai putut sa scriu ceva.
Roxx bun venit acasa (urare cu intarziere)
Subu ma bucur tare ca bebele tau e un minunat.
Felicitari proaspetelor mamici.

Poate pana la urma se indura cineva sa imi dea si mie parola sa vad bebeii frumosi

Eu am f o hemoragie la 12 sapt...de m-am kkt pe mine...bebe era binemersi...aveam colul sensibil...fii optimista.De data asta o sa fie totul ok...vei avea un bebic minunat

Tunde 35 saptamaniSonia-Diana si mami de ursulet Mario 04.03.2004

da Doamne sa stea buburuza mea in burtica pana la termen

"fiecare prunc nou nascut vine pe lume cu mesajul ca Bunul Dumnezeu inca nu si-a pierdut increderea in oameni"-Tagore filozof Indian

Ma bucur ca esti aici sa ne incurajezi pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

Tunde e protectoarea noastrasa vezi ce galerie maxima o sa-i facem noi cand o sa nasca

Angie +37

bebe jucaus

amr 5 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maimutzica10 spune:

roxx, ce activa esti!
se vede ca aveti oaresce program! s-o tineti tot asa!

tunde, esti omniprezenta! cand le faci soro pe toate?! tre' sa ma organizez si io mai bine, ca atunci cd aterizeaza maimutzica... jar mananc!

io vreau sa ma duc la real, ca nu mai am nik de mancare, si nici pofte..
in frigider la mine sunt in schimb muuulte cutii de lapte si fructe.

voi ce mai gatiti, ce mai mancati, la ce mai poftiti?

rox 35+ Marie Lorelei
think pink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexaM spune:

Citat:
citat din mesajul lui adryiii

Am inteles ideea cu alimentatia.
AlexaM acum mi-am dat seama ca si tu pe luni ar trebui sa-ti intalnesti minunea. Mai astepti daca nu vine pana luni?

39 cu Elena Alexandra

Voi merge maine la un control si vedem. eu as vrea sa astept atat cat ii trebuie lui bebe sa fie bine. Dar vreau sa verific intai ca este totul ok cu el.

Mami de roscatzel Matei Gabriel 24.08.2008 si 39+ Theodor Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Citat:
citat din mesajul lui misssexy

Am o mare rugaminte la mamicutza care va face capitol nou ,as vrea sa treaca la numele buburuzei mele si prenumele Timeea.Aseara am visat acest nume,si cred ca se potriveste cu Alessia,nu? va pup

ALINA 37+ cu ALESSIA

http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=alina&year=2011&month=2&day=2&babycount=1"

E foarte frumos numele! Da, se potriveste cu Alessia.

37+ cu si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dangabriela spune:

Buna seara!!
Tocmai ce am vazut poze minunate cu bebeii " nostri". Doamne, toti sunt absolut superbi! m-am uitat de cateva ori la fiecare, nu ma mai saturam.
Abia astept sa-mi tin si eu puiutul in brate.
Mai am atat de putin: 4 zile.

ELICITARI , dragi mamici: Roxx, Shine, Shubu, Bebelu, Numeioana,Danina, Luciact, Loutzy, Mada23, Mirela2 aveti niste puiuti absolut superbi. Imi cer scuze daca am uitat pe cineva.
Tuturor sa va traiasca si sa va insenineze viata!

Iar celor care urmeaza sa nasca: curaj fetelor , in curand vom fi mamici!

FVL heterozigot, 37 de saptamani Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Citat:
citat din mesajul lui misssexy

Am o mare rugaminte la mamicutza care va face capitol nou ,as vrea sa treaca la numele buburuzei mele si prenumele Timeea.Aseara am visat acest nume,si cred ca se potriveste cu Alessia,nu? va pup

ALINA 37+ cu ALESSIA

http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=alina&year=2011&month=2&day=2&babycount=1"

Gata..numele e in listuta

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia si Eduard Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Citat:
citat din mesajul lui maimutzica10

roxx, ce activa esti!
se vede ca aveti oaresce program! s-o tineti tot asa!

tunde, esti omniprezenta! cand le faci soro pe toate?! tre' sa ma organizez si io mai bine, ca atunci cd aterizeaza maimutzica... jar mananc!

io vreau sa ma duc la real, ca nu mai am nik de mancare, si nici pofte..
in frigider la mine sunt in schimb muuulte cutii de lapte si fructe.

voi ce mai gatiti, ce mai mancati, la ce mai poftiti?

rox 35+ Marie Lorelei
think pink

Eu nu mai poftesc la nimic. Manac ca sa nu zica Bobita ca il tin flamand. Mananc iaurt, branzica de casa, cascaval, branza topita (nu imi place decat Kibio de la Apetito - e pt copii ) si din cand in cand sunca de pui/curcan. Mancare gatita mananc ce se indura mama sau soacra sa imi faca ca eu nu prea mai fac. Si de obicei nu am preferinte. De ex sapt asta am mancat limba cu masline si azi am primit un pilaf cu pui. Hai sa iti vand un pont ca stiu ca stai pe langa mine (zona Dristor): la Mega Image-ul de langa Mall Vitan (unde era sau mai e piata Vitan), in galerie, este o patiserie turceasca. Au niste chestii dementiale acolo!!! Placinta cu branza si spanac sau placinta cu branza si verdeata alaturi de un Airan ... nebunie curata! Imi trimit uneori sotul acolo special sa imi ia bunatati.

37+ cu si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica

Mergi la inceput