Ian-Feb2011- Hai Lori!! Hai Jasmi!! (171)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Am vb cu Carmen..va saluta si va pupa pe toate

Au ajuns acasa..bebica doarme linistit..e si mami lu carmen acolo si o ajuta daca e ceva.
deocamdata e obosita..dar se simte bine

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia si Eduard Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Citat:
citat din mesajul lui Shines

Am vb cu Carmen..va saluta si va pupa pe toate

Au ajuns acasa..bebica doarme linistit..e si mami lu carmen acolo si o ajuta daca e ceva.
deocamdata e obosita..dar se simte bine

Super! Bine ati ajuns acasa, Carmen si bebe Andrei!

Multumim de vesti Simo!

37+ cu si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misssexy spune:

Ms Shines

ALINA 37+ cu ALESSIA TIMEEA

http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=alina&year=2011&month=2&day=2&babycount=1"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_night spune:

Buna seara, dragele mele,

Imi cer scuze, nu am mai apucat nici sa citesc, nici sa mai raspund, dar incerc sa recuperez. Am pus si noi cateva pozici pe picassa. Pupici multi si sanatate tuturor mamicilor si bebeilor scumpi.

Anca, mamica fericita a Dianei Maria (02 ian 2011)

Copiii trebuie sa fie indulgenti cu adultii. (Antoine de Saint Exupery)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maimutzica10 spune:

madalina! am mancat o data de la ei, dar mi-am luat chestii dulci (ca inainte de sarcina basculam zahar si miere cu kilu); sa incerc si sarate deci.

daduse cineva pe forum un sirop sau ceva naturist impotriva constipatiei, mai stiti cum se numeste? (ma gandesc ca o ajuta pe mirela)

rox 35+ Marie Lorelei
think pink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Citat:
citat din mesajul lui maimutzica10

madalina! am mancat o data de la ei, dar mi-am luat chestii dulci (ca inainte de sarcina basculam zahar si miere cu kilu); sa incerc si sarate deci.

daduse cineva pe forum un sirop sau ceva naturist impotriva constipatiei, mai stiti cum se numeste? (ma gandesc ca o ajuta pe mirela)

rox 35+ Marie Lorelei
think pink

Duphalac se numeste..e ok in timpul alaptarii. e natural.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka-maria spune:

Revin.
Zilele astea 2 de cand sunt acasa, m-am simtit absolut incompetenta. Bebe are rabdare sa suga cam 10-15 min. la fiecare san, la fiecare masa. Astazi am scos la pompa de 2 ori aproape 20ml. Ieri scosesem vreo 3 picaturi din fiecare, deci avansam. Culmea e ca imi curg sanii, nu e alb, e ceva incolor, dar curge singur. Bebe azi mi s-a parut ca inghite ceva, pana acum tragea dar nu se auzea inghititul.
Bebe este chinuit de colici si n-avem decat 5 zile de viata. Azi-naopte a plans 3 ore neintrerupt pana a scos gazele. Ii dau Infacol si Gripe Baby Water. De azi am luat Sab Simplex, Bonisan si Protectis.
Face grrr la fiecare 15ml de lapte (azi i-am dat 50 ml LP la fiecare masa)si tot e chinuit de gaze. Plange de ti se rupe inima si am incercat sa stau si in cap sa-l calmez si n-a mers.
Daca fac ceva gresit, spuneti-mi si mie, va rog.
Daca adoarme, doarme si 4 ore legate. Merge bine cu infasatul, se calmeaza, numai ca atunci cand ies gazele se chinuie in scutecel sa se incovoaie si se trezeste plangand.
Asta seara facem prima baita.
Io sunt ceva mai bine cu operatia. E prima zi cand ma simt si eu om. Pana acum nu puteam sa fac nimic ca ma incovoiam de durere. Sotul meu le-a facut pe toate. Azi-noapte eu am cedat nervos si am inceput sa plang si eu cu bebe. El a reusit sa ne calmeze pe amandoi, dar pe bebe l-am culcat in pat cu noi, sotul meu tinand usor mana pe spatele lui. Cum lua mana, cum se foia.
E gresit daca facem asta??? Mi-e cumplit de teama sa-l mai mut daca adoarme langa noi, mai ales dupa 3 ore de urlete. Of, viata mea...

38 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka-maria spune:

Uitasem:
Bebe Luca, spitalul Regina Maria, dr. Parvu, Apgar 8, 3300gr, 52 cm

38 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maimutzica10 spune:

fetelor,

dati pe pro tv la stiri! la prezentarea pe scurt, zicea esca despre mamicile care au nascut si nasc anul asta, ca dc aleg sa stea mai mult de 1 an acasa risca sa ramana fara loc de munca. nush ce balarie o fi, ciulesc urechile.

va mai povestesc dupa de un caz pe care il stiu chiar eu.

rox 35+ Marie Lorelei
think pink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Angie;tu m-ai facut sa ma inrosesc..nu ma laudati asa ca mai am si Eu defecte..acu de exemplu;sunt nerabdatoare si rea.
parca s-a bagat alta in pielea mea...PIEI SATANA!!!!!!

Missexy;TIMEA -e nume destul de popular la maghiari..e ff frumos

Simo;multumim de veste..pupici o gramada lui Carmen si Andeiutz

Maimutica;Eu mananc fructe o gramada..mere si portocale multe...ceaiuri cu lime si lamaie...iaurt sau lapte batut f de mine,mai mereu cereale dimineata,carne nu pot manca..supe da,ciorbe si mai si,acum am f ciorba de urzici....si astea...din cand in cand u bobo de pom..ramas..
broccoli,spanac,conopida...nu ma recunosc..Eu mancam carne..slanina..(*carne de porg nu!)

imediat trebuie sa fug dupa dsor...parca il vad transpirat leoarca..ii duc haine de schimb..sunt topogane si chestii de sarit pe acolo

Tunde 35 saptamaniSonia-Diana si mami de ursulet Mario 04.03.2004

da Doamne sa stea buburuza mea in burtica pana la termen

"fiecare prunc nou nascut vine pe lume cu mesajul ca Bunul Dumnezeu inca nu si-a pierdut increderea in oameni"-Tagore filozof Indian

Mergi la inceput