Darius-are nevoie de noi!!!

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Miha merci mult!!!
Ma voi ocupa eu de ceea ce trebuie sa fac pt Darius

Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------

ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailioaie spune:

multumesc pt tot Miha o sa deschid un alt cont ,Camy si tie iti multumesc din suflet ca te implici in cazul lui Darius le multumesc celor ce sunt alaturi de noi in aceste clipe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea_AS spune:

Buna Ana,
multumesc pentru ca esti alaturi de mine.

Ceea ce iti voi scrie mai jos este un pic dur, dar vreau sa va impartasesc experienta mea.

Inainte de a intra in operatie, parintilor pacientului le sunt explicate pe indelete cauzele, remediile, riscurile si ce urmeaza post operator.
In cazul meu, consider ca au fost erori medicale ale doctorilor din Romania...intrucat un astfel de caz vezi foarte rar in cariera de medic si drept urmare experienta lipseste cu desavarsire. M-a uimit o doctorita de la ATI care mi-a spus: "stiti, Doamna, noi nu avem experienta cu astfel de cazuri...." de nu imi venea sa cred si mai aveam putin si o intrebam...."bine, si ce faci, imi lasi copilul sa se chinuie?"...
In Germania nu vezi asa ceva. Totul este diferit- de la modul in care toate cadrele sanitare isi fac meseria, pana la curatenia exemplara. In germania ti se vorbeste cu Stimata Doamna, in romania cu "tu"...
In Romania se vorbeste la telefon in spital, in Germania nu ai voie.
Si lista ar putea putea continua. Este vorba de experienta, rigoare, o stare de liniste ce ti-o dau modul de lucru, promptitudinea si atitudinea.
Da, eu nu am stat cu Andreiutul in salon, pentru ca asa s-a nimerit. Nici voi nu veti sta in perioada de terapie intensiva. Nu este loc. In momentul in care ajunge la KK1(kinder kardiologie) este posibil sa primesti o rezerva si sa stai cu el. In mod sigur asa se va intampla, intrucat copilul tau nu poate fi lasat nesupravegheat. Al meu era prea micut si era in salon cu bebelusi de varste similare.
MErgeti cu incredere! Darius va fi bine. Din ceea ce stiu, cu o astfel de malformatie se poate trai. La Andreiut din pacate a fost ceva de viata si moarte. Prima data a invins viata...apoi....
Si imi pare rau de tot de faptul ca daca am fi stiut de astfel de probleme, am fi luat masurile necesare si nu ar fi intervenit complicatiile la plamani si la ficat.
Repet, intra pe malformatii cardiace. Acolo vvei gasi toate informatiile cu privire la costuri, eventuale efecte secundare, stari post-operatorii. Dar nu uita ca fiecare organism este unic si niciun organism nu reactioneaza la fel ca un altul.
Iti pot recomanda sa mai faci un blog. Am si eu unul pentru Andreiut, dar pe care nu l-am reactualizat. O faceam, dar am prins doar 10 zile de viata linistita in tara si acasa...apoi a venit dezastrul.
Va doresc putere. Puterea de care dati dovada voi ca parinti, o transmiteti lui prin ganduri, prin gesturi. Si rugati-va....penrtu mine SF Mina si SF Stelian au fost alaturi.
Fiti pozitivi si optimisti. In Germania veti vedea ca este cu totul altfel.

Imi doresc sa aud de bine. Voi mai scrie si aici.
Va imbratisez si sanatate lui Darius.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea_AS spune:

Ana,Cand este programata interventia? cand ati aflat de malformatie?
Pe site-ul malformatiicardiace.ro gaseste multe informatii utile. La capitolul "sa ne cunoastem" poti sa iti scrii toate intrebarile la care ai nevoie de raspunsuri.
Te sfatuiesc sa iti faci blog pentru Darius si este bine sa pui si copii dupa actele medicale, pentru a nu exista dubii.
De asemenea, vorbeste cu Alex Popa de la inima copiilor, iti va da informatii pretioase.
Ma intrebasei cand a fost puiul meu operat- pe 14 noiembrie 2010. A stat in terapie intensiva (acolo unde nu poti sa stai cu copilul, dar il poti vedea intre anumite ore (10-12 si 14-20)) 3 saptamani, insa s-a intamplat sa stea asa mult datorita plamanilor ce i-au fost afectati. Cam o luna se sta in spital pentru o interventie. Trebuie sa va procurati biletele de avion, sa primiti invitatia si sa anuntati ca veti sta la pensiunea Sonntag. Sunt multe de spus, dar se rezolva chestiunile astea de organizare. Important este sa fiti informati cu privire ceea ce urmeaza si sa fiti increzatori. De asemenea, cautati cat mai multe informatii cu privire la afectiunea de care Darius sufera, atat pe situ-urile romanesti cat si cele straine. Este bine sa stiti ce presupune, cum se manifesta, care sunt simptomele, iar la discutiile cu doctorii veti pune intrebari la subiect. Va recomand sa aveti dictionare fie in germana, fie in engleza, pentru o comunicare mai usoara. Personalul de acolo stie limba engleza si va puteti intelege fara probleme.
Sunt alaturi de voi si daca va pot ajuta cu alte informatii, cu mare placere o fac.

Mergi la inceput

Andreea iti multumim din suflet pentru ca esti altauri de noi,si suntem cu tine in aceste momente,am descoperit malformatia la 1 an si jumatate la un control de rutina,puiu meu nu a avut simntome ca ar fi bolnav si nici acum nu are dar din pacate nu a mai luat in greutate decat 1 kg jumatatea in ultimu an e palid tot timpu si nu mananca,este ager,si nu am avut probleme cu el in privinta raceli cum se spune in asemenea cazuri ca racesc frecvent,trebuia sa mergem in ianuarie dar a ramas sa luam legatura cu domnul dr pentru programare ,blogul e facut dar nu lam finalizat inca o sa il finalizez si o sa postez linkul te pup si toate cele bune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca16 spune:

Ana, blogul e f important in cazurile acestea,ajuta la popularizarea situatiei lui Darius. E important sa il finalizezi cat mai repede - in masura in care poti.

Mamica de Razvan (24.05.2010)
www.sos-animale.ro" target="_blank">adopta un catelus
poti ajuta si tu
Nu exista un loc mai bun decat AICI. Cand notiunea ta despre ACOLO a devenit un AICI vei obtine imediat un alt ACOLO care, din nou, va arata mai bine decat AICI.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anyvovcu spune:

draga mea ana mai intai la multi ani cu multa sanatate puiului mic si numai bine sai dea dumnezeu.la multi ani darius si numai bine si soare sa ai in viata.
draga andreea esti o femeie foarte puternica si ai un suflet mare pt ca impartasesti durerea care inca este proaspata te admir nespus.
ana dami te rog un bip ca nu mai am nr tau scuze dar alex a ajuns la tel din nou...asa ca ..stii si tu cum este.
va pup

mamica de galusca alexandru gabriel
http://family.webshots.com/album/579645108kLLnRG

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca16 spune:

Ana La multi ani pentru Darius!! Sa dea Dumnezeu sa se faca bine, sa creasca mare si sa aiba o viata frumoasa.

anyvovcu uita-te la pagina 3, ana a dat intr-o postare nr ei mihaelei77O.

Mamica de Razvan (24.05.2010)
www.sos-animale.ro" target="_blank">adopta un catelus
poti ajuta si tu
Nu exista un loc mai bun decat AICI. Cand notiunea ta despre ACOLO a devenit un AICI vei obtine imediat un alt ACOLO care, din nou, va arata mai bine decat AICI.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aschiutza spune:

Puteti sa faceti un cont PayPal? Pt cei din afara, care nu pot dona f mult, e f folositor. Multumesc!

Sanatate lui Darius!

Mergi la inceput

Anca multumim pt urari

Mergi la inceput