Darius-are nevoie de noi!!!
Raspunsuri - Pagina 6
ailioaie spune:
Draga Any multumim pt urari noi am vb si la tel scz ca nu prea am avut timp sa intru pe forum te pup dulce
ailioaie spune:
Buna Aschiutza ,o sa vad cum se face PayPal ca nu stiu eu prea multe dar o sa vad ce pot rezolva iti multumesc din suflet ca esti alaturi de noi
Andreea_AS spune:
Buna, Ana!
Cum mai este Darius? cum va simtiti voi?
Ai reusit sa intri pe site-ul de care iti scriam?acolo este o comunitate de mamici cu care in mod sigur te vei identifica. copilasii au diverse probleme si, cu toate ca fiecare organism este unic si reactioneaza in mod diferit, multe dintre simptome si reactii se aseamana. Eu ma simt foarte bine citind pe acel forum.
Pay -pall este bun pentru ca au acces cei din strainatate la el....altfel, va trebui sa scrii pe blogul ce il faci SWIFT-ul bancii si vei plati mai mult la incasarea banilor...
vias spune:
Ana...incerc sa iau legatura cu tine telefonic...te rog sa-mi dai un semn, ca sa putem discuta de bazarul umanitar...apoi sa vb eu cu Mihaela77O, care doreste sa ne ajute!
Merci!
Mamica de pui scump pe pamant si ingeras in ceruri
.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
ailioaie spune:
Buna Andreea da am intrat pe acel site noi suntem cum sa zic,fizic bine dar moral nu prea Darius e bine pana in prezent doar ca e putin racit te pupam si iti dorim numai bine
ailioaie spune:
Buna tuturor aceasta este adresa de blog a lui Darius aici gasiti mai multe amanunte de Darius http://ailioaiedarius.blogspot.com/
anca16 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ailioaie Buna tuturor aceasta este adresa de blog a lui Darius aici gasiti mai multe amanunte de Darius http://ailioaiedarius.blogspot.com/ ailioaie ana |
Ana, poate mi-a scapat mie dar nu am vazut pe blog documentele de la doctor. Sa pui acolo ce ai trimis si aici pentru acceptarea cazului, ca sa stie lumea ca totul e real.
Mamica de Razvan (24.05.2010)
www.sos-animale.ro" target="_blank">adopta un catelus
poti ajuta si tu
Nu exista un loc mai bun decat AICI. Cand notiunea ta despre ACOLO a devenit un AICI vei obtine imediat un alt ACOLO care, din nou, va arata mai bine decat AICI.
ailioaie spune:
Buna Anca asa e nu sunt inca postate actele lui Darius ,azi le-am scanat si o sa le postez
vias spune:
Ana, te rog sa rezolvi cat mai repede cu internet banking....ok????
puteti azi sau maine????..cel tarziu??
hai, ca sa bagam cazul si la umanitare...
..astept un semn de la voi!
Mamica de pui scump pe pamant si ingeras in ceruri
.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
ailioaie spune:
Buna Camy ,scz ca nu ti-am raspuns pana acum doar ca am fost la banca si din pacate la noi nu se face internet baking ,am fost si eri si azi dar nimic ,acum a ramas sa mergem si maine sa vedem ce se poate face