Darius-are nevoie de noi!!!
Raspunsuri - Pagina 7
vias spune:
Ana...eu cred ca cucoana de la banca nu stie cum sta treaba cu internet bnking...poate nici macar nu stie ce e, din moment ce ti-a spus asa ceva
Mergeti maine la banca si intreb-o macar daca trebuie sa mergi undeva in oras pt asa ceva..
Daca da, va rog sa rezolvati maine problema asta, sa-i dam drumul odata ..ca stam pe loc aiurea....
Mamica de pui scump pe pamant si ingeras in ceruri
.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
vias spune:
si inca ceva, puneti aici contul deschis la BRD si contul paypal. Plus codul SWIFT!!
O sa-l trec eu apoi in prima pagina!
.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
vias spune:
Liviu, Ana, va rog frumos sa treceti contul de la BRD!!!
V-am spus si la telefon...v-am lasat mesdaj si aici...v-am spus ca aveti pe prima pagina contul de la BCR!!!!
Trebuie sa-l scrieti aici pe cel de la BRD!!!..scrieti si contul pay_pal si cel swift.
Noi vrem sa va introducem cazul la bazar umnitar..dar va spun sincer, ca daca va merge acolo asa greu asa cum merge aici...nu o sa va tina nimeni cazul acolo.
Va rog mult sa fiti mai receptivi!!!
De voi depinde sa strangem banuti.
ati vb cu cineva de la Inima Copiilor?? ce v-au spus, cu cine ati vb? catre ce v-au indrumat???
mihaela77O spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ailioaie RO95BRDE070SV16259290700 deschis pe numele de AILOAIE LIVIU va multumim anticipat ailioaie ana |
Ana,nu-i suficient ca ai scris doar numele si contul...trebuie specificat la ce sucursala e deschis,daca este in lei sau in euro...si cel mai important trebuie scris pe prima pagina a subiectului cu litere boltite...
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata...
vias spune:
Miha, eu sunt responsabila sa scriu in prima pagina, o voi face, dupa ce primesc si celelalte date!
mihaela77O spune:
citat din mesajul lui camy_pus Miha, eu sunt responsabila sa scriu in prima pagina, o voi face, dupa ce primesc si celelalte date! |
cami,scuze nu mi-am dat seama !
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata...
Laura25 spune:
citat din mesajul lui ailioaie RO95BRDE070SV16259290700 deschis pe numele de AILOAIE LIVIU va multumim anticipat ailioaie ana |
BRD-ul are internet banking, nu se poate sa nu aiba. Mergeti la filiala din centru orasului, cea de langa piata si vorbiti acolo, sa va indrume sa rezolvati. Daca tot fac figuri, deschideti la ei la filiala un cont nou, cereti si internet banking si folositi pe acela pt donatiile de aici de la umanitare. Sanatate multa!
Astept sa rezolvati aceste probleme si ma voi implica si eu mai mult in acest caz ( si eu sunt din Dorohoi la origini, am facut liceul la Grigore Ghica)
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
ailioaie spune:
Buna Laura ,in mare am rezolvat problema doar ca ne-a luat asa de mult timp pt ca cei de la banca chiar nu aveau habar de internet bankin il tot trimiteau pe sotul meu de la o persoana la alta,acum speram sa reusim maine ,multumesc pt sustinere toate cele bune
Andreea_AS spune:
Buna, Ana!
Ce face Darius? cand plecati la operatie?
Daca aveti nevoie de suport, daca aveti intrebari, sunt aici....si va raspund cu mare drag la intrebari.
Sanatate si putere!
Andreea