Darius-are nevoie de noi!!!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ailioaie spune:

buna Andreea iti multumesc pt informatie ,stim cum e cu formularul asta ,cand a fost operat puiul tau?cum e la clinica? nu ai stat cu el in spital?scz ca iti pun atatea intrebari doar ca sun curioasa sa aflu cum e pt ca am auzit ca mama nu prea are voie sa stea cu ,copilul si am cam intrat in panica pt ca puiul meu in 3 ani nu a stat nici 2 ore fara mine ma bucur pt puiutul tau ca e bine acum, va urez multa sanatate si toate cele bune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

din pacate puiul Andreei nu mai este.
Andreea sincere condoleante!!!
Offff....cat de inselatoare pot fi malformatiile stea ..azi esti bine...maine nu mai esti...

Sper din inima saputem face ceva pt Darius...
Stiti cumva daca s-a acceptat su nu cazul lui la bazar???

Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------

ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anyvovcu spune:

ne pare sincer rau andreea si iti spunem din inima caci avem si noi un baietel operat cu malformatie si stiu cat e de greu dupa ce te lupti ...........sa pierzi sincere condoleanta.
ana stai linistita caci puiul tau o sa fie bine are un ingeras din cer tot darius care eu cred ca mereu vegheaza copilasii si ii ajuta caci si el a fost special si sigur e cu voi asa cum e cu cami si cu noi mereu.
fii tare si te rog dami un pm cu nr tau de tel ca sa putem vb macar putin.
multa putere

mamica de galusca alexandru gabriel
http://family.webshots.com/album/579645108kLLnRG

Mergi la inceput

imi pare rau pt puiul Andreei,sincere condoleante,imi cer scuze dar nu stiu ce sa mai zic in aceste situatii

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ailioaie

imi pare rau pt puiul Andreei,sincere condoleante,imi cer scuze dar nu stiu ce sa mai zic in aceste situatii

ailioaie ana

trebuie s fii tare si sa speri..sa CREZI..

ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Ana, Liviu....eu stiu ca vestile astea va darama...dar chiar trebuie sa sperati...pt ca nu aveti din pacate alta alternativa. Darius se bazeza pe voi..voi trebuie sa-i dati putere.
Operatia este destul de grea...imi pare rau ca eu sunt cea care va spune lucrul asta...nu va va fi deloc usor sa va vedeti copilasul cu cordul deschis...este atat de crud..stiu..dar sper ca macar sa cititi asta...la telefon am vazut catde daramati sunteti...
Dar oricat de greu va va fi voua...trebuie sa fiti foarte tari..pt el..pt Darius..voi sunteti cei care ii dati putere..
Stiu cat doare..stiu ca vreti sa plangeti...sa vina odata salvarea si pt puiul vostru..si o sa vina, dar chiar trebuie sa va adunati...si sa fiti puternici!
Trebuie sa credeti ca el va reusi!
Trebuie sa credeti in Dumnezeu!

ingerasul Darius-Andrei

Poveste si POZE

Mergi la inceput

din pacate am vb l tel cu Liviu...si plangea...
Din cate imi dau seama...nu a apucat sa vb cu medicii atat de mult, incat sa stie adevaratele pericole.
Imi cer scuze ca am fost eu capcaunul...

ingerasul Darius-Andrei

Poveste si POZE

Mergi la inceput

multumim Camy ,da intradevar suntem daramati dar cum zici si tu tre sa ne adunam pt Darius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

Citat:
citat din mesajul lui camy_pus

Sper din inima saputem face ceva pt Darius...
Stiti cumva daca s-a acceptat su nu cazul lui la bazar???

camy,eu am propus la bazar,fetele sunt de acord,i-am trimis mesaj si alexandrinei,sa-si dea si ea acordul si sa vb cu administratorii sa treaca si datele lui darius!eu te tin la curent!

MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M

Viata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

Citat:
citat din mesajul lui camy_pus

Miha, daca se accepta cazul pt Bazar...cred ca o sa-ti trimit poze tie cu ce pun pt Darius. Eu nu am reusit niciodata sa pun poze..am incercat de multe ori..dar din pacate nu am reusit

Camy,acum am vazut mesajul acesta....sigr o sa fie acceptat cazul!
sigur,te voi ajuta cu pusul pozelor la bazar,dar nu ma pot angaja sa si trimit produse,asta o vei face tu...sunt oricum destul de incarcata ,avanda si bazarul lui Mihaita,te rog sa ma intelegi,sper ca stii ca nu-i rea vointa!

Ana,stiu ca este foarte greu pt voi ca parinti,sa-ti vezi puiul bolnav,dar trebuie sa mergeti mai departe,mai ales pt Darius!
Voiam sa-ti spun,sa mergi sa deschizi un cont in lei la BRD,pt ca cei de la BCR,au comisioane mai mari si multa lume ocoleste BCR-ul!
Deci,pana reusim sa bagam cazul la bazar,poate reusesti sa deschizi un cont la BRD,cand deschizi contul sa le specifici ca esteun cont umanitar,eventual le duci si o hartie,act medical ceva!
Promit,ca maine seara sa te sun,sa-ti explic si tie,in ce consta bazarul si cum functioneaza!

MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M

Viata...

Mergi la inceput