Darius-are nevoie de noi!!!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Am pus pozele aici

http://sirimie.blogspot.com/2011/01/darius-are-nevoie-de-ajutor-pentru.html

Imi cer scuze pentru intarziere, am avut o perioada foarte ocupata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailioaie spune:

am vazut si noi pozele iti multumim din inima pt tot ce faci multa sanatate si toate bune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

E un scumpic foc Darius....
O sa incerc sa trimit si eu luni niste bani si o sa mai vorbesc si cu colegii mei.
Cati bani ati reusit sa strangeti?
Care e termenul in care trebuie stransi acesti bani?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

si eu sunt aici..si o sa fac tot ce imi sta in putinta sa va ajut...atat cat pot...
O sa fie bine!!!

Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------

ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

am propus feteleor de la bazar,sa introducem si cazul lui Darius!

Ana,te rog trimite-mi un pm cu numarul de telefon al tau,ca sa-ti pot explica cum trebuie ce inseamna bazar,mi-e mai usor la tel,decat sa o fac in scris!

MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M

Viata...

Mergi la inceput

buna seara banuti nu prea am reusit sa strangem noi multi sau strans pana in prezent doar 350 de euro de la rude ,nu avem un termen fix pt ca nu am facut programarea inca am asteptat sa vedem ce reusim sa facem si dupa aia o sa facem si programarea ,iti multumesc mult pt ajutor

Mergi la inceput

Camy iti multumim ca esti alaturi de noi si iti multumesc pt ca datorita tie reusesc sa vb cu persoane deosebite si cu suflet

Mergi la inceput

buna Mihaela iti multumesc pt initiativa o sa iti las aici nr meu de tel pt ca nu ma prea pricep eu sa trimit pm 0743221530

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Miha, daca se accepta cazul pt Bazar...cred ca o sa-ti trimit poze tie cu ce pun pt Darius. Eu nu am reusit niciodata sa pun poze..am incercat de multe ori..dar din pacate nu am reusit

Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------

ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea_AS spune:

In atentia parintilor lui Darius: am fost in Germania la operatie cu baietelul meu Andrei. Operatia lui a fost facuta in regim de urgenta. Adica am aflat joi de malformatia pe care o are si duminica a fost operat. Este mare bataie de cap cu formularul 112, dar, daca cunoasteti legea si va inarmati cu nervi puternici, veti reusi. Dl Alex Popa de la Inima copiilor ne-a ajutat enorm. Ca si costuri, va sunt necesari aproximativ 1500 euro(avion dus intors, mancare, taxi de la dormund la bad oyenhausen- oraselul in care este clinica). Va recomand site ul malformatiicardiace.ro, unde gasiti multe informatii utile pe aceste teme. Va doresc sanatate, putere si multa incredere in Dumnezeu.

Mergi la inceput