Dulceturi si papanasi- Bun venit, Maria!(419)
Raspunsuri - Pagina 8
greyeras spune:
Erina sanatate Dariei! Imi place tare mult cum ati amenajat in noua casa!
Mamica de Ana–Adelina (24.09.2007) 
greyeras spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui danuta36 La multi ani si bine v-am regasit! ![]() Felicitari Prisi si sa va traiasca bebe Rares,sa fie sanatos! ![]() Erina acomodare usoara in noua locuinta! Noi suntem bine,la fel si Miru..intraram cam aiurea in noul an,ca taica-meu a avut ceva probleme cu okiul operat,a trebuit sa mai faca vreo 2 drumuri la Cluj,acum dupa tratament si-a mai revenit un pic,facuse o infectie postoperatorie Apoi sa-l tina DD sanatos,ca e bine cat mai ai un parinte,sa te sprijine..maine implineste 79 de ani!![]() Pupici la toata lumea ![]() ![]() ![]() |
La multi ani Danuta! Sanatate tatalui tau si sa va traiasca! Te asteptam mai des pe aici cu vesti bune despre voi si Miru.

Mamica de Ana–Adelina (24.09.2007)

Yaia spune:
Erina, Rox, Ema, multumim!
Alexia are putina otita la urechea dreapta, e pe antibiotic. Dar nu mai are febra si merge la gradinita. Plange dimineata ca mi-o iau din brate si e chiar simpatica, sta in scaunel de bebe ea, langa o alta fetita dolofana, Julia. Si Julia papa cerealele repede-repede, iar Alexia se uita la ea fascinata intre doua suspine. Alexia nu e mare prietena cu mancarea, desi ieri cica a avut o zi excelentya si a mancat tot, chiar si fructele de la gustarea de la ora 2. Dar acum cu antibioticul, sigur renunta iar la mancare. Macar doarme la ora de somn si isi face programul cat de cat. Noaptea inca ma trezeste, asa, sa fie sigura ca sunt inca acolo sa o plimb pe umar. Lasa ca ne facem noi mari!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
Gabriela77 spune:
Neata si de la noi!
Am vizionat si eu poze. Minunate. Asa m-am bucurat sa-i vad pe veveritii Anei si ce frumos ati sarbatorit Craciunul

. Casuta Erinei e asa frumos aranjata, dar nici nu ne asteptam la altceva
.
Luiza, sa-ti fie de bine cumparaturile, desi puteai sa iei ceva si pt sufletelul tau
Nici eu nu ma rabd si de cate ori ies, iau cate ceva mic-mic![]()
Erina, inteleg ca la Daria suferinta nu e cronica, ce bine ca se poate rezolva prin aerosoli.
Si eu o voi duce pe Sofim am senzatia ca e pe urmele Sarei cu polipii. Oricum, operatia nu ma mai sperie asa tare, acum cand vad ce bine respira Sara
Va pupam si sa fiti sanatosi!
Ema,chiar am dat si eu o cautare pe Google si nu am gasit, E un produs f nou, si eu abia am gasit la o farmacie mai bine aprovizioata.Produsul se numeste Bio tuss, e un nucolitic natural pt copii, vad ca e produs in Italia, dar exista o firma din Ro care detine licenta Solartium Group din Bucuresti. Nu stiu daca el a fost cazua, dar ti-am zis, a fost o refacere spectaculoasa in cazul Sarei, in conditiile in care cu toti aerosolii, tusea tinea 3-4 saptamani, acum tuseste absolut sporadic de cca 3 ori/zi, si i-am dat doar produdul asta plus aerosoli cu ser fiziologic, o singura zi adrenalina, cand a fost faza acuta
Greieras, o fi o faza a Adelinei, nuneaparat sa se fi intamplat ceva, nu a fost pauza de dupa vacanta?
Si noi de-abia de azi am revenit la gradi, e asa o ceata si o vreme urata, Sofi s-a reacomodat acasa, ieri a fost mai bulversata, azi e pe teritoriul ei, fericita si iubitoare.
Pup
Gabriela, mami de
Sara Ioana (29.08.2007) si
Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele
Gabriela77 spune:
Sanatate Alexiei, bine ca are o stare generala buna!
Gabriela, mami de
Ana Sofia(21.01.2010)
Gabriela77 spune:
Roxana, tu tot prinsala job? O zi minunata iti doresc!
Teo, tu ? pe unde umbli?
Cuscra, astept pozele promise, v-am visat azi noapte

Gabriela, mami de
Ana Sofia(21.01.2010)
Yaia spune:
| citat din mesajul lui Gabriela77 Sanatate Alexiei, bine ca are o stare generala buna! ![]() |
Multumim!
Sper sa vina mai tarziu operatia la Sofi, ca e inca o pitica mica si cu falci delicioase!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
prisi spune:
buna dragile mamici 
multumim pentru incurajari si sustinere 
parca e din ce in ce mai bine cu acomodarea piticilor, Miru vrea doar sa-l iubeasca putin si dupa nu il mai baga in seama, avea niste mucisori si a acceptat f usor sa mearga la bb doar cu mascuta, e destul de cooperanta, acum are si o ocupatie noua a primit o tabla cu creta si e fascinata toata dupaamiaza de ieri a scris si a facut pe dna educatoare 
eu am ajuns ieri la urgente cu mana am facut tromboflebita si mi-au dat ceva tratament, dar cred ca peste noapte a ajuns la punctul maxim ca am facut frisoane, dar azi deja e mai bine sper sa treaba repede
multa sanatate piticilor bolnaviori , sa se refaca repede
Yaia ce dulce e Tudor cu patinele, Miru se da cu rolele pe covor ca pe parchet aluneca ![]()
Marta cu bebe Rares (11.01.2011)
si Miruna (06.09.2007)
luy spune:
'Neatza asa, mai pe la pranz
. Nu. nu va speriati, ca ne-am trezit de la ora 8 si jumatate, dar am facut una-alt prin casa si n-am apucat sa scriu.
In primul rand multa sanatate Alexiei, of, saracuta... O duci la gradi daca are otita ? Nu e contagioasa ? Pupam dulceata mica, sa scape rapid de probleme
. Cred ca a fost tare frumos cu delfinasul la patinaj, bravo lui !
Asteptam cu nerabdare pozele promise !
Erina, nu stiu ce inseamna diagnosticul pus la orl. Sa inteleg ca nu e ceva grav, nu ? Sper sa se rezolve
. Frumoasa amenajare, cred ca e tare greu sa te tot muti de colo-colo. Dar cel mai important este ca sunteti impreuna cu tati
. Si mie mi-ar face placere sa ne vedem, insa sambata nu pot pt ca tati lucreaza si eu sunt cu fetele. 
Greyeras, stiu ca Adelinei i-a placut la gradinita inca de la inceput. Poate acum e mai grea revenirea dupa vacanta... Ca zici ca nu-ti poate spune ce o deranjeaza acolo.
L-am admirat si eu pe Sebastian
. Noi cand ne vedem, mamico ? Inca nu ti-am dat dvd-ul... 
Luy,
mamica de
Maria Teodora
( 25 aug 2007 ) si
Irina Alexandra
( 21 sept 2010 )
Roxana_G spune:
| citat din mesajul lui Erina Roxana ![]() Am fost la ORL cu Daria- rinoadeinodita hipertrofica. Avem pufuri de dat in nas si aerosoli seara timp de 10 zile: Biorinil urmat de Pivalone, Flixotide+ Adrenalina. Roxana ai avut dreptate exudatul faringian OK, chiar daca a durat o saptamina. |
Multa sanatate Dariei! Pare un tratament bun, cam asta primeam si noi, insa la raceli mai serioase. Acuma e si Andrei mucios, insa doar ii curat nasul si ii mai dau niste Ketof seara sa scape de tusea uscata. In weekend a fost vai de el, tusitor si mucos, dar asa l-am scos afara si pe partie, si culmea e mai bine.
Ma bucur ca exudat e ok, acolo chiar ar fi fost probleme daca iesea ceva.

Apoi sa-l tina DD sanatos,ca e bine cat mai ai un parinte,sa te sprijine..maine implineste 79 de ani!