Dulceturi si papanasi- Bun venit, Maria!(419)
Raspunsuri - Pagina 7
Roxana_G spune:
Salutare si o saptamana usoara!
Piciulika, petrecere frumoasa sa aveti si multa sanatate!
Yaia, bravo patinatorului! Eu il inteleg, ca nu practic nici un sport de iarna de frica sa nu alunec.
Cred ca e o senzatie de nesiguranta. Alexia e ok la gradi, da?
Alina, pe unde sunt reduceri? Peste tot? Sa porti sanatoasa cizmele.
Gabriela, pupam fetele reunite.
Roxana_G spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui prisi Salutare .... multumesc tuturor pentru felicitari si ganduri bune si raspundem cu o din partea cavalerului nostru |
Bine ati revenit!
Va pupacim tare pe toti, sa va acomodati repede in formatia marita.Cred ca Mirunei ii e greu, exact asta a fost diferenta de varsta si la noi. Eu am fost singura la parinti si mi se parea greu de inteles reactia Alexandrei, dar acum realizez ca a fost o mare schimbare pentru ea, si foarte grea. Probabil si Mirunei ii e asa. Pe de alta parte si noi l-am cam ignorat pe Andrei o perioada ca sa ii facem pe plac printesei. E tare greu sa gasesti echilibrul, dar sigur il gasiti, doar sa aveti putina rabdare.

alinkav spune:
Magazinul(marca care imi place foarte mult), avea 50%, si tare vroiam sa achizitionez cate ceva la juma de pret
, dar era destul de gol magazinul, si nici marimi nu avea de care vroiam. M-am si mirat tare, ca e un brand destul de scump(TH) si asa rapid sa ramana fara produse...ma mai uit si in AFI(desi sunasem si acolo).
Roxana_G spune:
Erina,
n-am uitat de raspuns dar m-au pocnit doua sedinte inopinate. Revin in jumatate de ora.
luy spune:
Buna si de la noi, ne-am intors din 'evadarea la shopping'
. Pentru fete, nu pentru noi, ca nu-s finante si pt aia mari
. De fapt am vrut sa-i iau Mariei o geaca groasa, anul asta a purtat-o pe cea care i-am luat-o iarna trecuta ( cum nu a crescut ea spectaculos intr-un an, uite ca i s-a potrivit si acum ). Am vrut sa profitam de reduceri si sa-i cumparam pt la anul
. Am fost intai la Debenhams in Vitan Mall dar din pacate nu mai aveau marimi de 4-5 ani ( si vazusem un model care-mi placea fff mult iar pretul era excelent
). Ne-am dus asadar si la Afi, unde pana la urma am ales de la Waikiki. Si acolo nu am gasit marimea potrivita la modelul care ne placea cel mai mult, insa in final am luat una draguta la pret bun.
Bine, si la Debenhams mi s-au lipit de mana 2 bluze pt Maria, un set de body-uri pt Irina si unul de sosete pt Maria
.
Asa ca m-am 'racorit', acum ma simt mult mai bine ![]()
Luy,
mamica de
Maria Teodora
( 25 aug 2007 ) si
Irina Alexandra
( 21 sept 2010 )
Erina spune:
Roxana
Am fost la ORL cu Daria- rinoadeinodita hipertrofica. Avem pufuri de dat in nas si aerosoli seara timp de 10 zile: Biorinil urmat de Pivalone, Flixotide+ Adrenalina.
Roxana ai avut dreptate exudatul faringian OK, chiar daca a durat o saptamina.
Luiza sa poarte sanatoase noile achizitii printesele tale!
-------------------------------
mamica Dariei
si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara quando ne ho piu bisogno.
ceamica spune:
Erina
, Gabriela
, Adimercedes
, Yaia
multumim
Gabriela eu nu gasesc nimic despre componenta biotuss , am cautat pe google. cum sa-l caut?
Yaia , asa e vesnic ca atitudine ,,singur acasa''
. Vesti bune de la dr pentru Alexia !
Erina era intr-adevar vanessa paradis
. Unde ai gasit flixotide de 0.5/2 ca eu asta am facut toata ziua de ieri, am cautat pentru nepotica mea?! Gasesti intr-o farmacie cu stocuri mai vechi ( care o fi aceea
)caci lipseste de pe piata de 2 sapt. Sanatate Dariei 
Am vazut ca vreti sa va intalniti , va doresc o intalnire reusita si la cat mai multe . Noi plecam sambata la bran pentru o saptamana si cu parere de rau voi rata intalnirea aceasta.
Luy , te-a mancat in palma zici
. Ma bucur ca ai scapat de grija cu cumparaturile ,pe mine ma streseaza pana cumpar tot ce imi tb pentru Sebastian. Sa le poarte sanatoase
!
Erina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ceamica Erina , Gabriela , Adimercedes , Yaia multumimErina era intr-adevar vanessa paradis )caci lipseste de pe piata de 2 sapt. Sanatate Dariei ![]() Am vazut ca vreti sa va intalniti , va doresc o intalnire reusita si la cat mai multe . Noi plecam sambata la bran pentru o saptamana si cu parere de rau voi rata intalnirea aceasta. Ema , mamica lui Sebastian ( 21sept 2007 ) http://community.webshots.com/user/ceamica |
Am gasit la farmacia Euroclinic Floreasca.
Sa aveti o saptamina super la munte. Sa vedem ce se stabileste cu intilnirea. Am putea amina pentru week-endul celalalt la o adica...
-------------------------------
mamica Dariei
si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara quando ne ho piu bisogno.
greyeras spune:
Buna fetelor!
Ceamica am vazut pozele cu Sebastian, ce mare s-a facut acum are mutrita de baiat mare, da nu-mi place ca l-am vazut cu pampers, pai se poate... petrecere frumoasa la bran!
Prisi acomodare usoara! Multumim cavalerului pentru
.
Luy sa poarte sanatoase printesele noile achizitii. Eu una nu am ajuns prin magazine, in decembrie a stat cumnata mea la noi si mai mereu mergeam cu ea la shopping, asa ca mi s-a cam luat, cred ca ne stiau toate vanzatoarele din sun plazza si grand arena
.
Astept si eu sa vad cand stabiliti intalnirea poate ajung si eu. Sambata asta am avut intalnire cu fostii colegi de liceu, dupa 10 ani, a fost tare dragut, un remember de suflet si tare placut sa povestim acum despre copii si casatorii.
Cu Adelina sunt un pic suparata nu-i mai place deloc sa mearga la gradinita, plange dimineata cand ajungem si ma intreaba tot timpul cand ma duc sa o iau, asta in conditiile in care am luat-o mereu la pranz, deci nu a dormit niciodata acolo. O intreb mereu ce o supara, daca cineva ii vorbeste urat sau altceva si invoca diverse. Educatoarele la fel nu stiu sa-mi spuna de ce se comporta asa, sper sa fie doar o perioada si sa treaca repede. pentru mine e curios deoarece ea nu a plans nici macar in primele zile, nu stiu ce a apucat-o acum.
Mamica de Ana–Adelina (24.09.2007)