Fluturasi de martie-aprilie 2011 (119)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

bulina eu inca n-am luat aparatori, inca nu trebuie. o sa iau mai incolo ca acum la inceput nici n-o sa ajunga cu manutele la grilaje

S-a intamplat minunea mult asteptata33+

AMR 6 sapt!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns millie spune:

Neata

Nu a mai facut pitica temperatura,asa ca a primit lapticul si sper ca astazi va papa si mancare.Sint asa de bucuroasa ca si-a mai revenit,asi face efectul antibioticul
Dorinut felicitari!!!
La mine burtica sarcina asta e foarte jos nici nu mi-as da seama daca s-ar lasa.Zilele trecute am observat ca am si colostru sper sa fie si laptic dupa ce voi naste.
Vreau si eu sa intru pe contul comun sa citesc ce ati pus pe acolo dar nu am parola,mi-o da si mie cineva?

mami de Timeea Alexandra 25. 02. 2009 si cu 26s

Mergi la inceput

simona am inteles.

AMR 6 sapt!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

neata fetele!

am reusit sa dorm d ela 3 la 8 dimineata, nu stiu daca in ritmul asta reusesc sa ma las de cafea Inca nu am baut azi, dar sigur nu rezist fara

scrish, ma bucur ca ti-au trecut durerile

mandreeac, Cristi e un intradevar un copil cuminte. Nu mi-a facut pana acum nici un fel de probleme. E un copil vesel si cu multa energie, ca toti copii.

ailed, bafta azi la dr! Te asteptam cu amr-ul

bulina, ff frumos caruciorul, iar la pret e super la cate are. Sa-l folositi cu placere! Eu la hainutele de vara am luat de 3-6 luni.

irinuca, merci de info. Tot la chicco am sa ma oresc si eu, dar acum ma gandesc la alt naspect: cat e de gros. Vreau sa-l folosesc si vara si sa nu se incinga micuta in el. Oare toate sunt groase?

yasmi, as cam gusta din toate de la micul dejun , dar maia les gogosele

roxy, imi pare bine ca te odihnesti bine noaptea

alina, wow ce amr ai , asteptam pozica de la 9 luni

dorinut@, felicitari pentru eco si pentru bebitul grasun

ally, multumesc, fac azi pozici si le pun

ma duc sa fac poze la hainutele fetei, cele ale lui Cristi sunt deja la spalat. Si s avad cum imi fac singura poza ca sa va dati seama daca s-a schimbat ceva, ca de obicei imi face sotul.

pupici la toate fetele

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 34+ cuCatalina Ioana

AMR 5 sapt

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

bulina ai intrebat de tampoanele pt lohii?? comandam impreuna de pe net, daca nu gasim?? vezi ca au la ianna nste costumase cosmonaut de iti vine sa plangi langa ele cat sunt de superbe, frumoase!!! la jumatate de pret sunt 50 ron. il poti folosi putin in febr, martie si poate aprilie.

simo.....te-ai exprimat exact ca anaxena, ea imi spune ca zici ca am o burtica atasata si baaa m-am ingrasat si eu....dar limtat!!

eu va las putin. a ajuns tatal meu din italia. nu l-am vazut de jumatate de an sau mai bine. merg la mami.....sa vad ce bunataturi m-a adus...

mami de fetita cu codite si baietel nazdravan am intrat in sapt 35!!!

AMR 5 s !!!

Mergi la inceput

millie ma bucur ca printesica este mai bine.
va tot aud de colostru...eu n-am asa ceva. pot avea laptic si fara colostru, nu?

AMR 6 sapt!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Yasmi si eu am burta jos... , arca prea jos si eu abia am 29 sapt. Eu am avut-o asa de la bun inceput dar, nu intru in panica, ma rog sa fim sanatosi.
Roxy acum am pus 4 poze!
Simonelu, bebe este bine...mare dansator il face mama ca imi macelareste ficatul...
Alina.n..cum te mai simti???

Ally , Eduard 29 sapt bebe

Mergi la inceput

madutza de ce sa te lasi de cafea? bea cate una mica si slaba daca asa te simti mai bine. eu mai beau , nu zilnic dar beau cu lapte si miere.

AMR 6 sapt!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorinut@ spune:

Roxy prea tare si sotul tau

Al meu a vazut la tv ca una a nascut triplete la 34 de s (n-a fost deloc la dr pe durata sarcinii nici nu stia ca are 3 bebici) si fetitele aveau in jur de 2kg si erau sanatoase si daca a auzit ca si al nostru are peste 2kg cica e bine. I-am explicat apoi ca ei cu cat stau mai mult in burtica cu atat e mai bine ...

------------------------------------------------------------------------------------------
32+ cu Edutu mic si zglobiu - Eduard Gabriel
Doamne Doamne te rugam sa-l tii pe bebe in burtica la mami pana la termen

AMR - 7 saptamani!

Ana-Maria

Mergi la inceput

madutza ma odihnesc bine acum, dar stai sa vezi cand vin noptile cu insomnii ca doar nu crezi ca dorm asa bine mereu.

ally burticuta este foarte frumoasa, a si crescut putin

AMR 6 sapt!!!

Mergi la inceput