Fluturasi de martie-aprilie 2011 (119)
Raspunsuri - Pagina 15
roxy_s spune:
dorinut trebuie sa le explici ca la copii.![]()
![]()
S-a intamplat minunea mult asteptata
33+
AMR 6 sapt!!!

anaxena spune:
pot sa-mi schimb si eu semnatura?
Ana-Maria mami de
Maria 19.06.2008 si
30+
cum creste Alex
AMR 9s!!!! 
Maria,povestea nashterii
Maria in culori
anaxena spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bb_yasmi acum pun cele 2 pozici. le-am pus din nou si pe cele de la 33 de sapt incheiate, sa imi spuneti ce diferente se vad. ![]() ![]() mami de fetita cu codite si baietel nazdravan 34AMR 6 s !!! |
mie mi se pare mai lasata!cel putzin privita din fata
Ana-Maria mami de
30+
cum creste Alex
AMR 9s!!!! 
Maria,povestea nashterii
Maria in culori
dorinut@ spune:
Cand trebuie sa o schimbi de fapt? ![]()
Eu ar tb maine..dar parca ma mananca si pe mine sa mi-o schimb azi ![]()
------------------------------------------------------------------------------------------
32+ cu Edutu mic si zglobiu
- Eduard Gabriel 
Doamne Doamne te rugam sa-l tii pe bebe in burtica la mami pana la termen 
AMR - 7 saptamani!
Ana-Maria
irinuca05 spune:
madutza, din ce am vazut eu, toate marsupiile "de firma" sunt groase. eu stiu ca materialele de la chicco sunt foate bune si lasa aerul sa circule. poate alte modele, chiar daca sunt mai subtirele, au materiale in care se incing bebeii...
27+
lalely07 spune:
Neata fetele...
Aseara am fost si eu la Z...pt bebei mici am vazut mai mult body...daca au mai avut si altceva..eu nu am mai gasit..
Am luat si eu primele lucrusoare:body..bineinteles

Unul cu maneca lunga si scurta pt o luna si 3 cu maneca scurta pt 3 luni.Am mai gasit un costumas.Diseara va pun poze...Nu sunt cine stie ce deosebite dar eu sunt super incantata de ele...
Madutza..am intrat ieri la Miniblu si am vazut carut Graco...mi-a placut mult!Ramane sa ne decidem..acum!
Yasmi ai avut dreptate Chicco Trio Enjoy este la reducere in Carrefour..1350 ron.
In rest ..la munca..ultimele zile!!!!

25+
David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!
anaxena spune:
| citat din mesajul lui roxy_s simona desi nu ma pricep , nu cred totusi ca ala este dopul. bine...dupa cum am mai citit eu ca arata. dar acum nu prea se potriveste intotdeauna teoria cu practica. si anaxena zice ca este dopul. S-a intamplat minunea mult asteptata 33+![]() AMR 6 sapt!!! ![]() ![]() |
roxy nu e dopul..face parte din dop..ca daca ar cadea tot ar fi problema..dar mie mi-a cazut cu o zi inainte sa nasc...avea si alte culori prin el si era mai dens...dar iti spun sigur ca face parte din dop si apoi simona a zis ca si la bb2 a avut aceeasi problema de la 32s sau am retzinut eu prost?
Ana-Maria mami de
30+
cum creste Alex
AMR 9s!!!! 
Maria,povestea nashterii
Maria in culori
dorinut@ spune:
Am vazut ca multe vreti sa punem pe prima pagina spitalul si dr unde nastem.
O sa centralizez eu lista si o sa modific pe prima pagina. Eu propun sa facm astfel:
Cele are au datele de acces la picasa, vor intra pe lista de tel (asa cum e explicat pe prima pagina) si isi vor introduce acolo: alias, localitate, spital, dr.
Cele care nu au datele de acces imi vor da un PM cu alias, localitate, spital, dr.
------------------------------------------------------------------------------------------
32+ cu Edutu mic si zglobiu
- Eduard Gabriel 
Doamne Doamne te rugam sa-l tii pe bebe in burtica la mami pana la termen 
AMR - 7 saptamani!
Ana-Maria
anaxena spune:
| citat din mesajul lui simonacip Gata, am citit tot! Lavi...burtica nu mi se pare lasata...parca asa a fost mereu...Dar e tare frumoasa. Parca ti-e atasata...nu te-ai ingrasat deloc deloc... Alina, Doamne, tu ce putin mai ai!!! bulina, oof, eu am pus 12...si tot imi promit ca ma temperez cu mancatul, ca fac si dreg... Ally, ma bucur ca ai revenit, sa scrii des sa stim de tine. Ai fost haioasa cu 'imi plac barbtii 'hihi. Ce face puiul mic?Roxy...niciodata nu am vazut vreo scurgere sa arate asa.La prima sarcina n-am avut nimic de genul asta. La a doua la 32 de sapt m-am trezit cu chilotul plin de asa ceva. Drita mi-a spus clar ca e dopul si sa stau cuminte. Daca iti cunosti organismul stii clar ca e vorba de altceva decat o simpla secretie. Eu atunci cand m-am trezit cu secretia asta pe chilot la a doua sarcina am stiut clar...desi nu mai vazusem niciodata si nu stiam nimic despre... Nu faci vergeturi, iti spun sigur. Esti prea bine ca sa faci Salo_sama, imi place burticutza ta, e maricica! Ina_click, e de bine zic eu cand puiul e maricel. Felicitari si tie!!! Simona, mami de baieti David, Matei si 33 s Vlad Arsenie "Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu." "Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui" |
exact asta ii spun eu lui bb_yasmi de ceva timp zici ca e din oua KInder si i-au atashat o burta
Ana-Maria mami de
30+
cum creste Alex
AMR 9s!!!! 
Maria,povestea nashterii
Maria in culori

David, Matei si