Fluturasi de martie-aprilie 2011 (119)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

roxy eu nu intru la socoteala????

mami de fetita cu codite si baietel nazdravan am intrat in sapt 35!!!

AMR 5 s !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

bb_yasmi cu kg zici? pai nu mai stiu cate ai luat, ca nu prea ai mai zis. 9 kg?

S-a intamplat minunea mult asteptata33+

AMR 6 sapt!!!

Mergi la inceput

bb_yasmi mi-am amintit ca ai scris tu ca ai luat parca 8 kg, nu? da, pai atunci si tu intri cu noi in oala

AMR 6 sapt!!!

Mergi la inceput

bb_yasmi da, da mi-am amintit ahaaaa, deci ai mai pus 300 grame

AMR 6 sapt!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorinut@ spune:

Yasmy, alin.n, roxy

Roxy nu am fost la Brasov, pe 24 vin sa stabilim data nasterii .
Ti-am vazut si eu camera bebelinei, e suuuper .

yasmy mie nu mi se pare ca ti s-a lasat burta

Ma bucur ca acum au inceput sa scrie mai multe fete care nu au mai intrat de mult. Se vede traba ca e concediu

Aa sa va povestesc ceva. Cum va ziceam ca bebe sta pe col, cand misca capusorul imi da niste intepaturi in col ca aproape ma pipilesc pe mine..si ieri ma tot plangeam la sot ca ma doare si mai e pana nasc..si el cica mergem la doctor si il scoatem mai devreme!! Ahh cand am tipat odata la el, pai rezist la orice durere de la bebic numai sa stea pana la termen. Barbatii..

------------------------------------------------------------------------------------------
32+ cu Edutu mic si zglobiu - Eduard Gabriel
Doamne Doamne te rugam sa-l tii pe bebe in burtica la mami pana la termen

AMR - 7 saptamani!

Ana-Maria

Mergi la inceput

ally acum am vazut ca ne-ai scris sa intri si tu mai des, ca acum ai timp. hai mai pune si poze cu burtiucta

AMR 6 sapt!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulina_mica spune:

Lavi mersi!
Sa iau de iarna pentru acum un costum din ala de fash, pentru o luna, ce ziceti se merita sau n-are rost pentru cat timp mai ramane asa frig? Si cat il scoatem din casa... sau trebuie pentru iesirea din spital?
Roxy sa stapaneasca bebelina sanatoasa paatutzul! Ai luat sau iei si aparatori? Ca eu nu stiu daca trebuie?
Andreea si eu am inceput sa retin apa si sa ma umflu dar si mananc sarat, tu ai scos sarea? Si ai observat vreun rezultat? Azi il intreb pe doctor daca e normal. Te rog, nu te mai necaji cu dicutiile in contradictoriu

Gravidutza fericita 34 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Gata, am citit tot!
Lavi...burtica nu mi se pare lasata...parca asa a fost mereu...Dar e tare frumoasa. Parca ti-e atasata...nu te-ai ingrasat deloc deloc...
Alina, Doamne, tu ce putin mai ai!!!
bulina, oof, eu am pus 12...si tot imi promit ca ma temperez cu mancatul, ca fac si dreg...
Ally, ma bucur ca ai revenit, sa scrii des sa stim de tine. Ai fost haioasa cu 'imi plac barbtii 'hihi. Ce face puiul mic?
Roxy...niciodata nu am vazut vreo scurgere sa arate asa.La prima sarcina n-am avut nimic de genul asta. La a doua la 32 de sapt m-am trezit cu chilotul plin de asa ceva. Drita mi-a spus clar ca e dopul si sa stau cuminte. Daca iti cunosti organismul stii clar ca e vorba de altceva decat o simpla secretie. Eu atunci cand m-am trezit cu secretia asta pe chilot la a doua sarcina am stiut clar...desi nu mai vazusem niciodata si nu stiam nimic despre...
Nu faci vergeturi, iti spun sigur. Esti prea bine ca sa faci
Salo_sama, imi place burticutza ta, e maricica!
Ina_click, e de bine zic eu cand puiul e maricel. Felicitari si tie!!!

Simona, mami de baieti David, Matei si 33 s Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

dorinut da, scot barbatii astia niste perle cateodata....

al meu zice ieri, sa vedem cum facem cand o sa vin in vizita la spital, sa vada daca poate sa intre (ca nu prea se primesc vizite la noi). si ii zic eu : lasa ca vedem noi, poate cobor eu jos. si el imi zice: da' ce , ca nu la tine vin , vin s-o vad pe bebelina na, zi si tu. daca n-am ras dupa aia, ce idei mai au.

AMR 6 sapt!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

Citat:
citat din mesajul lui spiridusha

Buuna seara,

Yasmi, am vazut ca intrebasei de ceva document electronic despre alaptare, ai primit ceva? Ca am si eu "Culcer-Curs-de-Alaptare-Si-Ingrijire-a-Copilului-Mic" si are informatii multe despre alaptare. As vrea sa o pun pe mailul comun, e pdf, dar nu mai stiu parola de la mail. Parca e aceeasi cu aia de la picasa....

Si eu ma gandesc ca o sa folosim muuult landoul, pana bebe o sa stea in fundulet, si de-aia am si luat Chicco Trio Enjoy Fun. Nu-mi ziceti, ca pana l-am montat...a fost cel mai greu puzzle in toata viata mea. Parca era alien...eram cu manualul ala in mana...da, invatam...invatam.

Am gasit pe un site tampoanele alea de la Natracare (oare asa e scris corect?) si am comandat 20 buc, sa le vad si eu cum arata, ce-i cu ele...oricum nasc la privat si am inteles ca primesc tot ce imi trebuie de acolo. Le-am comandat ca sa am si eu de lucru, sa nu zic ca nu iau nimic :P

Yasmi, si eu stiam ca atunci cand se lasa burta...esti aproape de nastere, dar mai e destul, nu stiu ce sa zic. Ar trebui sa fie o diferenta notabila, adica daca pana acum nu puteai sa respiri, sau iti apasa pe ficat/stomac, acum sa simti ca esti mult mai lejera in partea de sus a corpului.

Anaxena, stiu ca tu ai zis mai demult ca ai folosit un spray pentru epiziotomie. Imi mai spui odata te rog ce produs era exact? Mi-a zis medicul ca pentru ca eu port ochelari (miopie, -2) nu o sa scap de epiziotomie :( si mi-e o fricaaaa. Mai mult mi-e frica de aia decat de nasterea cu totul.

Cami, tu esti din Constanta, nu? Unde nasti? Eu o sa nasc la Euromaterna cu dr. Stanca. :)

Roooxy e asa frumoasa cameraaaa...tare dragut, eu sunt un pic dezamagita ca noi stam cu chirie intr-un apartament deja mobilat si nu prea pot sa fac multe din ce visez. Va veni si vremea cand oi putea sa fac ce ma taie capul :D

Sanatate tuturor piticilor bolnaviori si o seara placuta mamicilor si burticilor!

31+

O sa avem un puiuuut!!!

spray cu Propolis de la magazinele apicole sau crema Carpicon..nu te speria ca nu ai de ce

Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si 30+ cum creste Alex
AMR 9s!!!!

Maria,povestea nashterii

Maria in culori

Mergi la inceput