Ghiocei de Martie-Aprilie***293***

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Aha...mai vroiam sa zic ca am ras tare la poantele lui Alex (Andiaroro) si la imaginea lui Vladimir cu patrunjelul in dinti

Anaan sa stii ca uitasem de tema asta Olga+Cristi O sa incerc sa o fac cat mai curand.

De luni l-am lasat pe David la program lung la gradinita caci oricum venea acasa si se culca direct. Asa macar doarme acolo, se trezeste, mananca si se mai joaca si el un pic. De fiecare data il gasesc distrat. Si o sa ziceti ce fac cu atata timp liber...pana acum n-am facut mare lucru..curatenie, astazi am tras un pui de somn zdravan - ce sa fac, recuperez si eu noptile nedormite Dar ma apuc serios de treaba de saptamana viitoare.

Faza tare: mi se facuse dor de niste muzica ruseasca si mi-am pus in casti un radio rusesc. Am turbat cand am auzit ce piesa era: Sun is Up - Ina Apoi au urmat si Accent si Dan balan, iar chiar acum canta una Alexadra Stan. Pana acum am ascultat mai multe piese ale artistilor romani decat piese rusesti... Se pare ca muzica noastra este tare apreciata in afara

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gaza22 spune:

Inna la operatiunea pampers chilotel, acesta se rupe pe margini si apoi se scoate ca un pampers normal.

Mami de Gazii mica si frumoasa Primul Anisor

Mergi la inceput

Anaan si mie mi-a fost dor de voi, dar um am mai zis am avut treaba, a trebuit sa dorm Sper sa nu ma urati pentru asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Ina, poate nu au toti talpile complet plate, dar inca nu e relevant. Oricum, si daca se dovedeste dupa trei ani ca are platfus, nu te stresa, eventual o sa poarte niste talonete in papuci, eu asa am auzit, stand prin cabinete si sali de asteptare pe la ortopedie pediatrica. Ca o masura de precautie, stiu ca-i foarte bine sa-l lasi sa umble descult prin nisip, pietris, iarba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Citat:
citat din mesajul lui olishka
Sper sa nu ma urati pentru asta

Ne straduim sa nu

Mergi la inceput
Mergi la inceput

THE LIST 3
1. Filmul preferat:
O sa ma repet si eu, dar acesta este filmul pe care l-am vazut de n ori cand eram mica si pana m-am facut mai mare: Dirty Dancing. Daca il dau la televizor ma uit si acolo, de cate ori am ocazia. este filmul copilariei mele, dar bineinteles ca mai am o lista mare de filme preferate, dar acesta este de suflet.

2. Genul de muzica preferat:
Aici nu pot sa raspund caci nu am un singur gen de muzica preferat

3.Formatia preferata:
Aici am cam multe/multi si sigur o sa uit pe cineva: Damian Rice, One Republic, Scala, Guns n Roses, Robbie Williams, Pink, Sixpence None The Richer, Jewel, multe formatii rusesti si mai aaaaam

4. Serialul preferat:
Acum Cougar Town

5. Ti s-au schimbat gusturile muzicale semnificativ din adolescenta pana acum?
Nu. Mereu am ascultat toate genurile de muzica. Aproape toate

6. Bautura alcoolica preferata:
Vinul rosu, crema de wiskey, sampanie, fel si fel de cocktailuri.

7. Bautura non-alcoolica preferata:
Fresh de portocale.

8.Cu ce personaj feminin te identifici (de film/de teatru)?
Jules - Cougar town - la unele faze

9. Care e "genu' tau" de m.u.i.e.r.e sau ce tip de frumusete feminina apreciezi (normal ca e mai simplu sa alegem exemple din lumea v.i.p-urilor?
Si eu sunt mare fan de cum arata Catrinel Menghia. La un moment dat, cand imi doream foarte mult sa slabesc imi pusesem poza ei pe desktop.

10.La care parte a corpului tau tii cel mai mult(in sensul ca ti se pare tie cea mai reusita, iti place cel mai mult, esti incantata de ea)?
Aici iarasi raspund ca si Bianca - imi placeau tare mult sanii mei (si barbatului meu, citez - "cei mai frumosi sani pe care i-am vazut"), mi se pareau perfecti , dar acum ii urasc, sunt cea mai urata parte a corpului meu : micsorati, lasati, plini de vergeturi - subiect sensibil...Acum cred ca ochii.

11. Ce cadou v-a impresionat cel mai mult?
Au fost mai multe, de la mai multe persoane. Mi-e greu sa aleg.

12. Dar ce gest v-a impresionat cel mai mult?
Si aici mi-e greu sa raspund.

13. Care e cea mai buna fapta pe care ati facut-o?
Aici recunosc am facut mai multe fapte bune, dar nu pot eu sa hotarasc care a fost cea mai buna caci nu stiu la ce valoare au fost apreciate. Poate un gest mic a insemnat pentru cineva mult mai mult decat o actiune organizata mai amplu care pentru mine a insemnat ceva deosebit, dar petru acele persoane poate nu a insemnat mare lucru. Mai greu sa explic, sper a ainteles macar ineva ceva...

14. Ce inseamna iubirea?
Nu am o definitie. Am descoperit iubirea mereu in alte forme.

Mergi la inceput

Se pare ca o sa sting eu becu in seara asta...Am zis ca raspund repede la intrebari, dar uite ca s-a facut 1.30

Noapte buna!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leeloo21 spune:

hehe..noi stingem becul:P

nu am timp sa raspund azi...poate nici maine...dar revin cu informatii despre bebre mic din burtica de la eco si control...

am vazut filmulete ..si am citit super cat am putut..

va sunt la petrecerea fratelui meu:)

Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor,pestisor de 12 martie '09 si de fluturas de 27+

nasterea in apa

pozici dragute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gaza22 spune:

Asadar sa-mi fac tema:

THE LIST 3

1. Filmul preferat
Sunt multe filme care imi plac de la cele mai vechi pana la cele noi, lista e destul de variata. Acum pe moment cred ca as alege A walk in the Clouds. Nu e un film exceptional dar la el m-as uita acum.

2. Genul de muzica preferat
Gusturile mele variaza in functie de starea mea, de la Clasic la Budha Bar, Rock, Oldies. In top ramane totusi muzica Oldies si Budha Bar.

3. Formatia preferata
Hmm si aici sunt multe si variate de la, Bad Boys Blue, CC.Catch, la Bon Jovi, Guns N' Roses.

4. Serialul preferat:
In trecut Ally McBeal, apoi Friends, Sex and the City, Nip Tuck, Dr House si mai nou daca mai prind cate un episod din unul politist CSI:NY

5. Ti s-au schimbat gusturile muzicale semnificativ din adolescenta pana acum?
In esenta nu, chiar daca am pendulat prin mai toate genurile.

6. Bautura alcoolica preferata:
Caipirinha si pe vremuri berea.

7. Bautura non-alcoolica preferata:
Cafeaua de preferabil in formele ei cat mai elaborate.

8. Cu ce personaj feminin te identifici (de film/de teatru)?
Nu stiu. In adolescenta ma identificam sau mai bine zis imi placuse tare mult si rezona cu sufletul meu de atunci Mihaela Petrican din Invitatia la Vals a lui Mihail Drumes.

9. Care e "genu' tau" de m.u.i.e.r.e sau ce tip de frumusete feminina apreciezi (normal ca e mai simplu sa alegem exemple din lumea v.i.p-urilor?
Audrey Hepburn, Catherine Zeta Jones dar cand interpreteaza roluri de femei puternice cum era cel din Zorro. De la noi, ca femeie si mama si sotie si etc Andreea Berecleanu pentru ca mi se pare ca reprezinta femeia reala.

10.La care parte a corpului tau tii cel mai mult(in sensul ca ti se pare tie cea mai reusita, iti place cel mai mult, esti incantata de ea)?
Ochii si picioarele (pe care am cam uitat cum sa le pun in evidenta si cum sa am grija de ele).

11. Ce cadou v-a impresionat cel mai mult?
La 18 ani cel al unor colegi de clasa si prieteni. Cu mult timp inainte aproximativ un an, la o discutie oarecare am spus ca dorinta mea cea mai mare ar fi sa am camera plina de trandafiri, sa fie atat de multi incat sa nu am loc de ei. Si la 18 ani mi-au indeplinit dorinta. Am fost foarte surprinsa mai ales de faptul ca au tinut minte dar si de numarul impresionant de flori. La un momendat chiar imi ridicam semne de intrebare cum de au reusit sa-mi aduca atatea flori.

12. Dar ce gest v-a impresionat cel mai mult?
Fiecare lucru oricat de mic pe care sotul meu il face pentru a-mi arata ca ma iubeste, fiecare zambet si imbratisare a Gazei mele.

13. Care e cea mai buna fapta pe care ati facut-o?
Nu stiu daca am facut vreodata o fapta mare ce merita mentionata in special. Sunt lucruri marunte pe care le-am facut cu inima, cu drag si pe care le-as face mereu daca as putea.

14. Ce inseamna iubirea?
Iubirea e sufletul meu/tau, in totailtatea lui (cald, profund, maret, intortocheat, candid, speriat, temator, si fulgerator uneori)oferit celui drag. Si indiferent de ce tip de iubire am vorbi ea reprezinta o fateta a sufletului nostru.

Gata! si ca sa inchei in ton cu ultima intrebare va las un acompaniament pentru cafeluta de dimineata. E o melodie draga mie si Gazului. www.youtube.com/watch?v=NNC0kIzM1Fo" target="_blank">PUP

Mami de Gazii mica si frumoasa Primul Anisor

Mergi la inceput