Ghiocei de Martie-Aprilie***293***

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

1. Filmul preferat
oho, daca e sa-l dau pe ala dur ... ar fi "Scent of a woman" cu Al Pacino pe care-l ador. asta ca sa nu intru in filmele cu Jack Nicholson care pentru mine este actorul suprem si imposibil de depasit vreodata de cineva.
daca-l vreti pe cel mai usurel: Garfield (pot sa-l vad la nesfarsit, si chiar o si fac de cate ori sunt "down"; nu-mi trebuie decat scena de inceput cand sare grasanul pe burta aluia ca sa-mi faca ziua mirifica!!!!

2. Genul de muzica preferat
hmm, multe ar fi; sa zic ca cel mai bine imi ung sufletul baladele rock; dar dupa stare... pot asculta orice. si ma dispera Vaya con dios si joe cocker!!! ii ador!!!

3. Formatia preferata
greu, nu stiu, am mai mult cantareti separati in cap; as zice... Nirvana sau Cargo.

4. Serialul preferat:
oricand: Familia Bundy; nu cred ca m-as satura vreodata de ei!!! niciun alt serial nu a mai avut acelasi impact asupra mea vreodata, chiar daca multe vin puternic din urma.

5. Ti s-au schimbat gusturile muzicale semnificativ din adolescenta pana acum?
Nu prea; mereu am fost deschisa la orice.

6. Bautura alcoolica preferata:
sampania

7. Bautura non-alcoolica preferata:
ness cu lapte rece din frigider

8. Cu ce personaj feminin te identifici (de film/de teatru)?
....poate revin mai tarziu... acum n-am idee. poate stiti voi mai bine ca mine... astept sugestii

9. Care e "genu' tau" de m.u.i.e.r.e sau ce tip de frumusete feminina apreciezi (normal ca e mai simplu sa alegem exemple din lumea v.i.p-urilor?
Catherine Zeta Jones; mi se pare superba, o frumusete clasica si durabila, fara urma de vulgaritate.

10.La care parte a corpului tau tii cel mai mult(in sensul ca ti se pare tie cea mai reusita, iti place cel mai mult, esti incantata de ea)?
Ochii.

11. Ce cadou v-a impresionat cel mai mult?
hm, nimic deosebit primit de mine; adica au fost cateva mici atentii , dar niciodata o idee originala si gandita chiar din suflet.
ce cadou am facut eu deosebit: o inimioara imensa din lumanarele facuta pentru cristi la aniversarea de un an; in mijlocul ei eram eu cu sampania; si chiar m-am chinuit ca eram intr-o cabana nenorocita la munte , pe o podea de scanduri cu beci sub noi si batea vaju' prin scanduri si-mi tot stingea lumanarelele

12. Dar ce gest v-a impresionat cel mai mult?
nu stiu...

13. Care e cea mai buna fapta pe care ati facut-o?
nu stiu, sunt lucruri marunte, facute fara planificare, din instinct; nu as vrea sa le spun... sunt in sufletul meu, asa maruntele, dar atat de bine intiparite incat de fiecare data imi aduc lacrimi in ochi

14. Ce inseamna iubirea?
TOT. daca poti sa te daruiesti in totalitate sentimentului.... totul se rezolva si capata sens.

Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
GANDACEL DE TOAMNA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui pisigri
Dyanna, foarte tare gagica. Asta a fost ca atunci cind am stat eu de vorba cu patroana agentiei de bone, si tot asa, i-am zis ca vreau pe cineva care doar sa se ocupe de copil, nu mincare/spalat/calcat/maturat/whatever, la care aia ma intreaba la fel de candid: da, dar trebuie sa ii dea mincare, sa o schimbe, nu??

aici ma recunosc invinsa prin KO; daca la o agentie de bone ai primit asa intrebare.... nu ma mai mira nimic; de fapt, cred ca suntem noi "defecte" daca ne imaginam ca se presupune automat ca plozii mai si manaca/ plimba/dorm... etc cu ajutor, nu??
aaaaaa, ca uitasem alta "duda": cica pai cum, nu mananca singur la 2 ani??? trebuie sa-i dau cu lingurita?????????? auzi tupeu pe mine sa nu invat copilul pana la 2 ani sa manance singur!!!!

Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
GANDACEL DE TOAMNA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Cuscrela, ma bucur ca te bucuri ca am iesit din butoi. E un butoi cam aglomerat in ultima vreme, mai fetelor.

Gaza, la teme, doamna in acte, domnisoara la infatisare!Ia-ti inima-n dinti si pune-te pe treaba!

Mergi la inceput

Dyana, imi place ca esti plina de energie!Cred ca Sasha a adus numai lucruri bune cu el!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Mai aveti careva ghiocel cu platfus?
Daca da, spuneti-mi si mie, va rog, ce masuri ati luat.

Gina lu' Ian

Mi-e dor...

Ian -toamna 2010
Ian - Craciun 2010

Mergi la inceput

Separat o intrebare "foarte dasteapta": la scutecele-chilotel exista vrea mare "jmekerie" ca sa nu murdaresti puradelul la operatiunea schimbat de kk, in afara de atentie maxima?

De 2 zile le am si inca nu s-a intimplat nika nashpa dar tot "stresata" stau sa nu...murdaresc copilu'

Gina lu' Ian

Mi-e dor...

Ian -toamna 2010
Ian - Craciun 2010

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Gina lu' Ian

Mi-e dor...

Ian -toamna 2010
Ian - Craciun 2010

Ina, draga mea, da' cine l-a diagnosticat cu platfus? Ca toti ortopezii la care am fost pana acum au spus ca pana la trei ani platfusul e fiziologic( adica mai toti bebeii il au, fiindca au grasime in talpa si bolta aia inca nu e formata)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Salutare!!!

Ce animatie este iar pe-aici

Dyana felicitari matusica!!!

Ayla LA MULTI ANI!!!

Nicky sanatate multa lui Nicholas, sa va faceti bine Am avut si noi vara asta febra 40 si nu stiam de la ce este

Gina mi-a spus astazi directoarea ca ati fost pe la gradi. L-ai vazut si pe David al meu? Noi suntem foarte multumiti de aceasta gradinita, a fost singura la care nu am mai stat pe ganduri. Noi mai vazusem vreo 3 pana atunci. Pro: imi plac educatoarele, directoarea (David deja este atasat de ele), imi place zona n care este situata gradinita (complex pazit cu bariera, louri de parcare, curat, linistit); imi plac salile mari care nu-ti dau senzatie de sufocare, caci am vazut destule, imi place ca nu este intr-o vila ci la parterul unui bloc (toate gradinitile pe care le vizitasem erau in vile si copiii trebuiau itruna sa urce si sa coboare pe scari la masa sau la locul de joaca - mi se facea pilelea gaina cand vedeam o educatoare cu cate 5 copilasi mici dupa ea pe scari), imi place ca au bucatarie proprie (am tinut mult la acest aspect), au diferite activitati interesante (insa picii nostri inca nu pot participa la toate, trebuie sa mai creasca), imi place ca in fiecare luni si miercuri se tin ore de aerobic pentru mamici si ar mai fi de povestit, poti sa ma mai intrebi si tu. Bineinteles ca au mai fost mici chestii care nu mi-au placut, dar nu ceva grav (adica mi-ar placea sa afiseze un meniu in fiecare zi ca sa stiu si eu ce mananca copilul si alte chestii de genul acesta). M-as bucura sa fie David i grupa cu Calin

Bianca cat de tare este Vladimir , dar si tu bineintels ca l-ai invatat atatea chestii I-am aratat si lui Cristi si la sfarsit el si David l-au aplaudat

Gaza cred ca ti-am dat cateva idei mai sus, dar oricum nu cred ca o sa gasesti gradinita perfecta. Dar bafta sa o gasesti una aproape perfecta pentru Gazulina. Daca vrei te mai sun maine si povestim

Fetelor sper sa iesiti repede din starile astea mai nasoale. Va inteleg insa perfect caci si eu am fost o zi bine, una mai proasta...

Mai am sa va scriu cate ceva, dar red ca deja este prea lung mesajul...

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Olga, scrie, scrie, ca prea ne faci sa-ti ducem dorul!

Mergi la inceput

OF, de ce ma mai intrebi?
Ficateaua, evident

Sa inteleg ca toti copiii vostri au talpile plate acum?

Merci, Anaan de informatie

Citat:
citat din mesajul lui Anaan

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Gina lu' Ian

Mi-e dor...

Ian -toamna 2010
Ian - Craciun 2010

Ina, draga mea, da' cine l-a diagnosticat cu platfus? Ca toti ortopezii la care am fost pana acum au spus ca pana la trei ani platfusul e fiziologic( adica mai toti bebeii il au, fiindca au grasime in talpa si bolta aia inca nu e formata)

Gina lu' Ian

Mi-e dor...

Ian -toamna 2010
Ian - Craciun 2010

Mergi la inceput