Ghiocei de Martie-Aprilie***293***

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Hai ca venii io sa stau de paza, sa nu ii fie frica la lumina singura :))

Olguta, ok, ai voe sa mai dormi o zi, da dupa tre sa fii fresh si sa ai activitate tripla :P

Ina, nu se poate vb de platfus la copii asa de mici.

Dyana, felicitari pt nepotel! La tanti aia cred ca poti sa-i spui "pa" fara sa mai pierzi timpul "face to face".

Venii sa completez listuta:

Citat:
citat din mesajul lui Anaan

THE LIST 3

11. Ce cadou v-a impresionat cel mai mult?
12. Dar ce gest v-a impresionat cel mai mult?
13. Care e cea mai buna fapta pe care ati facut-o?
14. Ce inseamna iubirea?

11. Doua cadouri m-au impresionat cel mai mult in viata:
_ primul mi l-a facut frate-meu, impreuna cu mama, cind aveam 18 ani: o pereche de blugi (pe timpul lui ceasca costau o avere si era dificil de gasit o pereche care sa vina ca "turnata"); ce a fost special aici era ca frate-meu a vindut inghetata cu circa (cine stie ce insemnau camininele de la Magurele pe-atunci, stie si de ce se puteau face bani vinzind inghetata:)) ) ca sa faca rost de bani si pentru asta am fost foarte impresionata.
_ motanul mi-a oferit un inel/verigheta plin cu diamante (un carat) cind am revenit de la meternitate cu Izia, drept multumire ca i-am facut asa copil frumos :)) Stiind ca el are oroare de bijuterii si ca nu le intelege rostul, imi dau seama ce efort a fost pentru el sa imi ia asa mindrete de bijuterie

12. Increderea pe care a avut-o in noi o patroana de la o pensiune (Carmen se numea) din andaluzia: am ajuns la ea sa inchiriem o camera si, pt ca nu stiam unde sa ne parcam, ne-a dat cheile ei de-acasa, sa ne parcam la ea in garaj

13. Cred ca ceea ce numeam eu "cea mai buna fapta pe care am facut-o" se intoarce impotriva mea ca in proverbul "pe cine nu lasi sa mori nu te lasa sa traiesti". Nu am chef sa povestesc acum, este una dintre dorintele pe care le-am avut pt noul an, sa se "aranjeze" situatia, si nu s-a ameliorat, dimpotriva

14.Iubirea inseamna sa plutesti, sa visezi, sa simti in fiecare clipa cind esti brate-n brate ca esti fericit; iubirea este o stare de beatitudine, iubire este cind ii privesti chipul si te bucuri ca este al tau; cind o privire e deajuns ca sa ne intelegem; iubire este atunci cind punem umarul impreuna sa mutam un munte si nu se plinge niciunul cit este de greu, de teama sa nu il destabilizeze pe celalalt: fiecare stringe din dinti; iubirea are un alt chip in fiecare zi: este iubire de vacanta, colorata, vesela; este iubire de rutina, trista, gri, tenace, nervoasa; avem si iubire dezechilibrata, cind unul dintre noi este in iubiri si celalalt e concentrat pe altceva. Iubire sint toate momentele petrecute impreuna in armonie sau nu, dar in care am fost/sintem impreuna mental.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

ops, uitai sa-i zic carlei ca m-a distrat cu majoratul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi8 spune:

neata!
va rugam sa ne votati AICI daca va place poza. crina e sil.jpg
multumim!

silvi mama CRINEI

CRINA 1 AN
iun-iul,diverse
la mare

Povestea CRINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Mai aveti careva ghiocel cu platfus?
Daca da, spuneti-mi si mie, va rog, ce masuri ati luat.

Gina lu' Ian

Mi-e dor...

Ian -toamna 2010
Ian - Craciun 2010

Eu am fost cu Raul la control cand avea cam 1 an si 3 luni, medicul mi-a spus ca s-ar putea sa aiba platfus, dar ca nu se poate pronunta pana la 3 ani, dar mi-a recomandat incaltaminte adecvata si sa pun taloneti in incaltaminte. Eu asa am facut, am cumparat taloneti si voi merge la un alt control prin primavara, pentru ca Raul are predispozitie, deoarece si taica sau a avut si piciorul seamana cu al lui. La control, medicul mi-a spus sa stau linistita, pentru ca la momentul respectiv nu erau motive de ingrijorare, mersul nu-i era afectat.

www.flickr.com/photos/40168372@N05/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui chatonel

ops, uitai sa-i zic carlei ca m-a distrat cu majoratul

Famille Dragoon, mami de Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

E bine ca pot sa rad si eu, doar ca in cazul acesta nu imi doresc urarea si la mai mare!

www.flickr.com/photos/40168372@N05/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Separat o intrebare "foarte dasteapta": la scutecele-chilotel exista vrea mare "jmekerie" ca sa nu murdaresti puradelul la operatiunea schimbat de kk, in afara de atentie maxima?

De 2 zile le am si inca nu s-a intimplat nika nashpa dar tot "stresata" stau sa nu...murdaresc copilu'

Gina lu' Ian

Mi-e dor...

Ian -toamna 2010
Ian - Craciun 2010

Eu pe alea le rup in lateral. Initial si eu am manjit picioarele asa ca m-am hotarat sa le "desfac ".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

tufete

o cfea pentru toate fetele...

si o zi superba!

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Neatza tufete!

Hai sa incep...

Dyana, uimitor de repede a trecut timpul. Sa iti traiasca nepotelul si sa va bucurati de el.

si acum pe capitole...
Picioarele lui Rares: stiti cat m-am stresat eu cu picioarele lui, ba ca nu merge singur, ba ca sunt strambe, ba ca sunt curbate, ba caut medic, etc, etc...ei de ceva vreme s-au indreptat ncat acum apar mai degraba a un fel de Y intors. Adica, se freaca pulpele si sunt usor departate gambele. Totul a stat in Osteocare, baie de soare si apa de mare si iar Osteo. Si puterea lui Dumnezeu. Cat despre talpa...ce sa spun, are tendinta de a aparea scobitura, dar deocamdata talpa are o alta structura decat a noastra. Si mie medicul mi-a spus sa mai astept, sa nu imi fac probleme.

Mancarea: Programul de masa este cam asa dimineata: lapte (2, 300 ml) cu biscuiti, cu crontanele. Sau soldatei (paine cu unt si miere sau gem) cu ceai, rareori mai vrea si branza sau cascaval. Ca si cantitate, cam 2 felii de paine si o cana de ceai (cana de cafea). Sau omleta (2 oua) cu cascaval (asta e preferata), uneori ii mai fac oua fierte in apa si pun cascaval ras peste ele si se face o torocala acolo dar lui ii place. Oua ii dau cam de 2 ori pe saptamana.
Pranzul se serveste in jur de ora 13 si contine ciorba si felul 2 mai rarut. defapt doar cand sunt eu acasa il indop si cu ciorba si felul 2. Mama termina mai repede cu el (ii da mai mult dar doar un fel de mancare). Unul din felurile de mancare este cu carne sau peste. Ciorba e ciorba ati inteles. Felul 2, aici e pana de idei...orez cu legume, pilaf simplu, legume sote, paste cu sos, sarmale (da, ii face mama special pt el) - ce-i drept mai rarutz, piure, mancare de cartofi la cuptor, brocoli inabusit (tot un fel de sote dar ii pun suc de rosii), rareori i-am dat varza (si asta acum de vreo 2 luni), mazare si fasole nu o macina, o gasesc pe partea cealalta..

Dupa pranz, urmeaza somn. Cate 4-5 ore. Cand se trezeste, o mancare usoara...cel mai adesea fructe, toata gama, sau biscuti.

Seara, in functie de ce #351;i cat a mancat la pranz si daca i-a placut, repetam sortimentul. Daca nu se stie...lapte cu fidea, orez cu lapte, budinca la cuptor, musaca, branza proaspata cu iaurt cu biscuiti. Cam atat.
Inainte de culcare musai rade inca 200 ml de lapte.

intre mese bea apa plata (fara lamaie) sau ceai daca sanatatea face nazuri.

Revin.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

a baut toata lumea ??? cine nu... sariti cu comenzile ca bag espresorul in priza
mutzu s-a trezit la 6 jumate asa ca acum isi face deja somnicul de frumusete; probabil tura 2 o sa fie in masina la intoarcerea de la spital de la surioara... si sa vezi distractie la noapte dupa aia; eu sunt usor zombi, vad ca e tendinta generala de oboseala.... si m-a prins si pe mine. vreau s agasesc opdata bona pentru bebe ca incepe sa ma streseze subiectul.....; adica azinoapte pe la 3 eram cu ochii pe pereti si nu ma gandeam decat la bone, ce sa mai caut, ce sa le mai intreb.... chiar daca stiu ca instinctul o sa fie cel care o sa ma ghideze la alegere (stiti ca eu ma incred tare mult in instinct cand iau hotararile, si niciodata nu m-am inselat). faza e ca STIU ca o sa gasesc exact ce-i trebuie lu' mutzu... dar rabdarea asta e cam paralela cu mine in ultima vreme;
chiar uite ca am gasit eu o intrebare pentru urmatorul chestionar:
aveti incredere in instincte, presentimente si chestii din astea?? v-au influentat viata pana acum??
sa raspund prima: viata mea este plina de presentimente, premonitii si senzatii de deja-vu!!! sunt tot mai dese, cel putin legate de mutzu.... uneori ma sperie amploarea lor; adica ma trezesc deodata in mijlocul unor scene la care stiu exact ce urmeaza sa se intample.... pentru ca am vazut deja imaginile in starea de semiconstienta de la trezirile de dimineatza. imi aduc perfect aminte ca inainte sa nasc m-am trezit intr-o dimineatza si i-am povestit lui cristi o scena cu mutzu pe la un anisor, cat era de dragalas si frumos..... si am trait exact aceeasi scena!! partea haioasa a fost ca eu stiam perfect ce urmeaza sa zica cristi si am zis odata cu el.... .
iar instinctul este extrem de puternic si pot sa spun ca ma ghideaza la fiecare pas; poate oricine sa-mi spuna ca fac ceva gresit, daca eu simt ca e bine.... putin ma intereseaza.
si la fel stiu clar daca o actiune o sa aiba succes sau nu, chiar daca poate lucrurile nu arata prea roz; cu timpul a trebuit doar sa ma obisnuiesc cu ideea ca Stiu ca rezultatul o s afie ok, si sa accept ceea ce se intampla intre timp, oricat de urat ar fi.
din pacate exista si "premonitiile negre".... si nici astea nu au dat gres vreodata; am stiut cand ceva e pe cale sa se intample... dar nu te poti pune in calea sortii... asa ca le accepti si incerci sa traiesti mai departe; cel mai ciudat sentiment a fost intr-o seara cand ma pregateam de un chef, in anul 1 de facultate.... si dupa ce m-am imbracat, fardat si aranjat asa ca pentru super chef.... am stiut ca daca ies pe usa o sa mor in acea seara; si nu am mai plecat pur si simplu; si astazi sunt convinsa ca as fi murit daca plecam atunci!!!
v-am speriat?????
hai ca nu vreauuu!!! voiam doar sa va zic ca eu acum STIU ca o s agasesc bona ideala si perfecta pentru mutzu.... dar trebuie sa ma suportati pana atunci

Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
GANDACEL DE TOAMNA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Multumesc tuturor pentru urarile de ziua mea!

www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mami de Claudiu, de Luana, si de ingeras Alma
Adun cioburi de fericire. Poate candva isi vor da mana.

Mergi la inceput