Ghiocei de Martie-Aprilie***293***
Raspunsuri - Pagina 13
olishka spune:
Salutare!!!
Chato azi nu mai dorm, fac curatenie caci am musafiri diseara.
Ai avut parte de surprize tare frumoase
Floric m-ai dat gata...Rares doarme 5 ore la pranz?
Olga, mamica lui David iepurasul
Floric spune:
Fetele, s-au facut decernarile pe categorii de cea mai cea...? sa stiu daca ma bag si eu la nominalizari?
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel
Anaan spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Floric Dupa pranz, urmeaza somn. Cate 4-5 ore. Poze Raru Poze noi Rares Rarisel cel mai frumusel |
Il vreau eu!!!!
Anaan spune:
citat din mesajul lui Floric Fetele, s-au facut decernarile pe categorii de cea mai cea...? sa stiu daca ma bag si eu la nominalizari? Poze Raru Poze noi Rares Rarisel cel mai frumusel |
Baga-te, ca nu s-a decernat nimic...amanam pe cand om avea vreo 70-80 de ani si om avea nevoie de complimente.
chatonel spune:
citat din mesajul lui Ayla21 Multumesc tuturor pentru urarile de ziua mea! www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mami de Claudiu, de Luana, si de ingeras Alma Adun cioburi de fericire. Poate candva isi vor da mana. |
pai bine, ayla, ceva de nu ne dai? :)
imi pare bine ca ai mai trecut pe-aici, mi-era dor de tine
Gianina34 spune:
buna dragelor,
am reusit sa citesc(putin pe diagonala) dar nu stiu cand apuc sa raspund la lista 3
m-a distrat dyana cu bona "senina"
gazulino am retinut aspectul cu gradi, ma mobilizez si raspund
in ce zona cauti?
inapreda - noi folosim doar incaltari de la ortopedia chiar daca nu avem probleme pt mai multa siguranta si pt a fi sigura ca se formeaza piciorul corect
pe vremea cand aveam pitici pe creier cu piciorusele, am facut kinetoterapie care eu una o recomand tuturor cu sau fara probleme ca-i spectaculoasa ca rezultate (asa am ajuns noi balerine la propriu)
eu cred ca ceva gimnastica/masaj din asta special nu are ce sa-i strice, mai ales ca doamna ficatea are o suspiciune (daca la 3 ani se confirma, nu te dai cu capul de pereti?)
floricule - eu zic sa presori ceva somn si pe aici pe forum ca rareselu e sefu'-sefilor la capitolul asta
noaptea cat doarme? si de la ce ora?
(ca daca spui de la 8, cred ca o gasesti pe ilinca in corcodus - am glumit tufata)
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si opt luni
olishka spune:
Dyana si eu am mai patit ceva de genu acesta de mai multe ori. Cea mai cea a fost intr-o zi, la iceputul relatiei mele cu Cristi. Veneam de la mare si eram tare happy amandoi ccaci petrecusem un week-end minunat. Dintr-o data insa am inceput sa am o senzatie ciudata de parca stiam ca ceva rau o sa se intample si imi venea tocmai sa plang. I-am zis si lui Cristi. Peste cateva ore suna telefonul lui Cristi si afla ca i s-a stricat masina pe care o inchiriase pentru niste actori in Bulgaria. Era facuta praf si trebuia sa trimita o remorca. Peste vreo 2 ore suna o angajata si ne anunta ca ni s-au inundat birourile cu tot cu aparatura Va dati seama ce zi minunata....Si asta inca nu este tot...In drum spre casa, pe autostrada, am facut pana A fost o zi oribila!
Olga, mamica lui David iepurasul
chatonel spune:
olguta, spor la curatenie si la tot ce mai vrei tu, daca ai musafiri
io o sa merg la prinz la o conferinta despre stilurile arhitecturale, se face aici, la servici; acum o saptamina am avut alta, despre "cum sa privim un tablou". Saptamina ce vine este despre sculptura, nu ma tenteaza
ieri am fost la shopping, au inceput ofertele de iarna; am gasit asa: o crema YSL antirid, la o treime din pret, un parfum de bvulgari, jasmin noir, la juma de pret, un parfum versace (pentru tata, l-am capsat ) la o treime din pret.
pisicogrix, sa stii ca si eu ador THE WALL, insa am o problema cu filmul asta: de fiecare data am vazut o alta versiune, datorita tigarilor pe care le fumam ... asa ca nu imi pot aminti deloc imaginile- muzica da, am ascultat-o de mii de ori- inafara de citeva "cheie", cum e marsul ciocanelor, seceratorilor si ce mai erau acolo... lool; si, daca tot vb de asta, am gasit pe ebay un poster pe pinza, e super, am zis ca imi fac o bluzita cu el, dar nu stiu cum sa fac sa se vada toata scena, sa nu pierd nimic din ea.
Gianina34 spune:
meniul de astazi:
9-Lapte cu cereale; Tartine cu unt si dulceata de visine
11-Fructe asortate
12.30-Supa de dovlecei; Galuste de ficat cu sos de rosii;Tort de mere cu nuci si branza de vaci
16-Fursecuri cu nuca de cocos si scortisoara
gazulino - pe mine ma ajuta sa stiu meniul pe toata saptamana ca sa stiu ce-i dau seara acasa sa nu fie aceeasi carne/leguma... si la gradi si acasa sa stiu cum ma organizez ca la 6 cand ajungem nu am timp decat sa asamblez, incalzesc, servesc masa micsunicii
si legat tot de masa - unul din criterii a fost sa aiba bucatarie proprie (pe care sa o si vad cum arata si sa-mi inspire incredere atat "baza tehnico-materiala" cat si bucataresele)
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si opt luni
Ayla21 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui chatonel
pai bine, ayla, ceva de nu ne dai? :) imi pare bine ca ai mai trecut pe-aici, mi-era dor de tine Famille Dragoon, mami de Izia, 23 mars 2009 Toulouse, la ville rose |
Dau si de baut pentru cine doreste.
Am pus si www.facebook.com/album.php?aid=4674&id=100001925222090&l=1f8a1b1967" target="_blank">cateva poze cu printesa mea pe facebook, mi-am facut si eu cont daca tot primea atatea invitatii pe mail si vad ca multe fete sunt acolo. Doar ca nu ma prea pasioneaza site-ul, desi, se spune ca "daca nu ai cont pe facebook, nu existi". Nah, acum iegzist si io. Putina rabdare ca-s incepator si nu inteleg multe inca.
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mami de Claudiu, de Luana, si de ingeras Alma
Adun cioburi de fericire. Poate candva isi vor da mana.