Ghiocei de Martie-Aprilie***293***

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

gazulino - sa stii ca tot imi amintesc cate ceva si intru si spun (referitor la gradi, asa ca sa nu ceri ordine si disciplina de la gandurile mele)

tocmai mi-am spionat bebelakele sa vad ce fac acum si mi-am dat seama sa-ti spun ca e important si aspectul asta cu camerele video, cel putin la inceput ca te mai linistesti si tu si capeti mai multa incredere "in sistem"
de exemplu am vazut ce au facut dimineata la ora de pictura (cum si-a turnat borcanelul cu culori pe hainute)
vad cum mananca (acolo masa de pranz dureaza 15 minute si mananca tot si acasa 45h cu mare chiu si vai si cu scuipat mancare, aruncat si alte-alea)
vad daca respecta indicatiile mele referitoare la cum sa o imbrace la culcare/sculare
si multe-multe alte chestii

edit: ca tocmai ce o admir cum danseaza tinandu-se de manute cu alta fetita

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si opt luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Gianina, lumineaza-ma, te rog, ca am ramas de ieri cu o curiozitate, la care se adauga una de azi: Cum e omleta sarbeasca? Dar galustele de ficat?

Mergi la inceput

omleta sarbeasca este cu legume (ardei, rosii, ceapa, verdeata); le-o impacheteaza ca pe o clatita, cumva dreptunghiular si... asta e

galustile cu ficat: ficateii de pui+ felia de paine, inmuiata si stoarsa + ceapa se trec prin masina de tocat; apoi tocatura se amesteca cu oul intreg, faina, grisul, patrunjelul tocat si sarea; se framanta usor, pentru omogenizare; se fierb cam 15

Mergi la inceput

ayla- bine-ai revenit
admirat printesa
offf si feizbucul asta... deci se pare ca-i musai sa ne facem cont

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Mai, tufete, da' stuchiti-mi copchilu...ori cat despre somnul de cu seara ce sa zic...Merge la culcare la ora 10 spre 10 jumate si se trezeste pe la 7 spre 8. Acu, statica am avut si exceptii ca se culca pe la 11 si la 6 jumate era in picioare apt si fresh pentru o noua zi.

In alt aordine de idei, Aditza multumesc da rnu mai am nevoie de Salbutamol. Mi s-a rezolvat problema.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Gianina este super ca aveti camere de supraveghere la gradi. Cred ca as fi stat numai cu ohii pe monitor

Floric il stuchim, il stuchim

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

La multi ani, Monica!

Simply- o mare imbratisare. E normal ceea ce simti pentru ca-i o etapa a emigrarii (asa zic psihologii). In plus a mai fost vorba si de Mura in toata afacerea asta... Sunt sigura e ca nimeni nu o sa ti-o dea si ca tie o sa-ti revina zambetul. Nu te ascunde, ca nu-i o solutie...Retrage-te cat simti nevoia, dar nu uita ca noi te asteptam!!!

Nici nu stiu, cum sa va spun, dar e cam complicata "tema" asta pentru mine, ca-s la faza in care nu-mi mai place nimic (o fi si la mine depresie).
Oricum, eu la fimle sunt cam nula. La peste 90% adorm.
N-am preferinte nici cand e vorba de muzica.Imi plac toate genurile, daca am dispozitia necesara.
(Cand eram gravida" cu Alex m-a parat barbatul la dr. ca zapacesc bebeul din burtica cu Corul Armatei Rosii, iar dr i-a zis ca ma pedepseste luandu-ma cu el la spectacol ca avea bilete cumparate cu 5 luni inainte)
De cand m-am facut cucoana, am cam inceput sa critic si actritele celebre...de parca ele ar fi comandat celulita mea.
Acu ca stiti ce "acritura" sunt, cred ca ma retrogradati de pe lista amicelor de luat "la bere" ca eu si alcoalele suntem 2 lumi paralele...Nu va inchipuiti ca nu bat carciumi.Bat si am batut multe la viata mea, dar eu eram aia cu sticla de cola, care tinea actele, cheile si valorile gastii (si care detinea si informatiile confidentiale despre valorile morale cand restul nu mai erau in stare sa-si aminteasca)
Sa fiu sincera pana la capat, m-am spurcat la bere cand am fost insarcinata cu Alex (a stiut tot familionul ca va fi baiat cand am cerut o gura de spumoasa) si la cafea la sarcina cu Anastasia.
Mai gasiti una care sa se fi viciat insarcinata ca mine, cand toata lumea se lasa de tigari, bauturi si alte cele in astfel de momente, io ma apuc...Nu, de tigari nu m-am apucat. Asta mai lipsea.
Si nici nu-s in stare sa definesc iubirea. De fapt, cred ca nu poate fi definita decat cand am pierdut-o. Si definitia se schimba dupa caz.

Oly-vezi ca la capitolul trecut negociai o cafea pariziana cu Gina. Daca te intelegi cu ea, poate o facem transportatoare de globuri(le-au soldat aia).

Chato- si echivalentul tau masculin a facut soldurile. Va culturalizeaza patronii ca sa munciti cu spor.

Eu nu-mi bat capul deloc cu mancarea. Ca apetitul functioneaza in salturi la noi. Ieri a fost o zi plinaaaa ca sa compenseze greva lui frati-su:
-dimineata: smothie cu portocale si mango si ceva branza
-pranz: gnocchi cu un ou si 2 rosii micute si un iaurt
-gustare: sufleu de branza cu 100 ml lapte (n-a mai baut lapte de o luna, nu stiu ce a apucat-o)
-seara: ciorba de vacuta si mancare de cartofi (am gatit pentru azi si n-am scapat sa nu-i dau din ambele)

Gianina-cum Anastasia nu vrea lapte, eu ii dau apa bogata in calciu alternativ cu o apa recomadata bebeilor (care nu are chestii care ar ramane pe la rinichi) si asa stau linistita ca mai avem si alta sursa in afara de branzici si legume.

Edit:
Sunt atenta ca macar la o masa din zi sa aiba:
-legume+feculente+proteine+grasimi
-lactate
Refuza...problema ei!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Andiaroro ar fi super cum zici tu cu globurile, insa nu as vrea sa o incarc pe Gina la bagaj. Multumesc

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

andiaroro - ma bagasi in ceata cu feculentele alea?
ce anume bagi in categoria asta hranitoare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Carbohidrati (parca): cartofi, paste, orez, paine, etc
Si legumele uscate si cerealele intra la feculente. Ce tine de foame si da energeie.

Mergi la inceput