Ian-Feb2011 - Hai Ache, Lori, Jasmin!!! (170)
Raspunsuri - Pagina 19
Lorich spune:
Anca!!!!
s-o luam in ordine!!!!
- FELICITARI!!!!!!

- daca inca mai e colostru, inseamna ca inca nu s-a instalat lactatia, e o perioada frustranta pt tine, dar si pt bebe. Mai cu lp, dar musai cu pus la san (pus corect la san) si cu chestii care cresc si grabesc lactatia (ceia de chimen, anason, galactogil, galafor, apa -cu tona) + tras cu pompa daca bebe nu are rabdare sa stimuleze. O SA VINA LAPTICUL!!! Cum sa nu vina???? Rabdare, uite ia si tu legatura cu un consilier de alaptare, chiar un pic mai sus s-a scris!
- SLAVA DOMNULUI CA L-AU SCOS PE BEBE RAPID!!!!!! SLAAAAAVAAAA DOMNULUI!!!
Te pupam si multa bafta si rabdare!!!
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela
39+
danina spune:
Anka-Maria cu rabdare, lapticul in general la cezariene poate sa vina si dupa o sapt. La mine a venit cam in a 5-a zi cat de cat, dar tot nu e ca la primul copil, atunci aveam productie nu gluma, acum e la jumate, eu zic ca poate sa fie o cauza si cezariana.
si ai sa vezi ca o sa vina si lapticul.
Danina mami de
Rebecca- Elena (26.12.2010) si
Paula-Diana (20.10.2004)
Danina si
Diana - strengarita familiei
Poze 2006
DIDI -Terorista casei - 6 anisori
monika_bt spune:
FELICITARI, RELUSHA!!!
FELICITARI, ANKA_MARIA!!!
HAI, ACHE!! SA DEA DOMNUL SA SE TERMINE REPEDE SI BINE!!
Din voia Domnului, a Fecioarei Maria si cu mijlocirea Parintelui Arsenie Boca voi fi mamica.
34s+
SSABrya spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ana_micu83
buna, imi pare bine de revedere. la preturi e f ok clinica din Brasov, dar din pacate e prea departe pt mine. Drumul de la Pitesti la Brasov este f nasol, in schimb la Bucuresti ajung f repede. Multumesc oricum pt sfat. Si la albinute nu am mai intrat demult pt ca nu stiu cine si de ce s-a suparat si m-a sters din lista pentru ca eu intram foarte rar. salutare draga mea draga! ce surpriza ca ne intalnim si aici...si ce surpriza ca mai vine o bebelina frumoasa! felicitari si te mai asteptam pe la albinute! Eu iti recomand Clinica Eva Brasov...am nascut acolo si am ramas profund incantata de tot! 2200 ron nasterea normala si 2700 ron ceza...se naste cum vrea fiecare..natural/natural in apa sau ceza.. Daca doresti mai multe detalii mai povestim pe mess, ca te am in lista (cred) ![]() ![]() www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=6" target="_blank">Voteaza un Winnie MIC, dar CHIC! Voteaza m8 !! Hainute NOI, import Anglia! bazarim si noi![]() |
Bryanna 02.06.2009 si ...o noua fericire
27+ , adica Ayanna
SSABrya spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui AlexaM
Iti recomand pe dr Cristescu Ciprian de Giulesti. Cred ca te primeste fara probleme. Este pe 15 de garda. Mergi in jur de 5pm...atunci isi programeaza el si este la camera de garda (in limita urgentelor). Este un medic excelent. Cu el am nascut prima oara si cu el voi naste si acum. Sanatate si nastere usoara! Mami de roscatzel Matei Gabriel 24.08.2008 si 38+ Theodor Andrei |
Multumesc tare mult.
Bryanna 02.06.2009 si ...o noua fericire
27+ , adica Ayanna
Codruta84 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anka-maria Am nascut si eu pe 10.01.2011, la 38 de sapt. Nasterea s-a declansat singura desi cu 3 zile inainte la monitorizare nu era nici un semn. Joi doctorul a zis ca totul e inchis, ne vedem peste o sapt. Duminica noapte am inceput sa am contractii dureroase. Am stat cateva ore acasa apoi am venit la spital. Contractiile erau complet aiurea, si la 3 min. si la 6 min. Mi-au facut o perfuzie cu ceva si mi-au zis sa asteptam sa vedem in ce parte o iau. Era 2 noaptea. Pana a venit medicul la 8, pana a terminat cu cezarienele programate, s-a facut 10 jumate. Contractiile erau tot aiurea, dureroase, dar aveam dilatatie 4. Deja aveam 12 ore de travaliu. Mi-a spus ca nu e bine pozitionat si io-s mica, se va bloca in bazin si ajung tot la cezariana, numai ca una mai nasoala. Asa ca am intrat in operatie. Bebe n-a reactionat la iesire, nu l-am auzit tipand o perioada care mi s-a parut o eternitate. Am intrebat de 2 ori de ce nu-l aud, toata lumea alerga in jurul lui. In fine, pana l-am auzit scancind am crezut ca mor. Doctorul mi-a zis sec ca lichidul e verde si bine ca l-au scos la timp. A avut 3,300gr 52 cm si Apgar 8. S-a recuperat excelent si foarte rapid. Eu nu inca. Pt. mine operatia a fost grea desi n-am avut complicatii. Desi am beneficiat de tot confortul la Regina Maria n-a fost deloc floare la ureche. Si acum problema cea mare: nu am lapte. Bebe este un mancau, trage din bibe mult si repede. Trage si din san dar se frusteaza ca nu-i curge si incepe sa urle si sa ma impinga. Colostru iese dar lapte ioc si au trecut deja 4 zile. Sunt si eu frustrata si stresata de asta, imi vine sa plang non-stop. Mai am sanse oare? in fiecare zi il simt din ce in ce mai reticent sa traga din san. Am bagat si pompa, sper sa mearga. Cam atat. Astazi mergem acasa, speram ca mediul familial sa ne faca bine si sa vina laptele. Din cauza ca mananca mult si lacom, pe bebe il chinuie deja burtica. Neonatologul a zis sa ne pregati sufleteste ca are clar inclinatii de bebe colicios. Of, daca ar bea lapte de la mine poate nu l-ar chinui asa gazele .38 sapt |
Anca Maria eu iti propun sa o suni pe Roxana Dudus legat de problema cu laptele. Din pacate la mamicile care fac cezariana lactatia se instaleaza putin mai greu. Sfatul meu este sa o suni pe Roxana cu siguranta te va ajuta cat mai repede cu putinta.
cand eram in spital la Constanta am postat pe net un filmulet legat de alaptarea dupa cezariana, era in maternitate tot asa o mamica care avusese cezariana si avea greutati cu lactatia.
Uita-te la filmulet si contacteaza-o neaparat pe Roxana Dudus.
http://www.youtube.com/watch?v=bh_j2cmJK7Y
Legat de filmulet, laptele se produce daca sanul este stimulat deasta se foloseste un dispozitiv TNS.
Multa bafta, si ai mare incredere in tine asta ajuta foarte mult.
Leeloo21 spune:
fwlicitari mamici!!!
anka.. nu renunta..bea multe lichide si strange bine de sfarcuri..poate il rogi pe sot sa traga tare la san sa se desfunde canalele..oricum..bebe va fi sanatos! cel 3 luni de colii trec repede si cu calm..vei vedea k totul merita!
bafta si multa sanatate! si nu intra in depresie, nu va ajuta la nimic..
Cristina si Alin, parinti super fericiti de
Tudor,pestisor de 12 martie '09 si de fluturas de 27+ 

nasterea in apa
pozici dragute

bazarim si noi
Theodor Andrei
.