Ian-Feb2011 - Hai Ache, Lori, Jasmin!!! (170)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danina spune:

Felicitari RELUSHA!!!
Felicitari ADITZAC!!!
Felicitari MISSMJ!!!
Felicitari BEBECRY!!!
Felicitari SHUBULINA!!!
Felicitari MICA-DARIA!!

Bebelusi sanatosi si laptic in rezervor .

La noi sta treaba in felul urmator cu alaptatul, cateva zile chin, ramas fara lapte seara, trezit la o ora, asa ca am bagat o masa de lapte praf si minune s-a mai reglat si ea si eu. Asta doar din cand in cand nu in fiecare zi, doar cand vad ca imi scade productia, concluzia de 2 zile ne intelegem nu ne mai trezim noaptea asa des si nici scaun nu mai face chiar la fiecare masa. De luat in greutate a luat ceva insa nu am cantarit-o la sapt. sa vad exact. Azi merg dupa cantar si vedem si cat a luat.

Nu renuntati asa usor, dati completare, dar nu renuntati macar 3 luni la san, eu asa va sfatuiesc. E greu..va inteleg si eu am clacat acum cateva zile insa m-am uitat la ea si am zis ca merita macar un dram de efort din partea mea . sa nu dati cu pietre.

Danina mami de Rebecca- Elena (26.12.2010) si Paula-Diana (20.10.2004)

Danina si Diana - strengarita familiei

Poze 2006 DIDI -Terorista casei - 6 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziki spune:

Madalina, colega de suferinta. stiu, e foarte nasol. mi-era si frica sa trag aer prea mult in piept sa nu stric mai rau..
acum stiu si eu ca nu sunt contractii, dar era 10, si aveam creierul tulbure
iar soata durere de cap. acum mi-am dat seama ca saracul e terorizat. dar se da cocos, ca o sa fie bine, ca n-are de ce sa nu fie bine.. dar cand e sa fie ceva, il vezi ca se albeste la fata si devine semi-irascibil semi-panicat
e unul din acei barbati care nu au ce cauta in sala de nasteri

Lori, noi nu ne lasam, pastram motatele calde pt voi!

Zumzu, eu n-as sti sa-ti dau un sfat coerent, pe F n-am alaptat-o, dar daca vrei telefonul sau mailul Roxanei Dudus, iti trimit PM. tie si cui o mai vrea.
eu i-am scris inca de acum vreo doua luni, voiam sa imi confirme ca se poate face ceva cu sfarcurile ombilicate. si mi-a raspuns super-repede, la obiect, mi-a facut o impresie fff buna.

copiii sunt mainile cu care ne prindem de Rai
sanziana de flavia si cu felix -> 34s
AMR 31 de zile
felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danina spune:

Ache tin pumnii sa iesi cu bine din operatie.

Danina mami de Rebecca- Elena (26.12.2010) si Paula-Diana (20.10.2004)

Danina si Diana - strengarita familiei

Poze 2006 DIDI -Terorista casei - 6 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Codruta84 spune:

Fetelor, cele care ati nascut, ati depus ceva acte pentru toate chestile pe care tre sa le luam de pe la stat? eu inca nu am depus nimic si nici nu stiu ce ar trebui sa contina dosarele si unde sa merg. Eu locuiesc in sectorul 6 dar am nascut la Cta.
Am inteles ca sunt 3 chestii pe care re sa le luam:
- alocatie nou nascut
- alocatie de stat
- indemnizatie, asta cred ca sunt banii de cic.

Ma puteti lamuri si pe mine va rog?

Merci,

Codruta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mayane spune:

Yeeeeiii, Codrutaaaa!!!
Vezi ca sunt pe contul comun vre-o doua mail-uri cu actele necesare... Daca nu te lamuresti, ne mai interesam.

"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti
nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins
pentru a-ti rasplati indrazneala"

33+ Darius Alexandru - Mare Papuas
Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziki spune:

mai primim si alocatia de nou-nascut?

parca o scosesera. daca e vorba de trusou.
daca nu, tac

copiii sunt mainile cu care ne prindem de Rai
sanziana de flavia si cu felix -> 34s
AMR 31 de zile
felix

Mergi la inceput

HAI ACHE!!!

HAI JASMIN!!!

HAI LORICH!!!

Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka-maria spune:

Am nascut si eu pe 10.01.2011, la 38 de sapt.
Nasterea s-a declansat singura desi cu 3 zile inainte la monitorizare nu era nici un semn. Joi doctorul a zis ca totul e inchis, ne vedem peste o sapt.
Duminica noapte am inceput sa am contractii dureroase. Am stat cateva ore acasa apoi am venit la spital. Contractiile erau complet aiurea, si la 3 min. si la 6 min. Mi-au facut o perfuzie cu ceva si mi-au zis sa asteptam sa vedem in ce parte o iau. Era 2 noaptea. Pana a venit medicul la 8, pana a terminat cu cezarienele programate, s-a facut 10 jumate. Contractiile erau tot aiurea, dureroase, dar aveam dilatatie 4. Deja aveam 12 ore de travaliu.
Mi-a spus ca nu e bine pozitionat si io-s mica, se va bloca in bazin si ajung tot la cezariana, numai ca una mai nasoala. Asa ca am intrat in operatie.
Bebe n-a reactionat la iesire, nu l-am auzit tipand o perioada care mi s-a parut o eternitate. Am intrebat de 2 ori de ce nu-l aud, toata lumea alerga in jurul lui. In fine, pana l-am auzit scancind am crezut ca mor. Doctorul mi-a zis sec ca lichidul e verde si bine ca l-au scos la timp. A avut 3,300gr 52 cm si Apgar 8. S-a recuperat excelent si foarte rapid.
Eu nu inca. Pt. mine operatia a fost grea desi n-am avut complicatii. Desi am beneficiat de tot confortul la Regina Maria n-a fost deloc floare la ureche.
Si acum problema cea mare: nu am lapte.
Bebe este un mancau, trage din bibe mult si repede. Trage si din san dar se frusteaza ca nu-i curge si incepe sa urle si sa ma impinga.
Colostru iese dar lapte ioc si au trecut deja 4 zile. Sunt si eu frustrata si stresata de asta, imi vine sa plang non-stop. Mai am sanse oare? in fiecare zi il simt din ce in ce mai reticent sa traga din san. Am bagat si pompa, sper sa mearga.
Cam atat. Astazi mergem acasa, speram ca mediul familial sa ne faca bine si sa vina laptele.
Din cauza ca mananca mult si lacom, pe bebe il chinuie deja burtica. Neonatologul a zis sa ne pregati sufleteste ca are clar inclinatii de bebe colicios. Of, daca ar bea lapte de la mine poate nu l-ar chinui asa gazele.

38 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

FELICITARI ANKA-MARIA!!!!!!!!
SA AI PUI SANATOS!!!!!!!DOAMNE DOAMNE SA VA AJUTE SA CRESTETI MARI!

sa ne dai date pt lista

nume/apgar/sapt/dr/spital

adryiii;bafta!!!!!!1

Tunde 34 saptamaniSonia-Diana si mami de ursulet Mario 04.03.2004

da Doamne sa stea buburuza mea in burtica pana la termen

"fiecare prunc nou nascut vine pe lume cu mesajul ca Bunul Dumnezeu inca nu si-a pierdut increderea in oameni"-Tagore filozof Indian

Mergi la inceput

FELICITARI ANKA_MARIA!!!

BUN VENIT BEBE!!!

Eu zic sa perseverezi. Citeste putin in urma, vei vedea ca multe fete au problema ta, nu e cazul sa renunti la alaptat. Bafta si te asteptam sa ne spui cum il cheama pe bebe si sa ne dai vesti bune.

Bebe

Mergi la inceput