Fluturasi de martie-aprilie 2011 (118)
Raspunsuri - Pagina 6
bb_yasmi spune:
lalely ce legatura are data cand nasti cu landoul??? landoul este pt bebe, sa stea perfect la orizontala. in nici un carucior (oricat de la orizontala ar sta) nu sta pe "drept" ca si in landou. scoica este ff utila si cand pleci undeva , o scoti din masina si o montezi pe cadru si uite e gata caruciorul. simplu, usor si practic. acum voi stiti mai bine. eu ti-am expus parerea mea.
roxy, vaiiiiii de capul meu.......am la dulciuri/deserturi in casa cat pt un an cum mi-a trims socrela...si diseara ajunge tatal meu din italia....
de abia astept sa fie gata sa nu mai fie tentatii in casa
ailed.....hai...ca asteptam pozicile!!!! chiar nu ai nici una??? bebe poate dormi ffff bine in landoul. ei chiar sunt mai linistiti in spatiile mai mici, fiind obisnuiti din burtica!
mami de fetita cu codite si baietel nazdravan34
AMR 6 s !!!
madutza_bra spune:
mi-a mai placut si marsupiul asta: http://www.babykit.ro/marsupiu-maxviz-tippitoes/102.htm
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 34+ cuCatalina Ioana
AMR 5 sapt
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png
bulina_mica spune:
mersi pentru raspunsuri fetele, o sa intru pe net si o sa sun la donna sa vad daca le au, Cat costa pe net, bb_yasmi?
carucior am luat elan green, e 2 in 1 cu landou si 3 roti, ca asa mi-a trebuit mie
Gravidutza fericita 32+ cu
bb_yasmi spune:
mada am folost la iasmi marsupiu dar ff putin. nu m a incantat prea tare. vad ca vb de merg la cumparaturi cu amandoi copii.....pai pe cristi il pui sus in caruciorul de cumparaturi si pe bubulina o pui in scoica pusa sus pe caruciorul de cumparaturi. sau daca e si tati cu voi, e cam greu singura cu 2 copii si cumparaturi luati 2 caruvioare de cumparaturi.
AMR 6 s !!!
ailed_dota spune:
madutza , eu am avut acum 8 ani la printesa un no name, nu l-am prea folosit.. ca dr mi-a zis ca pana nu sta in fund sa nu-l pun in el..si dupa fica-mea era aplecata sa vada ce e pe jos. si oricum ala era cam naspa..am vazut acum unul in oras unul care poate fi pus si in pozitie orizntala sau diagonala cat e bb mic sa nu-i fortezi coloana...
mami de de 7 ani si ingeras si 28+cu
69/11
bulina_mica spune:
ailed-dota mie la cursul de cresterea copilului mi-a zis ca trebuie sa aiba si landou ca sa stea spatele drept la bebe
bb_yasmi tocami m-am uitat pe net la farmacia dona au tampoane natracare pentru lauzie cu 13-15 ron, dar nu in timisoara, o sa incerc sa sun la ei sa vad daca ne aduc aici pe comanda la vreun sediu de al lor, te tin la curent
Gravidutza fericita 32+ cu
lalely07 spune:
BB_yasmi...eu cred ca landoul se foloseste mai mult daca este frig afara cd nasti pe bebe..Asta este parerea mea...Si tu ai dreptate cu statul perfect la orizontala...
Toate cunostiintele mele mi-au zis ca landoul l-au folosit 1-2 luni si nu as atatia bani pt asa putin timp..
Scoica cumpar sigur..dar separat...Nu vreau sa o montez pe carut doar pt luat in masina si pus puiul cd stam in casa si vreau sa-l iau cu mine la bucatarie..sau in alta camera
25+ David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!
bb_yasmi spune:
bulina, nu mai stiu, cred ca 13 lei 10 buc. sa imi spui daca gasesti la donna. la sensiblu am intrebat, la vlad.....au facut o fata :)))
sa folositi sanatosi caruciorul.
AMR 6 s !!!
strumphitza spune:
Inca e intuneric afara si eu bantui prin casa si pe aici online
Lalely nu te-am certat am spus doar sa iei aminte si notite de pe prima pagina eu zic ca landoul ti-ar fi de folos si in mai -iunie, dar ce stiu eu eu mi-l iau 3 in 1 ca sa am cu ce plimba bubulina si prin ploaie, ca de asta sigur o sa am parte aici in UK , cu aparatoare de ploaie, asa vad toatre mamciile pe aici cu bebelushii
Persi, si pe tine " insomniile de chinuiesc, insomniile de bantuiesc ??...la la lallaa...mai departe nu mai stiu "
Roxy, sa iti fie de bine micul dejun , dar vezi ca vin sa te caut , ca mi se pare ca iar l-ai pus in buzunare si nu pe fund poate cu ocazia asta iti aduc si caramizile mult promise
yasmi, deserttttttt eu nu mai servesc , ca azi la cantareala de dimineata am vazut ca am cam pus multe sute de grame de la inceputul anului pana acum, deci tre sa tai dulcele din program spor la shoppingareala
bulina, sa stapaneasca sanatos bebe caruciorul si sa ni-l arati cand il ai acasa
madutza, super ca ai dormit mai bine eu zic ca laptopul sa il pui pe canapea si sa stai pe o parte, asa mai stau eu spor la cumparaturi pentru bebe
ailed, tu ai dormit bine vad fericittttooooooo!! o sa trag si eu un pui de nani la pranz ca daca tot ploua cu galeata ce sa fac si eu ?? copchii am facut, acum e la dospit cozanacelul , parale nu am cum sa fac ca n-am ciocan si nicovala deci numai nani o sa fac
Ally, hai repede cu povestile si lasa cetitul ca prinzi tu firul acusica, e ca-n telenovele aici, doar am mai spus
Mai era cineva ? am uitat , am citit si nu mai stiu... uit de la mana pan` la gura
_
Mind the Bump!29+Sophia Nicole
bb_yasmi spune:
lalely nu e adevarat ca se foloseste doar cand e frig....nu pt asta e facut. ci pt a sta bebe perfect la orizontala. si se poate folosi pana la 6 luni. eu am zis asa 3-4 luni ca medie.
eu cum am mai spus, nici un carucior nu se poate face perfect drept si la orizontala.
eu nu vreau sa conving pe nimeni. asta e parerea mea.
AMR 6 s !!!