Fluturasi de martie-aprilie 2011 (118)
Raspunsuri - Pagina 5
ailed_dota spune:
da chiar landoul e necesar sau nu?
ca eu inca sunt in deliberari..nu stiu ce sa aleg...
mami de de 7 ani si ingeras si 28+cu
69/11
madutza_bra spune:
neata!
da ce fete matinale azi
scrish, sper sa te fi odihnit si tu ceva noaptea daca te-a si durut burtica..of. Pup sa treaca si sa vi cu vesti bune, bune de la doctor.
Simo, gata, azi ma duc si eu in Z si tot asa vreau sa iau pt Cristi in primul rand
yasmi, pai daca face botezul pe 12 si joci tare acolo, sigur nasti pe 14
roxy,
strumphi, cu 24 de body-uri o sa faca toata ziua parada modei printesica ta
azi-noapte am dormit ceva mai bine si am descoperit ca pozitia pe care stau pe scaun la calc imi da maaari dureri de spate. Sa vad unde mut laptopul
ma duc sa fac micul dejun si apoi plecam la cumparaturi si la mama, deci revin pe seara.
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 34+ cuCatalina Ioana
AMR 5 sapt
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png
bb_yasmi spune:
lalely vezi ca a fost la voi in pitesti la carrefour parca la oferta. 13 mil, 3 in 1. de ce sa iei scoica separat??? daca il iei cu tot cu scoica, aceasta poate fi montata pe cadrul de la carucior. plus ca te costa mai mult sa le iei separat.
aled, tot am spus.....dar te faci ca nu citesti o pozica cu tine ne arati si noua??? mi te tot imaginez....
bulina, ce carucior ati comandat??? tampoane pt lohii eu nu am gasit in TM. numai daca comanzi de pe net. daca te hotarasti poate comandam impreuna si impartim transportul.
ailed , cum am mai spus pt mine landoul este vital in primele 3 lun.
mami de fetita cu codite si baietel nazdravan34
AMR 6 s !!!
bb_yasmi spune:
eheeee daca o sa mai reusesc sa dansez atunci
mami de fetita cu codite si baietel nazdravan34
AMR 6 s !!!
lalely07 spune:
BB_Yasmi...eu nasc pe 20 aprilie si consider ca nu am nevoie de landou in mai cd o sa-l scot pe bebe afara...
Si asa iau carucior sport care se face la orizontala...costa 570 ron ala de la Chicco..si iau scoica alta firma pt ca nu vreau sa o montez pe carut doar sa stea bebe cu mine..sa il iau la buatarie..sau cd plec undeva...
Si am gasit ceva la 150-200 ron..nu vrea firma la asta...
25+ David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!
ailed_dota spune:
yasmy , ma tot rog de al meu sa repare nu stiu ce chestie sa verse pozele in laptop , ca s-a stricat ceva si ne-a sters niste poze de pe un card, si numai are curaj acum...doar ca el tot zice da, da....si...
bb poate sa doarma in landou sau doar ocazional...?
mami de de 7 ani si ingeras si 28+cu
69/11
roxy_s spune:
gata , am terminat si eu micul dejun ca m-am trezit cu o foameeee...
madutza spor la cumparaturi
bb_yasmi bine ca tu ai desert, eu nu mai am nimic dulce si trebuie sa merg sa-mi iau ca fara nu pot
strumphitza ce-i cu tine, n-ai somn?
S-a intamplat minunea mult asteptata33+
AMR 6 sapt!!!
roxy_s spune:
lalely acum m-am uitat si eu la caruciorul de care zici tu si chiar imi place. mai ales daca se face si landou. nici eu nu vreau scoica.
S-a intamplat minunea mult asteptata33+
AMR 6 sapt!!!
madutza_bra spune:
bulina, tampoanele se numesc Natracare si cica se gasesc in farmaciile Donna, eu pana la urma mi-am confectionat din vata si tifon. Am cumparat din Sensiblu vata portionata si am pus cate 2 buc la fiecare tampon pe care l-am acoperit cu tifon.
ailed, da unele fete spun ca este indispensabil landoul in primele luni. Cred ca depinde de experienta personala si de cum simti ca e mai bine. Eu nu am avut, nu i-am simtit lipsa si nici acum nu voi lua.
Mai intreb odata poate totusi stiti sa-mi raspundeti: ati folosit la bebei marsupii? la Cristi nu am avut, dar acxum chiar as vrea unul. Am gasit asa si mi-a placut, dar nu stiu daca e ok raportul calitate /pret .
si am mai vazut ca ziceati de colesterol mare, mie dr de fam si ginecologul mi-au spus ca e normal colesterolul crescut in sarcina.
Povestea nasterii
AMR 5 sapt
Poze
madutza_bra spune:
roxy, cum sa nu vrei scoica? nu plecati nicaieri cu masina cu bebe ? e fff periculos ca bebe sa stea in brate in masina.
Povestea nasterii
AMR 5 sapt
Poze