Fluturasi de martie-aprilie 2011 (118)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Neata Lavi

Simona, mami de baieti David, Matei si 33 s Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Azi chiar ca buna dimineata !

Off de ce nu dorm eu acum la ora 7 ? M-am trezit la 5 jumate sa merg la baie si dupa nu am mai adormit, la 6 i-a sunat alarma lui Nick sa se ridice sa se duca la gym si apoi la munca si dupa ce a plecat el eu din parti somn , am stat eu 30 min si m-am invartit prin pat dar nika somn ce-as mai fi dormit, asa bine si caldutsub plapumiora si afara ploua cu galeata, numa buna vremea de dormit, dar nu pot

Scrish, sa vii cu vesti bune de la doctor si sa treaca toate durerile

Simona, ieri ai cam lipsit, iar in curatenii pe la casa ?

Roxy, da matinala esti si tu azi cred ca e ceva in aer

Yasmi, gata micul dejun ?

Lalely, nu ai citit deloc listuta de pe prima pagina cu ce trebuie sa cumperi la bebe ? sa stii ca si eu eram asa ca tine , in plop si plopu` in aer dar sa vezi ce le stii dupa ce ajungi la magazin am luat si eu 14 body uri cu maneca scurta si 14 cu maneca lunga, eu asa parca am inteles, dar era cam 7-10 de amandoua feluriel, eu am 24 tot sa o schimb de 2-3 ori pe zi ca am cu ce Cat despre carucioarele Chico eu am mai spus, super rezistente si foarte bune !!! au avut 2 surori carucioare de la chicco si au trecut testele cu brio, usoare, roti ca lumea, nu te rupe de spate, rezistente... sora-mea din italia a crescut 2 fete cucuiete intr-un chicco si sora d ela bucuresti a dat mai departe caruciorul de l-a avut la fata , la o prietena care il foloseste si acum si e in stare super buna

Cam atat pentru moment, sa imi beau si eu cafeluta sa ma trezesc ca mi se scurg ochii in gura si revin

_
Mind the Bump!29+Sophia Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulina_mica spune:

Neatza burtici!
Tare harnicutze mai suntetzi ca eu abia reusesc sa va citesc din urma. De scris nici nu mai vorbim... ca sunt tare lenesa.
Acum sunt bucuroasa ca am mai reusit sa iau una-alta pentru bebe. Am reusit in sfarsit sa ne hotaram la carucior dupa cautari indelungate si maine il astept acasa. Sper sa fie asa cum mi-am dorit. O sa va pun poza cand il primesc.
Va auzisem ca ati spus odata despre ce fel de tampoane trebuie sa ne cumparam pentru dupa nastere. Am inteles ca se pot face, dar se si gasesc si prefabricate. Daca mi-ati zice unde si cum le cheama, m-as bucura tare.

toate burticile!

P.S. La multi ani Simona! cu mare intarziere. Esti mama model, cred ca pentru noi toate.

Gravidutza fericita 32+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Neata burtici !!!....un pahar cu lapte cu Nesqik ???

Am intrat doar pt a semna condica pt ca mai am de citit 4 capitole de citit si daca stau bine sa ma gandesc mai am si captolul 117 ca DE , ati inceput capitol nou ....
Va pup si revin printre pagini...

Apropoooooo...am vazut burtici de mamici tare frumoase...toate, toate!!

Ally , Eduard 28 sapt bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

strumf, o parte din micul dejun e gata.... acum sunt la desert

apoi o astept pe mami sa mergem la un mic shoping pt printesica!!! si pt mine bineinteles

uffff si m a anuntat vara'mea ca ii face botezul la nepotel pe 12 febr :((( cine stie cum voi fi si eu atunci.....in ce formula...in ce stare....poate nasc pe 14...offff...si asa mi-as dori sa merg!!!

mami de fetita cu codite si baietel nazdravan34

AMR 6 s !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

lalely, caruciorul are si landou?
ne-am uitat si noi la chicco, e o firma cunoscuta si e de mult, nu tb sa-ti faci grija de calitate
uita-te si la modelele trio living si enjoy fun , parca... sunt complete cu scoica si landou ( sa-mi zici si mie cat costa acasa)

mami de de 7 ani si ingeras si 28+cu
69/11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Strumfy..nu ma certa..am citit lista..dar eu vreau confirmari peste confirmari..

Mai ales ca nu vreau sa scap..in cumparaturi...
Uite asa si tu si Simona mi-ati sarit din nou in ajutor...

Pup eu fetele

25+ David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns persi spune:

neata buna!!!
ma gandeam ca numai eu bantui pe la 5 prin casa dar vad ca si strumph are acelasi program.
eu am terminat de pus mancarea la foc ,am luat micul dejun iar acum ma pregatesc de baita.
luni o sa merg si eu la control la dr din bucuresti si as vrea sa va intreb pe unde as putea gasi salteluta pt patutul lui bb?
scrish,pumnii stransi sa fie totul bine.
toate burticile.

fericita de +27 Radu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

strumph iti dau niste somnic de la mine? ca am ....destul..
yasmy, du-te mami si danseaza...poate nu mai e nevoie de inducerea nasterii dupa, oricum vei fi super sexi ...

mami de de 7 ani si ingeras si 28+cu
69/11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Ailed....trio enjoy este 1550 ron.
Eu nu vreau cu landou..si scoica o sa-mi cumpar separat.

25+ David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

Mergi la inceput