Fluturasi de martie-aprilie 2011 (118)
Raspunsuri - Pagina 7
ailed_dota spune:
http://www.turbolimac.com/Products/TurboLimac/Categories/1/Default.aspx
mami de
de 7 ani si ingeras si
28+cu 
69/11
bb_yasmi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui strumphitza yasmi, deserttttttt eu nu mai servesc , ca azi la cantareala de dimineata am vazut ca am cam pus multe sute de grame de la inceputul anului pana acum , deci tre sa tai dulcele din program spor la shoppingareala ![]() _ Mind the Bump! 29+ Sophia Nicole |
eii strumf macar asa de pofta, cate o bucatica mica.....

eu cred ca am "descoperit secretul" sa nu ma ingras

mami de fetita cu codite si baietel nazdravan
34AMR 6 s !!!
roxy_s spune:
madutza bine ca ai zis exact cum faci tampoanele.![]()
![]()
nu cumpar scoica pentru ca primim. deci caruciorul il iau asa simplu, doar sa se faca landou.

S-a intamplat minunea mult asteptata
33+
AMR 6 sapt!!!

bb_yasmi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ailed_dota http://www.turbolimac.com/Products/TurboLimac/Categories/1/Default.aspx mami de de 7 ani si ingeras si 28+cu ![]() 69/11 |
?????????
mami de fetita cu codite si baietel nazdravan
34AMR 6 s !!!
ailed_dota spune:
maduza am pus un link, acolo pagina 3 randul 2...e ceva ce eu mi-as lua... pt ca si eu cred ca pana la paine e ok cu comoara la piept, mie mi-a zis dr la maria ca sa nu-l pun in poz dreapta pana nu sta in fund... iar asta are intarituri pe spate si posibilitatea de al tine la orizontala, diagonala..
mami de
de 7 ani si ingeras si
28+cu 
69/11
ailed_dota spune:
yasmy eu cu calculatoarele sunt mai putin prietena...![]()
mami de
de 7 ani si ingeras si
28+cu 
69/11
roxy_s spune:
bine ca mi-ati zis ca se gasesc la farmaciile Dona tampoanele alea, ca am una chiar aici langa mine. o sa merg sa iau daca gasesc. cu toate ca as putea sa le fac eu, ca am inteles ca sunt mai 'sanatoase' astea facute decat cele cumparate. sa vad.
33+
AMR 6 sapt!!!

lalely07 spune:
Yasmi si tu ai dreptate numai ca mi se pare prea mult sa dau atatia bani acum pe carucior...
Fetelor..toate aveti carucior si cu landou??
25+
David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!
ailed_dota spune:
lalely, eu la maria acum 8 ani nu am avut , acum ma bate gandul, dar inca intreb si eu...

mami de
de 7 ani si ingeras si
28+cu 
69/11
roxy_s spune:
strumphitza pai hai odata, ca de cand te lauzi cu caramizile alea

caruciorul acela care vreau sa-l comand de la mititel.ro (ala de care v-am zis) are de toate inclusiv salteluta de infasat. inca nu l-am comandat ca am zis ca ce sa mai ocupe si ala loc aici, si asa vrem sa reorganizam tot in camera bebelinei si ala oricum nu-mi trebuie decat peste 2 luni asa.
bb_yasmi ce bine era sa p[oti trimite si la mine ceva dulce, te mai scapam de-un kg, doua acolo.

mai am de calcat o tura din hainutele la bebelina si gata. nu ma gandeam ca sunt asa multe, am zis ca am putine si cand colo....imi sunt asa dragi si frumoase

33+
AMR 6 sapt!!!

, deci tre sa tai dulcele din program