Fluturasi de martie-aprilie 2011 (118)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Citat:
citat din mesajul lui ailed_dota

maduza am pus un link, acolo pagina 3 randul 2...e ceva ce eu mi-as lua... pt ca si eu cred ca pana la paine e ok cu comoara la piept, mie mi-a zis dr la maria ca sa nu-l pun in poz dreapta pana nu sta in fund... iar asta are intarituri pe spate si posibilitatea de al tine la orizontala, diagonala..

mami de de 7 ani si ingeras si 28+cu
69/11

aha, am gasit...dar nu inteleg nimic , unde scrie ca se poate tine la orizontala?

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 34+ cuCatalina Ioana

AMR 5 sapt

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lalely07

Yasmi si tu ai dreptate numai ca mi se pare prea mult sa dau atatia bani acum pe carucior...

Fetelor..toate aveti carucior si cu landou??

25+ David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

nuuuu

Povestea nasterii

AMR 5 sapt

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

roxy, shtrumph, ailed, persi, madutza si multumesc pentru mesaje

am ajuns acasa...aparent fizici totul e ok, bebe e ok, lichidul amniotic, placenta, colul, totul in regula. se pare ca am o combinatie intre contractii si dureri are ligamentelor. mi-a facut si eco, bebe se juca si shuta in stanga si in dreapta...mi-a luat si secretie pentru analize, sa vedem ce se intampla.

mi-a recomandat repaos total o saptamana, 2 nospa pe zi si o tableta pe zi de duphaston. voi ce stiti despre duphaston? ca acum ma apuc si eu sa caut pe net...

sunt obosita moarta ca aseara nici sa ma odihnesc n am putut, dar macar azi am plecat de acolo cu programarea pt urmatoarea eco: 1 februarie, de abia astept...

va si va multumesc inca odata pentru incurajari!

s 28, Luca Alexandru, de abia astept sa te tin in brate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

fetelor dar de pompa asta de san ce ziceti? stiti ceva de ea?
http://www.chicco.ro/produse/nou-nascut-2/alaptare-naturala-9/pompa-san-tip-seringa-43.html

simona parca tu ziceai ceva de pompele tip seringa. cum sunt?

S-a intamplat minunea mult asteptata33+

AMR 6 sapt!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Apropo de landou si scoica, eu am mai spus si stiu ca nu e toata lumea de acord cu mine nici ca trebuie dar landoul este perfect pentru coloana frageda a lui bebe cand iesi la plimbare cu el in primele luni... asa cum spune si yasmi, nici un carut care se face la orizontala nu sta perfect drept si nu e bun la coloana lui bebe , macar pana la 3-4 luni Eu scoica o cumpar doar pentru ca aici nu te lasa sa iesi din spital fara scoica, vine moasa cu tine la masina in parcare sa se asigure ca l-ai pus pe bebe bine si l-ai asigurat in scoica in masina atunci cand ies din spital ...deci de asta imi trebuie mie, dupa aia nu mai am nevoie de ea si nici nu vreau sa o folosesc tare ca mie nu mi se pare ca bebe sta ok in scoica , ma refer la coloana dar asta e numai parerea mea, eu pun siguranta si binele lui bebe inainte de toate, spun asta si sper sa nu fiu iar inteleasa gresit

_
Mind the Bump!29+Sophia Nicole

Mergi la inceput

am fugit sa ne imbracam si apoi plecam

miki, ma tot gandesc la tine si la Vlad, sper ca e ceva mai bine

Va pupic fetele !!!

Povestea nasterii

AMR 5 sapt

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Madutza tu folosesti tot carut sport facut la orizontala pt fetita la inceput?Asa ai facut si la Cristi??

Ca acum iar sunt intoarsa cu landoul...

25+ David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

scrish ce ma bucur ca bebe este bine. asta este tot ce conteaza, durerile le mai suporti tu, bine ca este bine. stai linistita, fara efort.

S-a intamplat minunea mult asteptata33+

AMR 6 sapt!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui scrish

roxy, shtrumph, ailed, persi, madutza si multumesc pentru mesaje

am ajuns acasa...aparent fizici totul e ok, bebe e ok, lichidul amniotic, placenta, colul, totul in regula. se pare ca am o combinatie intre contractii si dureri are ligamentelor. mi-a facut si eco, bebe se juca si shuta in stanga si in dreapta...mi-a luat si secretie pentru analize, sa vedem ce se intampla.

mi-a recomandat repaos total o saptamana, 2 nospa pe zi si o tableta pe zi de duphaston. voi ce stiti despre duphaston? ca acum ma apuc si eu sa caut pe net...

sunt obosita moarta ca aseara nici sa ma odihnesc n am putut, dar macar azi am plecat de acolo cu programarea pt urmatoarea eco: 1 februarie, de abia astept...

va si va multumesc inca odata pentru incurajari!

s 28, Luca Alexandru, de abia astept sa te tin in brate!

ma bucur mult ca e totul ok. duphaston este un progesteron sintetic. Stai in patut si linisteste-te

Povestea nasterii

AMR 5 sapt

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

schrish duphastonul e un fel de progesteron , am luat si eu la inceputul sarcinii 2 pe zi, ma bucur ca sunt toate bune, si eu vineri seara am avut o arsura pe mijlocul burtii si contractii cu toate antispasticele de era sa-l scol pe al meu dupa vreo trei ore sa mergem in excursie la camera de garda, dar am avut inspratia sa-mi pun un supozitor cu glicerina si odata cu rezolvarea pb am scapat si de durere

mami de de 7 ani si ingeras si 28+cu
69/11

Mergi la inceput