Iepurasii sarbatoresc-LMA Alexandru(98)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

stefimic - noi avem mulaj de cand s-a nascut, dar gasit mulaj separat undeva si am luat demult si o sa ii iau s la 1 an sa se vada diferenta !

Legat de petrecerea de 1 an , nu stiu ce sa zic. As vrea sa o fac foarte restransadar sunt sigura ca nu o sa pot, ca daca il chem pe unii si pe altii nu or sa se supere unii sau altii.
Asa ca cred ca vor fi ca la botez sau pe acolo , oricum peste 20 de persoane

de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!

"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

M-am bucurat sa citesc ideile voastre in legatura cu viitorul mare eveniment important din viata noastra si a bebelusilor. Sper sa mai impartaseasca si alte fete exemplele lor.
Eu ii sarbatoresc pe amandoi in martie, motiv pentru care incerc sa gandesc o modalitate faina si eficienta.
Pentru cadoul Marei m-am gandit la un scaun auto ~ inca nu am schimbat scoica si mi se pare un moment propice pentru a o schimba atunci. Voi mai opta pentru mulaj dar lista ramane deschisa asemeni mintii mele la ceea ce voi mai citi aici.
IRENE e o dulce Diana-vorbareata!
STANUCEL felicitari pentru valorile masurate la medic. Adelina arata f bine!
SANZI cum mai papa Mara ta?
ERINA sa va bucurati de casa!
NAFI sanatate multa!
MIHAELA sper din suflet sa iasa bine analizele Angelei!
CHILD felicit progresele zambiliciului mic!
ANDIRA sa ai multa putere sa faci fata celor 4 copilutzi. Te stiu inzestrata cu rabdare si dragoste astfel ca totul va fi bine!
VLADI nu-s vreo gurmanda dar am salivat excesiv la bunatatile expuse de tine!

Mami de doua minuni: Luca si Mara

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefimic spune:

hai ca am vazut ca nu spune nimeni o sa incerc eu.
referitor la mot ca acolo am mai multa experienta, adica la baiat.
stiu ca se taie motul de catre nas, se leaga cu o funda rosie, panglica, in functie de marimea parului, apoi se pune copilul sa aleaga de pe o tavita de la nasa din mana, acolo pune fiecare ce cred ca este mai interesant(cam ce vrei sa fie copilul cand va fi mare, dar asta este ceva popular), hainutele copilului sunt cumparate de catre nasa si eu stiu ca se face cu dar, adica rudele vor a bani copilului.
cam asta stiu eu, la IOANA, vom face la fel cu exceptia ca vom face colac si nu vom taia par, dar tavita si hainutele tot la fel.
pe tavita noi am pus: cheile de la masina, pix, carte, parfum, bani, mingie, seringa, foarfeca.

STEFI stiu ca a les cheile de la masina, pixul si parfumul, acum vom vedea ce va fi mare.

cata mami de STEFAN(9.03.2007) si IOANA(25.02.2010)

Mergi la inceput

Fetele din Bucuresti, daca stiti vreo cofetarie care face torturi superbe, tematice si care livreaza si in afara Bucuresti-ului (prin curier) imi spuneti?
La Targoviste nu am fost incantata de ceea ce am vazut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefimic spune:

ERINA sa o stapaniti sanatosi si sa aveti o viata lunga si frumoasa in noua casa.

CHILD felicitari iepurasului.

SENSIBILA hai ca o sa iasa bine petrecera de 1 an cu mai multa lume ai sa vezi.

REBIANA bafta in sesiune si succes in cautarea cofetariei, o sa o intreb si eu pe soramea ca ea face undeva cu frisca naturala si chestii tematice.

gata fugg sa culc trupa si revin ca am chef de vorba, sa vedem daca am si cu cine.

cata mami de STEFAN(9.03.2007) si IOANA(25.02.2010)

Mergi la inceput

CATA, cam asa am procedat si noi la taierea motului lui Luca doar ca am fost atipici in ceea ce priveste varsta pe care o avea puiul mic si, pe langa faptul ca am taiat din par, am rupt si o turta, simbolic.
Pe tavita am pus fix obiecte care sa conduca cu gandul la meserii (eu nici la Mara nu voi pune ruj, parfum, trusa de machiaj etc): stetoscop (medic), carte de rugaciuni (preot), calculator de buzunar (economist), foarfeca (frizer sau hair stylist : )) ), ac/ata (croitor sau designer) si alte asemenea.
Prima parte a avut loc acasa iar felicitarile, masa si dansul au avut loc la un han.
Invitatii au primit marturii, pe care le-am creat si asamblat singurica si au fost tare dragute si apreciate. La Mara prbabil le voi comanda intrucat timpul s-a injumatatit :))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui irene26
Kossir, si eu vreau sa-mi pun o masea, dar cica ia mult timp. Cam de cate ori te cheama pana iti termina implantul de masea?

Stiu ca nu-mi e adresata intrebarea, da-mi permit sa ma bag ca musca-n lapte: la mine a durat aproape un an sa-mi faca implantul, dar a iesit super. Am inteles ca lui Carmen ii pune punte, nu ii face implant...e posibil sa fi inteles aiurea sau sa fi visat noaptea...

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CoriMami spune:

Multumesc pt raspunsuri la intrebarea cu LP, si deasemeni ca ati fost amabile si ati laudat Petala pt realizarile la 10 luni

Despre 1 anisor

-cu o saptamana inainte, vom boteza fetita unor prieteni - sper sa nu ma stresez, si sa savurez evenimentele cu toate aspectele lor (atatea cumparaturi si responsabilitati imi vor creste putin adrenalina)
- la ziua Elizei, desi va fi pe 8 martie o s-o serbam pe 6, fiindca din 7 martie incepe postul Pastelui. Am avut noroc, prindem lasata secului de branza
- nasa ii va rupe turta si ii va lua cercelusi si hainute(noi mai avem o finutza si am procedat la fel la 1 anisor)
- vom face traditionala tava, pe care nu vreau sa pun bani si nici chei de masina, ci doar chestii de meserie- pix, carte, atza, etc...
-locatia - probabil restaurant, desi ma mai gandesc si pt acasa cu un cattering daca va fi strict familia. Noi avem parintii divortati, v-am mai zis, si vor fi invitate doar bunicile, bunicii oricum au alte treburi mai importante,dar bineinteles vor parea lezati. Eu oricum nu ma supar, cum ziceam vreau sa ma concentrez asupra evenimentului.
Pup

Mamica de 8 martie 2010 - dulcea fetita Eliza Valentina
Se apropie Prima aniversare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Idee de cadou pentru mamicile de fetite: carucior de bebe! Fetele de la cealalta odisee au zis ca la ele a fost hit la 1 an, cand fetitele au inceput sa mearga si aveau ce impinge. Imi amintesc ca lui Tudor ii tot cautam ceva de impins sa nu fie carut, pe care si el il adora si in final i-am luat o masina de tuns iarba ce scotea baloane de sapun, dar era deja mai maricel. Acum mai mai achititionat si un cos de cumparaturi, cu care se pot juca amandoi (deocamdata Tudor mai mult).

Idee de cadou pentru mamicile de baietei: tricicleta! Asta a primit Tudor la 1 an, avea si cadru sa nu pice si bara in spate sa-l impingem noi. Acum e iarna, dar la primavara va prinde bine.

Noi i-am taiat deja motul Alexiei in octombrie, ca nasii nostri sunt in tara si ne vedem cu ei abia la Paste. Trebuia sa o tundem pe Alexia asa ca i-am taiat motul atunci. Ea a ales de pe tava bijuteriile, bani si cheile de masina.
Eu personal nu cred in chestia asta, mi se pare amuzanta si atat. Rebiana a fost simpatica mentionand meseriile. Eu voiam sa se faca Tudor biolog marin si ma gandeam oare ce ar fi trebuit sa-i pun pe tava? Oricum, el deocamdata vrea sa fie pilot de avioane sau rachete. He-he!
La noi in Moldova nu se rupe turta si stiu ca in Ardeal nu se taie motul, sunt traditii ce tin de regiune. Oricum, motul il mai taie si preotul la botez, motiv pentru care eu am cate 2 seturi de moturi luate la copii si puse la pastrare. Si aporpo de asta, la noi motul se ia in forma de cruce de catre nas sau nasa, nu se leaga.

Legat de petrecere, lui Tudor i-am facut la un an petrecere mare, la cabana, cu toata comunitatea si, cum zicea si stefimic, parca nu as vrea sa fac diferit sa nu se creada copii tratati diferit, desi parca nu ma simt in stare de asa petrecere mare. Dar pentru gaza noastra facem orice! Oricum, pana pe 30 martie eu mai am! Dianami e acum in pregatiri, mi se ridica parul cand ma gandesc si ii urez spor la treaba si sa iasa toate asa cum vrea ea!

M-am intins...nu mai scriu. La gradinita toate bune, se acomodeaza incet-incet si nu plange mult, cat si acasa, cand nu o lasa sa se joace la usi. Maine e prima zi cand o las acolo toata ziua.

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irene26 spune:

Yaia, multumesc de raspuns, dar ce mult a durat implantul! Ma gandeam sa mi-l fac in tara, pt ca aici numai sa-mi curate maseaua m-a costat enorm, in jur de 1,200 de euro! Implantul este la un pret astronomic! Chiar daca as avea toti banii din lume, tot nu as plati mii de euro doar pt o masea! Dar pot eu sa stau eu in tara atata timp? No way!
Fetele, tare interesant ceaa ce scrieti voi depre taierea motului, sau ruperea turtei! Eu cred ca o sa fac o turta acasa, aici nu se prepara sa ceva. Nici nu exista aceasta traditie, asa ca invat de la voi. O voi face eu asa cum ma pricep, ca nu am incotro.
Rebi, multumim si tie pt complimente! Aaaah, multa bafta la examene! N-as vrea sa fiu in pielea ta, eu nu mai sunt in stare de niciun examen, zici ca am mintea in pioneze !

Poze

Irene, mami de Diana

It's not how good you are, it's how good you want to be.

Mergi la inceput