Iepurasii sarbatoresc-LMA Alexandru(98)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Neata mai pe la pranz. Si eu va citesc zilnic dar tot timpul am fost pe fuga si nu am apucat sa scriu. Au fost niste zile cam grele, ca sotul a fost intr-o delegatie, ai mei parinti la tara, mie imi venise rusii si mi-a fost rau..si Eric e un duracell in toata puterea cuvantului, nu sta locului mai mult de 5 min. E tare vesel, "canta" toata ziua, merge deabusilea dupa mine si striga "mamamamam", dar nu mai vrea sa stea jos in fundulet deloc: se ridica imediat in picioare, si cum nu se sustine prea bine, trebuie sa stau numai cu mana pe el sa nu cada. I-am luat ham, ca m-a rupt de spate, dar nu ii place, nu se simte in siguranta si plange. Dar chiar si asa tot e mai usor ca in primele luni (ca am vazut ca ati dezbatut ideea asta
): nu se mai trezeste noaptea decat de 2-3 ori, fata de 7-10ori inainte, a renuntat la masa de noapte inca de dinainte de Craciun, mananca tot ce ii dau, dar sa fie bine blenduite...In mare cam asta facem noi.

Vladi, Delia stiu ca e cam tarziu, dar vreu si eu sa va urez din toata inima sa aveti un an plin de bucurie, sanatate si multe realizari. La multi ani fete dragi!

Referitor la meniu: am introdus si noi brocoli si spre surprinderea mea l-a papat f bine in amestec cu ou, cartof si porumb. Aseara i-am facut compot de mere, apoi merele le-am pasat, cu sucul de la compot am fiert gris la baie marin, si apoi am amestecat totul cu putin iaurt: oaleu, s-au batut turcii la gura lui.

Fetelor bine ca ati zis voi ca Lactana se schimba la 10 luni, ca eu ramasesem cu ideea ca de la un an trebuie sa trecem la 3
Erina sa stapaniti sanatosi casuta si sa aveti parte numai de momente fericite in ea
Vladi eu am citit doar jum din postul tau cu manacarea din franta, nu de alta dar nu am apucat sa mananc de dim si simteam ca lesin cand citeam ce zici tu acolo

Trimit ca se foieste musiu

_
Mami de iepuras Eric Mihai (1 aprilie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

Buna fetelor!
Ce bine ca ati mai venit si voi la un pahar de vorba!

Eu am avut o noapte neasteptat de buna caci Ricky s-a culcat la 20.40 , l-am auzit scancind de vreo 2 ori dar cred ca visa caci s-a oprit repede si mi-a dat desteptarea la 7.30 . deci nu ma pot plange. Doar ca raceala asta ma omoara, imi simt capul cat o banitza, am nasul cat carma de la vapor si buzele ma ustura de mor.
Aseara dupa ce l-am bagat pe musiu la culcare m-am bagat in cada cu apa fierbinte dar nici asta nu m-a ajutat prea mult. Mai nou si sotul imi zice ca l-a luat raceala asa ca o sa facem echipa buna cand ajunge acasa deseara!

Acum am pus masina de spalat ca ieri in sfarsit au venit cei de la intretinerea cladirii si au inlocuit tubul de scurgere care se sparsese inainte de anul nou. Si cum in sfarsiiit..nu mai ploua, mai tarziu o sa ies cu ricky la o mica plimbare ca saracu’ nu l-am mai scos din casa de 3 zile!

Zilele astea cat este el acasa avem o groaza de treburi de rezolvat! trebuie sa merg la medicul de familie sa-mi dea trimitere sa fac niste analize pe care trebuie sa le am gata pe 28 cand merg la ginecolog la control, trebuie sa schimb medicul de familie si pediatra lui ricky, sa cautam unii aici langa casa, trebuie sa-i facem pasaport lui veveritz si mai era ceva dar nu-mi mai aduc aminte acum .

Pe 20 mergem la pediatra ptr ctrl de 9 luni , dar eu deja l-am cantarit si are 11 kg imbracat de casa, deci vreo 10.5 kg net tot are si ca lungime aproape 80 cm! Ii cumpar haine de la 18 luni in sus! O nebunie

Intre timp l-am adormit pe Ricky pe muzica Eniei!

Ma duc sa imi mai torn juma de sticla de picaturi in nas si revin cu comentarii!

La mesajul lui Vladi comentariul meu ar putea fi doar o dara luuunga de saliva….

O sa-mi notez numele restaurantului si produselor caci mai in primavara e posibil sa dam o fuga la un bun prieten al meu la Paris, a carui logodnica e gravi acum in 4 luni si ei sunt ff fericiti!
Cand venea in Bucuresti ptr proiectul de care se ocupa, mergeam la cele mai bine cotate resturante si el platea cu cardul de la servici caci era “cina de afaceri”! faceam si afaceri dar astea la birou! e un tip super chiar daca in general frantzujii mie mi se par cam insipizi. Chiar si el a recunoscut-o! si mi-a facut o surpriza f placuta venind la mine la nunta (cu actuala logodnica) chiar daca era cam racit , a pierdut si avionul si a prins altul de a ajuns la limita (asta dupa ce s-a schimbat cu hainele de nunta in toaleta aeroportului din Milano!). e frumos sa ai astfel de prieteni!

Off gata pauza...s-a trezit veveritul urlator!
Pe mai tarziu!
O zi buna tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Vladi - pe mine m-ai nimerit cu foie gras!!
Imi place la nebunie, as manca in fiecare zi. Cei de la Casa Doina faceau un ficat de gasca la gratar demential, salivez si acum cand imi aduc aminte. Iar cand am facut esacala in Charles de Gaulle la intoarcerea din Canada, m-am dus intins sa caut prin aeroport borcanele de-alea sa le iau acasa.
Noroc ca mancam un fursec de-ala cu ciocolata si alune, cand citeam postul tau, altfel cred ca rodeam tastatura...

Ioana - nu tineam neaparat sa am un baiat, mai mult pentru tati, ca vroia si el un baietel, dar nu prea ma imaginez mama de baietel, m-am obsnuit prea mult roz, mov, Barbie si fustite .
Vorba unei prietene, multumesc pentru ce am, probabil ca asta e cea mai buna varianta pentru mine .

Child - poti sa-mi recomanzi instructori de patinaj in Bucuresti? Chiar m-ar interesa pentru fete, mai ales ca noi suntem aproape de Lia Manoliu. Multumesc!

Dragelor, va las, azi cred ca imi vine un pitic de 6 luni pentru cateva zile, abia astept, sa ma vedeti mama cu 4 copii. Cred ca vroiam sa mai scriu ceva, dar am uitat, trebuie sa ma organizez pentru diseara.

Eu, Irina (14.04.2005), Nati (04.06.2006) si Iris (28.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaa28 spune:

am citit repejor noul capitol si as spune multe dar acum nu am tiiiimp !!!! fir-ar !!! da pup toate fetele si revin !!!

haideti, iepuritelor, cu noutati si rapoarte !!!
lasati supararile si dezamagirile, va rog !!!
fiti convinse ca la cel mai mic mesaj, cineva, si nu putine, se bucura enorm !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelagrosan spune:

Neata la pranz!
Am venit si noi de la doctori, i-a luat sange si a plans rau ca era si obosita si flamanda. Pe maine aflam si rezultatele, sper sa fie ok. Eu cred ca am mai slabit 1 kg in dimineata asta ca am mers singura cu ea, acolo era multa lume, ea nu a avut rabdare, imi era f cald (adica am facut sauna), am venit rupta acasa.
Bineinteles ca am rememorat zilele de groaza, cred ca o sa schimb spitalul ca de cate ori merg acolo ma apuca groaza, dar am fost si bucuroasa ca ne-am intalnit cu medici si asistente care ne stiau si asa s-au mai mirat de ea. Cat a crescut, cate stie sa faca, cat de perfecta e, ce minune

Si mai sunt bucuroasa ca in ultima luna a luat 400g in greutate ceea ce e foarte bine pt. varsta asta

Gata cu laudele, merg sa pregatesc pranzul si mai revin mai tarziu sper.

Mihaela deElena Maria (9.08.2006) si Angela Ioana (21.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmickey spune:

buna fetelor...

am revenit si noi,am fost la controlul pentru 9 luni,inca neimpliniti si avem 9600 grame si 73 cm....a luat in trei saptamani doar 200 grame,si 2 cm, hm parca ar fi putintel....:)

pediatra este foarte multumita de rezultatele ei,imi spunea ca are o carne tare pe ea,parca ar merge la sala...

in rest merge de-a busilea bine de tot,se ridica singurica pe marginea patului,si striga cu toata forta tatata atunci cand se joaca,iar cand este suparata striga mamamam....
noaptea doarme foarte bine,sunt nopti cand nu se trezeste deloc,sau cand se trezeste o singura data,bea ceiut si adoarme imediat

stau cu in fata si ma duc sa citesc din urma....

FILMULETE
POZE

mamica carmen de Adelina Ioana 16.04.2010 si adolescent Paul Florian13.09.1993

am cerut putere si viata mi-a dat dificultati pt a ma face puternic
am cerut intelepciune si viata mi-a dat probleme k sa le pot rezolva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaa28 spune:

hai ca ma ambitionez sa-mi las casa vraiste si mancarea nefacuta

Delia, multu de reteta si noua, tuturor ne place brocoli.reteta preferata e la cuptor, in tava pun bucatelele si peste torn un amestec din ou, smantana si putin gris, iar deasupra parmezan ras delicios....
rebiana, eu am inceput sa-i pun in unele mancaruri putina sare, ba mei mult, gatesc pt noi super ligt si-i dau si lui. de axemplu din supa cu galuste,tocanita de aripioare de pui, sau chiar ciorbita de perisoare a primit odata...Bine, Ovi mananca aproape orice, chiar nu face nazuri, aseara a papat clatite cu gem, o cantitate infima e drept, dar e mare pofticios. Dar, trebuia sa-i dau bucatele mici mici ca altfel leda afara. Asa ca blenduim mai tot...Dar daca Roxi, e dispusa sa-i paseze pana la 18 ani, ma mai sacrific si eu un pic
irene, Diana e o combinatie minunata nu doar in limbaj, ci si fizic tot mai faina se face, zau
mihaela, asta e si combinatia noastra favorita, para, banana, plus citrice...
Angela sa nu doala..
sanzi, ce frumoase aniversari are tati, incepand de anul trecut

evamika, eu jucarii nu mai iau !!! ca nu mai am loc !!!
lui Ovi ii place tare mult leganelul, din acela simplu de plastic , agatat la tocul unei usi...Si pt Alex a fost o mare dregoste, mai e inca...si asa castigam noi cateva minute de liniste
vladi, mi-e poti sa-mi scrii despre mancare cat vrei...ar trebui sa-mi fie tare foame ca sa ma atraga...asta mi-e felul, doar ca as vrea sa nu-mi semene copii
dupa ce inainte de sarbatori avem sub 50 kg, am reusit sa recuperez, acum sunt cu +50... Sa stii ca nici asta nu-i placut, sa slabesti prea mult..
Da' m-a distrat tare lectia de patinaj... las ca Vladimir exceleaza in alte domenii
Cori, felicitari pt bilant !!1 ff bun , zic eu, tinand cont ca sunteti atat de active...
Diana, sunt siguara ca veti avea o super petrecere, in familie mare !!! doar sa ne primiti si pe noi, asa, virtual Abia astept...pregatesc confetti !!!
Erina, sanatate Dariei, sa va gasiti cat mai curand ordinea,linistea si armonia in cuibusoril vostru !!
child, Albert e printre cei mai avansati iepurasi, va fi un ambitios si campion ,ca mami lui
Carmen, si mie-mi plac cel mai mult bebelusii....
bafta la dentist..
Briza, chai vroiam sa te intreb cum sunteti cu somnul de noapte...deci noapte aia dormita toata a fost doar asa, de exemplu
no lasa. important e ca progresam
si Ovi are -spe treziri...
nafi, ca fat frumos ai tu acolo, creste intr-o zi cat altii in 7 no, bravo !!!
sanatate multa ...
las ca vine sotiorul si va doftoriciti reciproc
andira, 4 copii ??? te antrenezi pt ceva ????
stanucel, fetele frumoase...e ff bine Adelina, unde mai pui ca doarme noaptea..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irene26 spune:

Salut toate fetele!
La Multe Lunite Sofia scumpa! Kossir, multumim de tratatie
Vladi, eu care nu prea sunt pofticioasa, sa vezi ce-am mai salivat aseara cand ti-am citit postarea ! Si mie care imi plac castanele...! M-ai facut sa rad cand l-ai descris pe Vladimir ca nu este un sportiv innascut, lasa, ca se compenseaza pe alta parte, are inteligenta innascuta!
Corimami, bravo pt progresele frumoase facute de Petala ta cea mica! Corimami, eu ii dau Dianei LP Similac advance si se foloseste pana la un an de zile si vad ca-i place tare mult.
Dianami, distractie placuta! Iti urez sa-ti iasa petrecerea asa cum iti doresti tu!
Erina, vai cat de obosita trebuie sa fii dupa atatea schimbari! Si eu cred ca Daria este afectata de aceasta schimbare, dar eu zic ca se va acomoda curand!
Diana, si eu ii dau totul pasat Dianei mele, nu ca nu vreau sa-i dau bucati mari, are totusi 8 dintisori, dar ea este cam bleaga si nu stie ce sa faca cu dintii .
Kossir, si eu vreau sa-mi pun o masea, dar cica ia mult timp. Cam de cate ori te cheama pana iti termina implantul de masea?
Briza, multa putere sa te tii dupa duracelul tau!
Nafi, insanatosire grabnica tie si sotului! Bravo lui Ricky, baiat mare, creste repede!
Mihaela, pumnii stransi pt un rezultat super bun pt Angela! Doamne ajuta!
Stanucel, felicitari si tie pt prgresele micutei!
Ioana, iar salivez citind si reteta ta de brocoli la cuptor! Nu ma faceti, ca acum ma duc sa iau brocoli! Nu se mai poate, trebuie sa incerc ceva pe baza de brocoli! Si multumesc de complimente, si eu sunt de parere ca pitica este o combinatie perfecta intre mine si sot!
Andira, nu stiu cum o sa faci fata cu 4 copii azi! Eu abia fac fata la unu'!

Poze

Irene, mami de Diana

It's not how good you are, it's how good you want to be.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefimic spune:

salutare, hai ca am reusit sa-mi fac timp sa citesc si sa scriu cate ceva.

IOANA cred ca re un pic de rosu in gat pt ca da mancarea afara, si acuma sunt un pic stresata ca noi am facut vaccunul luni seara, ce se poate intampla daca a avut rosu in gat?

LA MULTE LUNITE printesa SOFIA!

NAFI sanatate multa si sper sa resusesti sa te tratezi cu sotul poate scapati mai repede.

IOANA foarte bine, lasa curatenia si mancarea, vino aici si da raportul, sa stim si noi ce faci.
ce fac pustii, cum se inteleg amandoi la joaca?

MIHAELA bine ca ati scapat de analize, si mie mi-e groaza de recoltat, lui STEFAN i-am recoltata prima oara la 10 luni si mi-a parut asa de rau de el.
sper sa nu iasa mare carenta de fier sau calciu, stiu foarte bine ce inseamana, STEFI a avut mari probleme si de una si de alta, medicii au tot spus ca este de la incompatibilitatea mea cu taso de grupa si rh.
pup sufletelul mic.

CARMEN sper sa scapi cat de repede, si eu am lucrat vara trecuta si ma chinuiam cu alaptatul caci faceam anestezie.

STANUCEL eu zic ca iepurica arata si are dimensiuni foarte bune pt varsta ei.

ANDIRA cu 4 copii? bai fetelor voi vreti sa ma simt aiurea ca ma mai vait si eu ca sunt singura cu 2 copii si o casa in cap?

referitor la petrecerea de 1 an si cadou: noi petrecera o vom face la un restauran pt ca nu o sa avem loc in casa si sincer nu am chef nici sa stau in bucatarie(si ca sa nu fie altfel decat la stefan), la noi se rupe turta, si cica se taie si un pic de par dar eu nu vreau, ca si asa nu avem prea mult.
cadou am sa-i iau in primul rand mulaje pt maini si picioruse(a avut si stefi si sunt super dragute), apoi as vrea sa-i fac o sedinta foto, da rsa vedem daca va sta, hainute o sa cumpere nasa si caut si eu ca nauca prin oras, jucarii nu stiu ce va fi, va trebui sa caut si sa vad ce i se potriveste, cam atat, am sa va mai spun daca mai fac ceva.

va pup, ma duc sa fac papica si sa-i culc.

cata mami de STEFAN(9.03.2007) si IOANA(25.02.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

Delia13 – multumim de reteta, suna tare bine. Si eu am motul meu pe undeva pus.

Rebiana27 – ai dreptate cu atmosfera de aici. Si eu as prefer sa ne impartaseasca mai ales mamicile cu mai multi copii, ce si cum se procedeaza pt taierea motului. Ce trebuie cumprat, cum sa se desfasoare si asa mai departe

sanzi - tut e gandesti ca nu sta cu nimic in cap. Eu ma gandesc ca Gia nu o sa aiba mot ca nu prea am ce sa prind . :))))))))))

Dianami – sa aveti o petrecere superba !

CoriMami – eu acum o trec pe Gia pe topher 3. Si e incantata de el. Are aroma de portocale.
Nu mai bea 2 simplu deloc.
Am prietene care au copii mai mari si le-a mers f bine si cu cel cu arome. Eu nu ii schimb deloc laptele.

Erina - sa fiti sanatosi si fericiti in noua casa !

child – felicitari pt progrese !
Gia daca ii spui sus urechile se uita direct la iepurasul Jojo pe care l-a primit de Mos Niculae.
Se joaca Cucu-bau ! Totul a inceput ca isi tragea bodyul pe fata si asa a prins idea.
Cauta suzeta daca ii zici “unde e bibica ?”
Face diverse si ea
Papa si bucatele adica le mesteca cum poate si ea, ca doar e destul de mare ca sa mai pape doar blenduit.

nafi – sanatate multa, sa te faci repede bine

mihaelagrosan – tinem pumnii s aiasa bine analizele

stanucel – felicitari pt valorile de greutate si inaltime

Kossir - multumim de tratatie La multe lunici iepurasilor : Jeremy Noah de miri_mik, Sofia Maria de Kossir !

de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!

"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"

Mergi la inceput