dieta 3+3 (irina reisler)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns xandra28 spune:

am o intrebare pentru leeloo pe care am postat-o la un alt subiect (referitor la dieta atkins): am vazut ca ai tinut acest regim (atkins) asa ca poate ma lamuresti cum e cu cantitatile de diverse alimente pentru acel regim, nu prea am gasit nicaieri pe net detalii legate de cantitate.

multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_alex spune:

Fetelor, recunosc ca nu am citit in detaliu tot ce scrie la aceasta dieta si va intreb daca nu se mananc deloc cereale??? Eu-s mare amatoare de musli ( cele naturale, cu seminte ..nu cele de la nestle sau mai stiu care) si chiar mi-e pofta rau de ele. Se pot manca cereale? in ce zile? ce cantitate?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_aae spune:

buna sunt alina am citit si eu despre cum a slabit irina reisler. as vrea sa incerc si eu si sper sa reusesc. ar trebui sa dau cam 10 kg. de maine ma apuc. cum au reusit ale persoane sper sa aiba efect si la mn. la voi are? va poop si sper sa ne auzim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns albinutza spune:

Buna fetelor,
as vrea sa incep si eu de luni aceasta dieta.
vreau sa merg sa-mi cumpar duminica alimentele, sa am in casa cate ceva din fiecare. eu intru in panica daca n-am mancarea pregatita in momentul in care imi este foame si dau iama in mancare si astfel stric dieta. important e sa am in casa ca sa-mi pregatesc repede ceva.
cu ce ziceti sa incep ? cu proteine animale sau cu proteine vegetale ?
eu mananc destul de haotic in ultimul timp, stau acasa de ceva vreme si parca am facut o pasiune pt gatit si bineinteles ca daca gatesc si mananc.
trebuie sa ma inarmez cu vointa si sa pot gati pt restul familiei separat, fara sa gust din mancarea lor.

ma apuc sa citesc tot ce ati scris, sa ma inspir din retetele voastre.
poate mai scrieti fiecare cam ce mancati in ziua respectiva, ar fi bine sa putem diversifica meniul in limita dietei, bineinteles.

am hotarat sa scriu astazi ca sa ma tin de cuvant, sa ma apuc intr-adevar de luni.

luni intru sa va spun ce-am maincat.

Mergi la inceput

La mine CHIAR are efect aceasta cura , am 2 saptamani de cura si am slabit aproape 4 kg... dar ceea ce este cred cel mai important e ca nu mi-e greu sa o tin si nu e nevoie sa gatesc foarte mult sa ma agit pentru meniu. Deja gatesc pentru familie si sa fi gatit si ptr mine separat deja e prea mult.
Eu am inceput cu vegetalel caci alea imi plac mai mult si nu am vrut sa simt aceasta dieta ca o corvoada.
Astazi am trisat un pic caci fiind ziua sotului meu am gatit niste prajituri si am gustat UN PIC din ele sa vad daca au iesit asa cum trebuie.
Mult succes noilor fete!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Seara buna!

Si eu am trisat azi... am mancat la pranz pulpa de pui la gratar si mi-a fost rauuuu pofta de usturoi, asa ca am mancat pulpa cu putin mujdei. In rest reusesc sa tin dieta destul de bine. Am dat "jos" 2 kg si as vrea sa mai dau 2 di apoi sa trec la "mentinere".

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Cresc si iar cresc ... !

“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)

Pixy's Style - BIJUTERICILE MELE ...

Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!

Mergi la inceput

m-am tinut de ceea ce mi-am propus si astazi am inceput dieta.
mi-a fost un pic cam greu fiindca astazi n-am avut cum sa ies deloc din casa si ma cam gandeam la mancare, dar am reusit.

o intrebare, cafea am voie, asa-i ?

Mergi la inceput

da, cafeaua e permisa

Mergi la inceput

multumesc pt raspuns !

Mergi la inceput

multumesc pt raspuns !

Mergi la inceput