dieta 3+3 (irina reisler)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns albinutza spune:

de maine trec la vegetale.

alune am voie?

Mergi la inceput

ma refer la alune neprajite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

albinutza, cred ca ai voie cateva alune.

eu inca tin regimul. uneori cu ff mici abateri, dar il tin.nu m-am mai cantarit de vreo 10 zile.cica am slabit, asa imi zic persoanele cu care nu ma vad zilnic...eu ma simt oricum mai usoara, slaba, si cred ca undeva intre 5-6 kg am dat jos in nici 2 luni.

de maine incep vegetale:..salata de rosii &co, humus, fructe multe si inca nu mai stiu si ce altceva...nu am chef inca de gatit, sunt gripata.vad pe parcurs.poate un praz cu masline.

Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)

Daca va fi sa te infierbanti, infierbanta-te la soare.
Daca va fi sa inseli, inseala-ti stomacul.
Daca va fi sa plangi, plange de bucurie.
Daca va fi sa minti, minte in privinta varstei tale.
Daca va fi sa furi, fura o sarutare.
Daca va fi sa pierzi, pierde-ti frica.
Daca va fi sa simti foame, simte foame de iubire.
Daca va fi sa doresti sa fii fericit, doreste-ti in fiecare zi...”
Pablo Neruda.

sa il ajutam pe Bibi

Faceti shopping- ajutati copii speciali

Poze Mos Craciun DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Xandra28 - da, am tinut la un moment dat si regimul atkins. Din cite imi amintesc nu exista restrictie la cantitati, cu exceptia brinzeturilor (cascaval, telemea) care erau maxim 100g/zi. Carnea in tot cazul era fara restrictie de cantitate.
Albinutza - alunele si fructele oleaginoase alaturi de alte vegetale prin definitie ingrasatoare (ca de ex. banane, cartofi, porumb, masline, etc) sunt de evitat macar in primele 2-3 luni de dieta, iar apoi pot fi introduse, dar in cantitati limitate.

Intreba cineva si de cereale integrale - ele sunt permise in zilele de V, de preferat la micul dejun (cele de la plafar sau magazine de profil, dar nu in amestecuri cu fructe uscate si seminte!), dar si acestea sunt de evitat in primele luni de dieta.

Lulu - vezi ca humusul este o bomba calorica...e bun doar de gustat!

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

mneatza,

o primvara fara multe kg va doresc.

leeloo, cred ca humus-ul e pacatos, dar e si tare bun, si apoi eu nu am de slabit zeci de kg, asa ca .....nu pot chiar sa nu bag mai nimik in gura

azi, dupa o luna si jumatate de regim, cu abateri destule, am in minus 6 kg.Eu ma declar f multumita.

Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)

Daca va fi sa te infierbanti, infierbanta-te la soare.
Daca va fi sa inseli, inseala-ti stomacul.
Daca va fi sa plangi, plange de bucurie.
Daca va fi sa minti, minte in privinta varstei tale.
Daca va fi sa furi, fura o sarutare.
Daca va fi sa pierzi, pierde-ti frica.
Daca va fi sa simti foame, simte foame de iubire.
Daca va fi sa doresti sa fii fericit, doreste-ti in fiecare zi...”
Pablo Neruda.

sa il ajutam pe Bibi

Faceti shopping- ajutati copii speciali

Poze Mos Craciun DC

Mergi la inceput

fetelor nu mai ziceti nimic ?
va invit la o portie de brocoli fiartapoate asa mai trecti pe aici

eu abia, abia am reusitsa dau jos 1 kg. si ma tin de regim cat mai drastic. din pacate eu am hipertiroidie si stiu ca si aceasta e cauza pt care m-am ingrasat si dau jos f greu kg adunate
totusi incerc si eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Buna fetelor.

tin si eu acest regim -inspirata tot de voi aici. l-am inceput duminica pe 20 februarie.
nu am nevoie sa slabesc f mult, in jur de 4-5 kg ar fi super ok.
IN prima saptamina (am inceput cu vegetale) nu am trisat la combinatii, insa nu stiu daca am abordat bine-am mincat paste de orez, cartofi, fasole boabe.
dupa 4 zile aveam -1 kg, duminica cind s-a implinit saptamina aveam la loc (intre timp si cm, poate de aia); nu m-am descurajat si am tinut in continuare, nu am combinat A cu V, insa am mai ciupit o patratica cioco amara, o bucata covrig, niste painica crocanta integrala (nu mereu, si in general ma tin de regim cit pot, avind in vedere ca am 2 copii mici si alaptez).
eu ma cintaresc zilnic, doar asa pot functiona. stiu ca nu e bine, dar asa sint eu. Astazi vad ca a inceput sa se duca iarasi in jos cintarul, ca, aprox 1,5 kg.
ce nu am inteles eu la aceasta dieta: mierea este permisa? intra la A?
paine integrala/cereale integrale se maninca in prima faza? din forumul Irinei nu prea am inteles asta, desi am tot cotrobait pe acolo!

Succes in continuare si spor la slabit!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

ps...si am utiat sa zic, mai trisez cu seminte fara sare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Patricia - in primul rind sa-ti traiasca piticii!! Vreau doar sa-ti atrag atentia ca acesta dieta (si cred ca mai toate dietele ) NU se recomanda pentru femeile insarcinate si cele care alapteaza! Cred ca cel mai corect este sa discuti cu medicul tau si sa adopti un stil de alimentatie sanatos, iar atunci cind termini alaptatul, sa-ti alegi o dieta. Sper sa nu te superi pe mine!

Si mai vroiam sa spun ceva, apropos de cintaritul foarte des - organismul slabeste in "valuri" - daca te cintaresti zilnic vei observa intr-o zi ca ai -1kg, iar a 2-a zi poti sa vezi +2kg! Si asta este foarte descuranjant pentru psihic si "te ajuta" sa renunti foarte usor la orice dieta... Dieta Irinei Reisler recomanda cintarirea o data pe luna...dar cred ca si asta e valabil pentru orice fel de dieta...

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patrisuca spune:

da si eu am tinut acum vreo 7 luni...o sapt jumate...4 kg am dat jos...si in plus nu mi-0a fost foame deloc..

Mergi la inceput