dieta 3+3 (irina reisler)

dieta 3+3 (irina reisler) | Autor: xandra28

Link direct la acest mesaj

am descoperit de curand blogul irinei reisler unde povesteste cum a ajuns de la aproape 100 kg la vreo 54. mi s-a parut incredibil, ma motivat f mult si m-am apucat si eu (de ieri) de aceasta dieta.
pe forumul irinei am citit povesti ale zecilor de femei care au tinut aceasta dieta si au slabit f mult si, cel mai important, au ajuns la o greutate ideala (50-60 kg).
regimul consta in 3 zile proteine animale (carne, branzeturi, lactate, oua) si 3 zile proteine vegetale (legume+fructe).
singura mea temere este ca in zilele de proteine animale ne putem incarca cu prea multe toxine (am mai patit la un moment dat la un regim cand dupa 2 zile de carne fiarta mi-a fost super rau).
in rest, nu pare f greu regimul.
ce parere aveti?
normal, ea recomanda si sport la greu.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreea1002 spune:

Buna,
Am tinut anul trecut aceasta dieta, vreo 3 luni si am reusit sa scap de 10kg. M-am mentinut usor pana de sarbatori, cand am reusit sa adun 3 kg. Nu mi se parea complicata, am tinut-o chiar usor si nu foarte strict, adica nu mancam degresat in zilele de proteine animale, iar in zilele de vegetale mancam paine tip Wassa. Ce am observat eu este ca slabeam numai in zilele de proteine animale, in cele de vegetale ma mentineam.
De ieri am inceput iar aeasta dieta, sa vedem cat pot de data asta.
Succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Cunosc si eu o fata care a slabit cam 20 kg in vreo 8 luni cu aceasta dieta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela0521 spune:

si eu am tinut-o acum 2 luni de zile timp de 2 luni jumate. nu am slabit mult. vre-o 4 kg doar. poate si pt ca surplusul meu nu este ff mare. si nici sport nu am facut in acea perioada. oricum mi se pare destul de simpla si de usoara, si chiar nu te infometezi deloc cu ea. te poti doar plictisi cam, repede de ea, dar in rest nu am simtit vre-un efect negativ. chestia este sa o tii o perioada mai mare de timp (2-3 luni macar) ca sa se schimbe un pic metabolismul. daca este tinuta pe per mica de doar 2-3 sapt tot ce dai jos pui rapid la loc. concluzia este ca merita incercata daca nu vrei efecte super rapide in scurt timp.
am reinceput-o si eu de ieri si sper sa ma tin de ea. eu sunt la zilele de legume fructe. am inceput cu ele pt ca am mancat ff mult in weekend si ma simt grea. vreau sa scap de senzatia de balonare, sa ma detoxifiez un pic.

Eu + Rares (19 aug 2006) + Rebeca (4 iun 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela0521 spune:

tot ieri am inceput sa fac si un pic de sport. sper sa ma tin si de una si de alta.

Eu + Rares (19 aug 2006) + Rebeca (4 iun 2008)

Mergi la inceput

In prima luna nu am mancat paine, iar apoi ti-am zis, am tinut o varianta mai soft a dietei. Oricum, am fost multumita de cum am slabit, adica o medie de 2.5 kg/luna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandra28 spune:

oricum, 10 kg in 3 luni mi se pare super!!!

cam atatea as avea eu de dat jos.... ei, de fapt cam 15

Mergi la inceput

In 4 luni, scuze, am scris gresit prima oara.
Da, si eu mai aveam de dat jos, dar m-am oprit ca am plecat in concediu .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

de ce de ex 3 zile de proteine nu creaza premisele pt ingrasare, mai ales ca e permis oricat la orice ora....hmm, e prea lejer sa functioneze, muuult prea lejer. Nu conditioneaza caloriile, nici intervale orare nu impune, pai asa, nu stiu cum se poate scadea.

idem cu cele 3 zile de legume, ma gandesc ca daca nu recomanda scoaterea cartofilor si nu limiteaza consumul la sa zicem 4 cartofi pe zi, cum oare reuseste cineva sa slabeasca mancand salata de cartofi o zi intreaga de ex?

nu incerc sa ma contrazic, inca am nevoie de dovezi, de aia daca stiti, si aveti, help
merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Dorsilla, sa stii ca functioneaza. Si eu am testat-o si merge. Scaderea in greutate vine de la faptul ca nu combini deloc unele cu altele. De ex. in zilele de proteine eu slabeam cel mai mult. Pt ca fara salata si garnitura luam cateva guri de carne si nu imi mai trebuia nimic, dupa 2 zile de carne si lactate nu imi mai trebuia mancare. Carnea se recomanda a fi slaba, nu prajita (gratar, fiarta, coapta), deci caloriile nu sunt f. multe totusi.
Mananci la ce ore vrei, dar recomandarea este sa nu mananci pana ti-e greata, ci pana te simti relativ satul.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=5" target="_blank"> Un vot pentru Rareshic - lau.jpg

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Ce bine suna ...
M-as baga si eu ...
Cred si eu ca secretul e in combinatii.

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

*** Concursul KloraneBaby *** www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=6" target="_blank">mam.jpg ***

Mergi la inceput