dieta 3+3 (irina reisler)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Iulia@a bun venit si spor la slabit! Sigur ca esti binevenita si iti tinem pumnii sa reusesti sa dai jos kilogramele in plus. Reactia mea a fost generata de abordarea si modul in care "ne-au luat la impins vagoane" userii respectivi.

De maine o iau si eu de la zero (povestea cineva, cred ca o amica de-a mea din viata reala, nu pe forum, ca in fiecare zi tine dieta vreo 2-3 ore . Cam asa am facut eu de vineri seara).

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulia@a spune:

Laura25 multumesc pentru primirea calduroasa!
Nu iti este frica? Poate in acest fel iti bulversezi organismul. Eu mi-am dat seama ca de la diete din acestea tinute aiurea am ajuns sa ma ingras. Nu la dieta 3+3 ma refer, ci la acele diete care te infometeaza si cand cedezi te duci si rupi frigiderul :D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Iulia, BINE AI VENIT si spor la slabit.

Eu azi sunt in ultima zi din cele 3 de proteine.

Va doresc o saptamana usoara si cu multe grame/kg in minus.

Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)

Daca va fi sa te infierbanti, infierbanta-te la soare.
Daca va fi sa inseli, inseala-ti stomacul.
Daca va fi sa plangi, plange de bucurie.
Daca va fi sa minti, minte in privinta varstei tale.
Daca va fi sa furi, fura o sarutare.
Daca va fi sa pierzi, pierde-ti frica.
Daca va fi sa simti foame, simte foame de iubire.
Daca va fi sa doresti sa fii fericit, doreste-ti in fiecare zi...”
Pablo Neruda.

Poze Mos Craciun DC

bazar umanitar

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Iulia@a

Laura25 multumesc pentru primirea calduroasa!
Nu iti este frica? Poate in acest fel iti bulversezi organismul. Eu mi-am dat seama ca de la diete din acestea tinute aiurea am ajuns sa ma ingras. Nu la dieta 3+3 ma refer, ci la acele diete care te infometeaza si cand cedezi te duci si rupi frigiderul :D

Iulia, nu stiu ce sa zic. Mie asta disociata nu mi se pare o dieta drastica. Nu faci foamea deloc. Da rezultate cand e tinuta termen mai lung, apoi normal ca daca mananci sanatos, fara excese si combinatii 'nebune', kg nu se pun la loc. Eu de ex. in we am mancat aiurea, dar aiurea in sensul ca vineri seara am fost in oras (dupa ce tinusem corect d.p.d.v alimentar vinerea) si am baut un gin tonic si inca o apa tonica. Samabata dimineata a fost ok, la pranz am mancat 2 ciocanele de pui la cuptor, cu salata si un cartof mic. In mod normal trebuia sa mananc doar carnea. Spre seara am gresit iar cu un pahar de vin si o mana de saratele. Duminica am repetat figura cu carne cu legume (legume fierte, fara cartof de data asta) si aseara am bagat lapte (ce era ok) dar cu cereale. Eu zic ca nu chiar am 'rupt frigiderul', dar nu am mancat cum ar fi trebuit conform dietei. Dimineata aveam tot 62, deci per total nu am slabit deloc intr-o saptamana. Eu am si o problema cu tranzitul intestinal si daca nu beau ceva ceaiuri laxative, nu ma duc la buda cu zilele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulia@a spune:

Laura ce ai tinut tu nu prea este diso. Dar, cum spuneai, fiecare tine cum poate.
De regula, cerealele nu se mananca seara, ele sunt carbohidrati, favorizeaza secretia de insulina- care este un hormon de stocare.
Pentru constipatie, in zilele de vegetale incearca seminte de in (daca sunt pisate efectul laxativ creste) iar in zilele de animale incearca sa bei apa calduta, ca sa speli "instalatia" si mananca mai mult iaurt si lapte batut
Lulu, multumesc!
Eu deja ma simt la usoara, s-a mai retras burtica. Inca rezist sa nu ma urc pe cantar :)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Iulia@a

Laura ce ai tinut tu nu prea este diso.

Stiu!! De asta am zis ca am calcat pe alaturi si trebuie sa o iau de luni de la 0.

Multumesc pt sfaturi . Incerc sa beau zilnic, pe stomacul gol, o canda-doua de ceai de ala antiadipos chinezesc, dar nici ala nu are efect in fiecare zi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Fetelor, pentru a rezolva problema tranzitului si asa mai departe cu care ma confrunt si eu, am hotarat sa incep sa iau Colonhelp - am auzit ca are rezultate foarte bune. Voi stiti ceva de produsul asta?

Si eu mai calc stramb, sa stiti - insa gandindu-ma ca vreau sa tin dieta asta pe termen lung, cat mai lung - sa o reglez cumva in functie de mine, adica sa tin un disociat pe mese in zi, adica sa nu amestec proteinele cu leguminoasele la aceeasi masa ... in fine, oi vedea pe parcurs!
Ideea e ca nu pot sa renunt la dulciuri definitiv... asta e ... Si daca tin un regim mai drastic o perioada, dupa care ma apuc sa gust iar cate un dulce, atunci cred ca sar bulversa organismul! De asta zic ca o sa imi stabilesc eu "programul" in functie de cum simt.

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Cresc si iar cresc ... !

“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)

Pixy's Style - Fimo-mania, margelute, cercelusi fel de fel...

Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!

Mergi la inceput

camelia, despre ColonHelp iti pot spune ceea ce am auzit de la cunostinte care l-au folosit, nu e mare "branza" la cata reclama au facut si cati bani costa...zic unii.. ca e ok si mult mai ieftin cu produse din plafar.
Eu am folosit cam 2 luni seminte in, cu rezultate bune, le-am terminat dar ma aprovizionez iar, si incep din nou cura.
Mai folosesc cu succes o lingurita de miere de albine pe stomacul gol dimineatza, sau seminte de dovleac.

Azi am avut zi de vegetale, drept ptr care la micul dejun am mancat o banana si un biscuite BelVita Start( care nu e tocmai ok, are si zahar, dar efectiv imi era pofta), la pranz o asa numita salata boeuf improvizata( am fiert legumele la steamer si le-am aamestecat cu catsraveti murati si mustar), pe seara am o salata de sfecla si hrean ,si am tot luat ca gustare un mar, portocala, si apa multa.
Si am si program e ora de Zumba Fitness.

De cantarit, nu o fac decat dupa astea 3 zile de vegetale in care mi-am propus sa nu calc stramb.

Pablo Neruda.

Poze Mos Craciun DC

bazar umanitar

Mergi la inceput

Mneatza, ce este cu linistea asta?

Cum rezistati? Se misca acul cantarului?
La mine se misca cureaua de la blugi, plus ca stau blugii pe mine ca "pe gard"...motiv de shopping

Pablo Neruda.

Poze Mos Craciun DC

bazar umanitar

Mergi la inceput

Buna!
Am si eu 2 zile fara abateri . Cu miscarea mai greu. Am facut aseara vreo 8 minute pe stepper si cam atat. Si cantarul s-a miscat un pic in jos, dar nu ma laud inca, astept sa treaca saptamana.

Edit sa spun ca am mancat seminte de in aseara si au avut efect, asa ca am luat si dimineata 2 linguri. Multumesc pt sfat!

Mergi la inceput