dieta 3+3 (irina reisler)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Iulia@a, la tine cum merge?

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

mneatza,
ce este cu linistea asta?
xandra, iulia, laura, dorsila, camelia, unde sunteti? Ati slabit si sunteti prin magazine la schimbat garderoba?

Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)

Daca va fi sa te infierbanti, infierbanta-te la soare.
Daca va fi sa inseli, inseala-ti stomacul.
Daca va fi sa plangi, plange de bucurie.
Daca va fi sa minti, minte in privinta varstei tale.
Daca va fi sa furi, fura o sarutare.
Daca va fi sa pierzi, pierde-ti frica.
Daca va fi sa simti foame, simte foame de iubire.
Daca va fi sa doresti sa fii fericit, doreste-ti in fiecare zi...”
Pablo Neruda.

Poze Mos Craciun DC

bazar umanitar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Eu sunt pe aici. Am fost cuminte si ieri, sper ca si azi. Tot numai un pic de stepper am facut, desi mi-am mai descarcat niste Zumba de pe net.

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

super Laura.
Eu am constatat ca am nevoie de un nr. mai mic la blugi si la camasi.

Pablo Neruda.

Poze Mos Craciun DC

bazar umanitar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandra28 spune:

si eu prezenta.

nu am mai intrat pentru ca pur si simplu mi-au displacut interventiile de acum vreo 2 zile...

tin si eu in continuare regimul, am mai avut usoare abateri dar zic io usurele, nu cu dulciuri dar mai o gura de branza aseara cand eram de fapt la proteine vegetale, in fine, de genul asta.

am reusit sa fac de 2-3 ori pe saptamana si la stepper plus ca am tot felul de abonamente la electrostimulare, vacuum, eximia, etc si combinate cu regim si-un minim de sport, se vad rezultatele. de cantarit nu ma cantaresc ca stiu ca dupa 2 saptamani mare lucru nu am ce vedea, probabil vreo 2 kile, dar se vede la haine

Mergi la inceput

xandra, hai, faci un pas mareeee si sari peste postarile care nu isi au rostul.Noi suntem aici

Pablo Neruda.

Poze Mos Craciun DC

bazar umanitar

Mergi la inceput

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Sper sa nu mi-o luati in nume de rau, dar, ajungind intimplator la acest topic si citind postarile voastre, am realizat ca cel mai probabil nu se cunosc cu exactitate regulile acestui regim – daca gresesc, va rog ignorati postarea mea.
Pentru ca si eu tin acest regim de 6 luni cu rezultate de care eu personal sunt foarte multumita (am slabit peste 12 kg) si de asemenea din respect pentru Irina Reisler, cea care a ales sa impartaseasca acest regim cu care si ea a slabit, m-am gindit sa va enumar aici regulile de baza, citate din forumul Irinei Reisler.
1. Regula de baza este ca nu se combina produsele vegetale cu cele animale
2. Regimul functioneaza astfel:
- 3 zile se consuma exclusiv produse vegetale (adica fructe, legume si zarzavaturi, preparate si combinate dupa propriul gust, in orice cantitate, la orice ora)
- 3 zile se consuma exclusiv proteine vegetale (adica brinzeturi, carne si oua, preparate si combinate, de asemenea, dupa propriul gust, in orice cantitate si la orice ora)
3. Regimul poate dura oricit, respectind aceasta alternanta a zilelor, pina se ajunge la greutatea dorita
4. Regimul se poate incepe cu orice categorie de alimente
5. Pentru femeile insarcinate, care alapteaza sau care sufera de diferite afectiuni, regimul se tine doar cu aprobarea medicului!
6. Cintarirea se face doar 1 data pe luna.
Aceastea sunt regulile de baza. Exista si niste reguli secundare, de care este bines a se tina seama:
- Atunci cind incepi regimul, cel putin in prima luna, este bine sa scoti din meniuri, partial sau total, alimentele "ingrasatoare", alimentele despre care toata lumea stie ca aduc un aport caloric mare: smintina, cascaval, cartofi, fructele foarte dulci, prajeli.
- Evita, cel putin in prima luna de dieta, prajelile, legumele calite in ulei. Consuma alimentele in stare cit mai naturala sau preparate dietetic.
- In zilele de proteine animale este interzis consumul de ceai sau de alte produse din plante. Exceptie fac ceaiurile si produsele consumate in scop terapeutic. Nici un regim nu are voie sa intrerupa un tratament, clasic sau naturist.
- Cele 3 mese principale sint obligatorii, si in acest regim. Poti avea si 2 gustari, asa cum spun regulile unei alimentatii corecte. Poti alege, insa, varianta meselor mici si dese. Important este sa nu lasi foamea sa roada, pentru ca vei asimila tot ce urmeaza sa consumi. Maninca suficient, cit sa te simti bine. Dar niciodata nu uita de cele 3 mese obligatorii!
- Dimineata, pe stomacul gol, se bea un pahar de ala calduta. In zilele de vegetale, in acest pahar de apa calda se adauga suc de lamaie.
- Apa este vitala! Trebuie sa bei cel putin 2 l de apa, pe zi. Ea curata toxinele din organism, toata grasimea topita de dieta, le scoate din organism. Daca nu ai grija de acest aspect si lasi aceste reziduri in corp, risti sa nu ai rezultatul scontat.
- In loc de zahar, foloseste zaharul brun (cumparat de la plafar) sau fructoza. ATENTIE, INSA - SI ACESTEA AU CONTINUT CALORIC, APROAPE CIT ZAHARUL ALB, RAFINAT. Sint mai sanatoase, dar ingrasa si ele.
Multe alte sfaturi, retete de mincare pentru acest regim, reguli pentru depasirea palierului sau pentru re-intoarcerea la alimentatia combinata odata ce v-ati atins greutatea dorita, povesti de succes ale multor doamne care au tinut acest regim, si multe altele, gasiti www.irinareisler.ro/forum/forumdisplay.php?fid=7" target="_blank">aici.
Mult success va doresc!

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Gabriela, iti multumesc pentru detalii.
Nu vorbesc acum de cazul meu insa - am o intrebare legata de aspectull acesta "Regimul poate dura oricit, respectind aceasta alternanta a zilelor, pina se ajunge la greutatea dorita" - si cand ajung la greutatea dorita ce fac, trec la dieta "normala"/ amestecata ? Nu ma ingras mai rau?

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Cresc si iar cresc ... !

“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)

Pixy's Style - Fimo-mania, margelute, cercelusi fel de fel...

Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!

Mergi la inceput

multumim mult leeloo!

Mergi la inceput