dieta 3+3 (irina reisler)
Raspunsuri - Pagina 10
Laura25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui spionasu Buna ziua doamnelor! Stiti cum se numeste ce tineti voi aici ? ca disociat nu e ,eu tin disociat si am si rezultate o zi buna |
Felicitari! Cand o sa simt nevoia sa fiu luata la misto te anuntz!
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
Laura25 spune:
citat din mesajul lui mafia2 doamnelor..eu cred ca faceti o mare greseala..sunteti prostite pe fata.. |
oooook, suntem prostite pe fata de cine?!?! Fiecare incearca sa faca ceva pt a da niste kg jos. Face ce poate, cum poate, dupa cum e vointa fiecaruia. Nu a venit nimeni sa se erijeze in guru al dietei. Despre ce vorbiti voi??
Laura25 spune:
citat din mesajul lui nashik Buna seara fetelor! Ma bucur ca aveti vointa si ca incercti sa slabiti sigur nu e usor,mai calcati pe alaturi,nu-i ok,dar nu-i nimeni pe post de bau bau si sunteti fericite.Mai vin si maine sa vad ce faceti.Mult succes! |
Multumim! Dar tu ce faci?
Ne numeri imbucaturile 'pe alaturi'?
Numai mie mi se pare dubios cum au aparut brusc 3-4 membri noi doar ca sa ne spuna ce aiurea suntem si ce tare gresim?
mafia2 spune:
mi s-a parut ca e un forum decent,dar se pare ca nu se poate vb cu voi...nimeni nu are voie sa va spuna parerea lui ca imediat va ofticati
Laura25 spune:
citat din mesajul lui mafia2 mi s-a parut ca e un forum decent,dar se pare ca nu se poate vb cu voi...nimeni nu are voie sa va spuna parerea lui ca imediat va ofticati |
Sigur ca putem discuta. Chiar te rog sa dezvolti ideea. Cine ziceai ca ne prosteste pe fatza?
mafia2 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Laura25
Sigur ca putem discuta. Chiar te rog sa dezvolti ideea. Cine ziceai ca ne prosteste pe fatza? Am marfa la bazar umanitar DC Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005) Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi 'Cos what I feel is the only truth for me |
eu cred ca cine v-a zis ca mai puteti scapa si cu ceva dulce,greseste..eu asa fi vrut sa reincep diso3+3 impreuna cu voi..dar as vrea sa fim corecte la regim.,pt ca o clatita cu nutella aduce cel putin 200g in plus si atunci degeaba te chinui in celelalte zile sa tii corect...asta e parerea mea..
Laura25 spune:
mafia2, nu ne=a zis nimeni ca e ok sa mananci clatite cu nutela. Stim toate ca nu e ok nici paharul de vin de la masa de seara, nici placinta cu branza de langa iaurt, nici lingura de dulceata scapata pe gat. Stim foarte bine lucrurile astea. Dar daca am hotarat sa tinem regimul asta si sa discutam aici ce si cum facem, ne-am gandit ca ar fi ok si sa spunem atunci cand gresim. Pt ca tentatii sunt multe, vointa e dupa cum are fiecare, unii au mai multa, unii mai putina. Daca una din noi, cele care tinem aceasta dieta si scriem aici, mai manaca si ce nu e ok, apoi vine si marturiseste, asta nu inseamna ca indeamna pe toate sa faca asa. Daca vrei sa tii dieta, foarte bine, bafta si vointza multa! Daca reusesti sa o tii perfect, super! Felicitari. Dar daca eu am mancat aseara o mana de seminte si vin si spun ce am facut nu inseamna ca ti=am bagat si tie semintele pe gat sau ca rezultatele tale depind de ce fac eu.
lulu77 spune:
mafia, daca ai ceva de spus la subiect, te vom citi, daca nu ..te rog...lasa-ne sa gresim in stilul nostru, si sa fim sincere cu noi si cu restul din gasca de slabit!
Eu AM GRESIT in acest week-end, recunosc, ca de aceea sunteti aici.Sunt la ziua de proteine si nu am rezistat la o juma' de portie de varza calita cu ciolan afumat!In rest am fost exemplara.
Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
Daca va fi sa te infierbanti, infierbanta-te la soare.
Daca va fi sa inseli, inseala-ti stomacul.
Daca va fi sa plangi, plange de bucurie.
Daca va fi sa minti, minte in privinta varstei tale.
Daca va fi sa furi, fura o sarutare.
Daca va fi sa pierzi, pierde-ti frica.
Daca va fi sa simti foame, simte foame de iubire.
Daca va fi sa doresti sa fii fericit, doreste-ti in fiecare zi...”
Pablo Neruda.
Poze Mos Craciun DC
bazar umanitar
Iulia@a spune:
Buna!
Astazi am inceput si eu dieta 3+3. Pana acum am mancat zacusca de vinete cu rosii, portocala, varza calita, mar si supa de legume. Am baut aproape 2l de apa...la capitolul asta stau mai prost! maine sper sa reusesc sa beau mai multa
Deja ma simt mai usoara dar mai astept cateva zile sa ma urc pe cantar. Am 70 de kilograme (la 1.57 inaltime).
Tinand cont de postarile anterioare vreau sa va spun ca nu as vrea sa raman intr-un loc unde nu sunt dorita, dar as vrea sa mi se spuna direct lucrul acesta.
O seara buna va doresc!