Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (183)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

Citat:
citat din mesajul lui Doloress

Anuta_Maria bine ai revenit, normal ca te tinem minte, ce mare si frumos a crescut Vladimir! Am tras un ochi la poze.

Fecian si-al meu foloseste sorry si scuze cam aiurea De exemplu, cand ma lovesc eu si ma plang, fara nici o legatura cu el, vine repede si face scuze mami, scuze, parca ar fi el de vina. Apoi munca de lamurire cu el, ca nu e de vina. Imi vine insa sa-l mananc cand il aud, e tare empatic. Daca sunt mai multumita de o calitate a lui, asta este. Pur si simplu are asa o bunatate in el innascuta, ma topeste. Sper sa fie la fel si cu bb Kevin.

Mami de pitic Patrick(29.04.2008) si 35+ Kevin
Victoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

Foarte scumpi pot fi la unele lucruri. Al meu stie el ce e cu scuzele, ca atunci cand loveste intentionat zice sorry cu juma'de gura. Ei , e mai manipulativ cu noi...dar si ii permitem unele lucruri.

Ieri la baie a fost iar o faza foarte dragutza. I-am explicat ca mamai are bb mic in burtica, s-a uitat un pic perplex... Apoi a zis, nu mammi bebe, Bitzu bebe (si arata la burtica lui).

Vine apoi la mine, arata catre burtica, mami bebe apoi mami baloane (cred ca asta stiti voi la ce), bitzu nu baloane.

Hai ca fug , va pup cu drag pe toate

Felicia, mami de scufundac atomic, Gabriel (23 Mai 2008) si 10+ cu
Nasterea lui Gabriel
_

Simply happy!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Haha, Fecian, si noi am trecut prin asta. O buna bucata de vreme, cand il intreba lumea unde e bebe, fratele lui, arata burta lui. Sau zicea ca nu poate ridica jucaria de jos ca are bebe in burta si nu se poate apleca. Asta pentru ca sunt inca mici si se identifica cu noi foarte mult.

Insa acuma, ca se vede clar la mine, nu mai zice ca bebe e in burta lui. Ma distreaza, cand vine la gradi imi da mie un pup, si apoi la burtica si il mangaie pe Kevin, isi ia vocea de bebelus si face "Oh, Kevin!" Asta, fara sa-i fi zis eu nimic niciodata, nu il presez deloc cu fraze de genul, ca trebuie sa-l iubesti sau chestii de genul asta. Nici macar nu prea vorbesc de el. Dar il vad mereu perplex uitandu-se la burtoi. Si ii place tare cand il simte miscand. Cateodata imi mai zice si ca o sa-l bata, desi el nici pe copii la gradi nu ii bate deloc. O sa vedem.

Mami de pitic Patrick(29.04.2008) si 35+ Kevin
Victoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonix spune:

Ah fetelor cu bb2 ce imi faceti voi mie Al meu e pregatit (pare) de bb2, ma mult, il asteapta de numa ... Intr-o zi vorbeam cu mama la telefon, el se juca departe de mine, era cu spatele si eu ii spuneam mamei ca macar sa mai fac eu un copil bla bla. Deodata il vad ca se intoarce inspre mine si ma intreaba serios: "Mami, si tu mai vrei un bebelush?" Pfiuuu ... ca m-am topit toata. Si ma cam intreaba de bebelushi, sau de multe ori se joaca bagandu-si capul sub bluza mea si zicand ca el e bebelush. Sau spune ca o sa vina bebelushul si o sa avem grija de el, o sa il pupe, o sa ii faca mai mai. Acum sa videm Oricum nu stiu ce are cu bebelushii astia, ca eu nu am insistat, tocmai sa nu fie dezamagit daca nu ne iese. Insa mai am prieteni cu copii mici si nou nouti si a vazut pe la ei cred.

Fecian, da, cupiii nostri sunt caposhi si agitati, dar eu zic ca asta sa fie raul cel mai mare

Simona cu Robert

Cum a venit Robertzel in viata noastra

Poze cu noi toti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Ana, ce bine imi pare ca ai reusit iar sa intri! Nu te-am mai vazut de multa vreme nici pe Yahoo. Noi suntem multe fete si pe Facebook, am facut si acolo un grup.

Hei, m-am uitat la pozele lui Vladimir si acum mi-a picat bolovanul, nu fisa, ca eu te am pe lista pe Facebook dar nu stiam ca esti tu. L-am recunoscut acum pe Vladimir din linkul de mai sus, ca m-am mai uitat la pozele lui pe FB . O sa te adaug la grup, ca sa tinem mai usor legatura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefany_p spune:

Anuta, daca primesti notificare ca ai avut 1232222 vizualizari pe picasa sa stii ca-s io care ma uit la pozele cu marea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Magnetism79

Andrada79, al meu a avut de 2 ori, si stiu de ce pt ca prima oara nu am respectat intocmai, tratamentul e de 5 zile si se face asa: se spala fiecare ochisor cu ser fiziologic cu pad-uri sterile de pref . de la coad aochilui spre nara, apoi se pun in fiecare ochisor 2 pic de Tobbrex, poti sa le iei la amandoi doua tubusoare de Tobbrex, dar ai grija sa nu atingi mucoasa oculara cu vf de la Tobrex caci se recontamineaza si o sa mai faca o data.
Eu nu l-am scos afara, daca e si un pic de vant , trece mai greu , iar restl le stii o igiena mai riguroasa a mainilor, si folosirea de prosopele diferite la fiecare.
Pupici si sanatate maxima.
Lori, nimic nimic? Hai sa mai dezlantui agitatele............., ba nu mai bine orchestra.
Am facut astazi ult analize, gata ma pregatesc de marea intalnire si eu.
Pupiciiiiiiiiiii
Ma Cleo sper ca nu ai uitat de intalnirea Mara, B.G. ce naiba vad ca Robertix de Simonix e pe felie deja , poate mai avem si noi o sansa cine stie? pupam fata scupa pe nasucul ei carn.
Daca vrei sa-l vezi pe fiu-miu uite-te pe facebook la adresa mea: Lavinia Gheorghe.
Pupici

Mami de Bogdanici Pogonici

si da Cleo search pe Facenbook, dupa lavinia gheorghe, si nu ma uit bine si dau click si ma trezesc cu o pitzipoanca blonda machiata pana la maduva oaselor! zic ptiuuuu ca asa de slaba e Lavinia????

doloress, varsator iti doresc tie! io tzin cu barbatu tu!

anuta-maria, eu imi aduc aminte de tine, ca m-ai tras de maneca in parc!! Ce mai face flacaul? cum merge cu gradi?

Fecian, cu scuzele, noi am pus-o pe mara sa isi ceara scuze de la mocheta unde s-a pishat . A refuzat, doar e fiica mea... Frumusel cu mami si cu bebi in burtica

ma bag la poze acusi

edit: si pt ca sunt lobotomizata, pup acum pe Adidana, sa fii sanatoasa si fericita si implinita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

YEEEEE!!!!!

gata, minunea noz e produsa: 3740gr!!! Nu se incurca Lorich la facut cupii!!! si urlatorul ar fi peste 3kile juma

IAIAIAIAIAIOOOOO!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inais spune:

S-a nascut Ana Isabela. 3.740, scor APGAR 10. Lori este f bine!!

Bine ai venit pe lume scumpa noastra mica!! Multa sanatate, un dram de noroc si tot binele din lume! Abia asteptam sa te cunoastem!!

Pupici din toata inima!!!!
Iasmina, mami si tati!

mamica Iasminutei...adica lui mami si a lui tati

Cat de maaaare sunt!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Lori Bravo Mamico!!!! Felicitari!!!! La multi ani Ana Isabela!! Sa fii sanatoasa si sa o bucuri pe mama ta in fiecare clipa!! Va pup tare mult pe amandoua!!

Alina mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex@Sara spune:

bun venit,minune mica(maari cozonacei stie mami Lori sa faca )
sa fi sanatoasa,cumintica si sa ai parte de tot binele din luem,alaturi de fratiorul tau frumos si cumintel,si de parintii vostrii iubitori

uof,Doamne,m-a luat cu tremurici si lacrimi,mi-e dor dor dor de un bebe asa de mic mic,dar gata la noi.
O noapte linistita sa aveti.Sa imi mai treaca emotiile merg sa mai mananc o prajitura,ca oi slabi eu la Sf asteapta

Luminita,mami de 3 nazdravani:
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009

Mergi la inceput