Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (183)
Raspunsuri - Pagina 8
Lilly79 spune:
dani am o voce sexy
si stau cu gura deschisa (poate imi pica ceva in gura
)
Si eu stiam de bitter suedez si mi-am pus seara pe frunte, dar inca nici o imbunatatire.Am inspirat aseara hrean razuit de-am crezut ca raman fara nari, am facut inhalatii cu abur fierbinte, aerosoli cu ser fiziologic, dar nimic.
Mi-e groaza sa ma duc la doctorita de familie ca parca vad ca ma incalta cu un antibiotic si as evita pe cat posibil chiar daca ma chinui.
Marea mea problema e ca pe asta micu l-am simtit f putin si f slab zilele astea. Sper sa fie totul in regula si sa nu-l fi deranjat tusea si sinuzita mea.
Lilly
18+
, mami de
Julia (30.05.2008)
Andrada79 spune:
Fetele am si eu o intrebare!! A avut cineva probleme cu cei mici de conjunctivita. Se pare ca are si Tiberiu si Jessica si vroiam sa stiu ce tratament se da, daca trebuie sa stea numai in casa sau pot sa ii scot prin curte???????/Please daca stiti ceva spuneti-mi si mie. Maine dimineata ma duc la doctor cu ei!
belleane spune:
Andrada: conjunctivita este contagioasa, pana ajungi la doctor poti sa-i speli dimineata sau dupa somn cu ser fiziologic +sterile sau cu ceai de musetel (sunt in dubii). Daca ai in casa nettacin si nu poti ajunge la doctor poti sa le pui cate 1 pic ca nu e puternic. Mare grija la igiena ca s-ar putea lua la toti. Foloseste pentru fiecare copil cate un prosopel personalizat, perne etc.
si cred ca poti sa-i scoti putin afara daca nu bate vantul
Magnetism79 spune:
Andrada79, al meu a avut de 2 ori, si stiu de ce pt ca prima oara nu am respectat intocmai, tratamentul e de 5 zile si se face asa: se spala fiecare ochisor cu ser fiziologic cu pad-uri sterile de pref . de la coad aochilui spre nara, apoi se pun in fiecare ochisor 2 pic de Tobbrex, poti sa le iei la amandoi doua tubusoare de Tobbrex, dar ai grija sa nu atingi mucoasa oculara cu vf de la Tobrex caci se recontamineaza si o sa mai faca o data.
Eu nu l-am scos afara, daca e si un pic de vant , trece mai greu , iar restl le stii o igiena mai riguroasa a mainilor, si folosirea de prosopele diferite la fiecare.
Pupici si sanatate maxima.
Lori, nimic nimic? Hai sa mai dezlantui agitatele............., ba nu mai bine orchestra

.
Am facut astazi ult analize, gata ma pregatesc de marea intalnire si eu.
Pupiciiiiiiiiiii
Ma Cleo sper ca nu ai uitat de intalnirea Mara, B.G. ce naiba vad ca Robertix de Simonix e pe felie deja , poate mai avem si noi o sansa cine stie? pupam fata scupa pe nasucul ei carn.
Daca vrei sa-l vezi pe fiu-miu uite-te pe facebook la adresa mea: Lavinia Gheorghe.
Pupici
Mami de Bogdanici Pogonici
aelita spune:
LORICH am citit de Mihap,imi pare asa rau.Asa e,nu ai cum sa te feresti,in plus,e colega voastra si trebuie si merita sa fie sustinuta.acum mai mult ca oricand!
Doloress spune:
Dani sunt bine, stau cuminte tare, ca vine sora-mea luni pentru o saptamana si vreau sa stam linistite de vorba, fara nici o alta agitatie suplimentara. Ca daca nu venea ea, de saptamana viitoare o luam eu la goana. Asa ca... noroc cu ea ca n-am de gand sa nasc decat dupa ce pleaca, adica dupa 23 ianuarie. In plus, al meu sot a dat comanda de Varsator
ca el deci trebuie sa astept sa treaca Capricornul. Hehe, ce mai pretentii avem si noi... Acum cateva saptamani ma bucuram pentru fiecare zi in plus, acum facem si nazuri la zodie...
Multa sanatate bolnaviorilor Andra,Tiberiu si Lili cu sinuzita.
Lori hai ca mai are 2 zile pana la DPN - poate e fata punctuala si vine exact la termen.
Noi oricum pastram fetele incalzite bine!

35+
KevinVictoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!
anuta-maria spune:
Buna fetelor si la multi ani pe anul asta!
Va mai aduceti aminte de noi?! probabil ca nu, ca noi nu am fost asa activi precum ati fost voi, dar am intrat sa va spun cat de mult va invidiez ca sunteti asa unite (ce am citit si vazut din capitolul asta) si ca imi pare rau ca nu fac parte din grupul vostru (poate de acum incolo).
Aaaa si bineintales sa le felicit pe toate mamicile care urmeaza sa nasca sau au nascut recent.
Sanatate maxima
http://picasaweb.google.com/poze.vladimir
fecian spune:

Hai Lorich!! Hai fifi!!

Acum cu prafuitele la treaba, ar trebui fifitza lui Lorich sa cam dea cu subsemnatul ![]()
Despre noi, mai nimic nou. Pustiul meu cand e un cupil exemplar cand ma scoate din minti.
Ieri s-a enervat pe tac-su ca nu i-a dat telefonul si a inceput criza.. Tare incapatanat cupil mai am eu..
Perla de bitzu...s-a lovit singurel cand se juca, Vine la tac-su si ii spune: Tati, sorry bitzu (Traducere: tati cere-ti scuze de la bitzu ca s-a lovit!)
Deci avem una bucata cupil smecher...foarte smecher.
In rest liniste pe alte fronturi.
Maine mergem la un loc de joaca indoor, sa isi consume energia, ca ne-am saturat de stat in casa. Vremea nu ne permite sa mergem pe afara si nici nu am chef de stat continuu inauntru.
Va pup si va doresc o zi placuta.
Nu stiu cine intreba de conjunctivita. E cel mai bine sa ii stergi cu fese sterila si apa fiarta si racita. Fara ceai de musetel ca am inteles ca lasa reziduuri si e mai bine sa se evite.
Matza noastra a facut destul de frecvent conjunctivita in primul an si nu am avut nici o problema cu lasatul in curte. Trebuie numai sa pastrati curatenia la maxim, e destul de pacatoasa chestia asta.
Felicia,
mami de scufundac atomic, Gabriel
(23 Mai 2008) si
10+ cu
Nasterea lui
Gabriel 
_
Simply happy!
Doloress spune:
Anuta_Maria bine ai revenit, normal ca te tinem minte, ce mare si frumos a crescut Vladimir! Am tras un ochi la poze.
Fecian si-al meu foloseste sorry si scuze cam aiurea
De exemplu, cand ma lovesc eu si ma plang, fara nici o legatura cu el, vine repede si face scuze mami, scuze, parca ar fi el de vina. Apoi munca de lamurire cu el, ca nu e de vina. Imi vine insa sa-l mananc cand il aud, e tare empatic. Daca sunt mai multumita de o calitate a lui, asta este. Pur si simplu are asa o bunatate in el innascuta, ma topeste. Sper sa fie la fel si cu bb Kevin.
35+
KevinVictoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!