Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (183)
Raspunsuri - Pagina 7
belleane spune:
Felicitari Ache, bravo BB Noah, sa fii sanatos si sa faci echipa buna cu fratiorul tau!!!
Doloress: ne vom muta in iunie, din pacate apartamentul nostru actual a trebuit sa fie vandut, ma doare sufletul dar stiind ca va fi mai bine trec si peste asta.
alina_anto spune:
Dana, Magne Multumesc fetelor!! 

Cleo Multumesc draga mea! Mi-a spus ceva Sara despre conversatia voastra, dar n-am mai apucat sa te sun.. Te pup
Ache FELICITARI!!! 

Alina mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)
Reallaura spune:
Buna, scumpele
Lori nu mai citi povesti triste...ooof, eu m-am ferit de ele mereu.
hai Ana Isabela

Ali scumpa, iti da mana sa faci shopping, slabaturo...mie mi-e ca ma deprim, si eu ar trebui sa-mi cumpar si pentru mine, dar nu indraznesc inca.
o sa il duc pe Mirci la gradi. Nu ne mai intelegem, vrea activitate, Ilinca e mereu maraita, e normal cand nu iesi din casa.asa ca in curand ne vom vedea, printre reprize de shopping.
Poate te prind pe mess odata sa-mi dai si mie pozica cu Mirci senvis.![]()
Belleane ai scos pozicile, sunt curioasa sa vad casuta. Oricum, sa o stapaniti sanatosi!
Ache felicitari, sa-ti traiasca puiul si sa fie sanatos si mancacios!
Danicris daca si mie mi-e dor de sora-mea! nu o mai vad deloc si nu mai apucam sa vorbim
te 
Simonix merci de poze, frumoase, am salvat si eu cateva
aelita spune:
SIMONIXsuperrrrrrrrr SUPER pozele !!!!!!!!!!!
frumosi toti!!
LORICH pt tine am intrat SPECIALLLLLLL !!
ce s-a intamplat la mamici de ian-feb?
ALINA ANTO La multi ani !!!!!!!!!!!
DOLORES-
| Citat: |
| A nascut ACHE! Un baietel frumos si sanatos, felicitari ACHE, sa-ti traiasca bb NOAH, sa fie fericit, mancacios si necolicos! |
Sa creasca mare !!
Danicris spune:
Buna dimineataaaaaaaaaaaaa ... 
Laurita,
si eu cu drag, uf, timpul asta ... si eu ma vad rar cu sora mea, asa rau imi pare ... vorbim zilnic dar nu-mi este de ajuns.

Alina_anto, te-am visat, ai organizat un soi de minitabara pentru noi, mamicile de m&m, era cu parola, cine nu o stia nu avea acces. Parola era "elefant", ne dadeai tu ceva indicii sa ajungem la ea. Eram eu, Lumi, tu bineinteles si o mamica pe care o chema Cami si pe care eu nu o stiam. Le asteptam si pe celelalte fete sa ni se alature. Ma bucur mult ca ai avut o aniversare frumoasa, te mai imbratisez o data si iti doresc multa sanatate si tot ce iti doresti anul acesta sa i se indeplineasca.

Lori,

Doloress, cum mai esti ?

MsBB spune:
! Vine Lori cu
? Sau cu Ana in brate ? ![]()
Esti o dragutza, Dani
! Am tot sperat ca odata cu noul an ne linistim si va fi situatia mai calma
.
In mom de fatza sunt cu casa cu
in sus ( am varuit camera Andrei si acum asteptam sa se usuce complet, sa vina mobila), cu Andra bolnava ( pneumonie
) cu incurcaturi prin niste acte, cu fuga maxima
. Incep sa ma gandesc cu
la pensionare 
Astazi vreau sa mergem la ai mei , sa stam acolo peste weekend, macar sa avem nitzel spatiu de desfasurare pt Andra si de luni... mai vedem noi 
Felicitari, Ache 

! Mult noroc in viata, Noah, sanatate, voiosie si dragoste multa!
Ii urez si eu un calduros LA MULTI ANI! Alinei-anto, multa sanatate, fericire si spor in toate 
Va
si va doresc un weekend frumos!
Cum a intrat Andra in viata mea...
Mandra bea laptic si iata... a mai crescut un pic...
Am inceput aventura nr.2
Lilly79 spune:
neatza.
lori ce iti face fata? Vine astazi? ![]()
MsBb multa sanatate Andrei, spor la treaba prin casa si sa mai treci pe-aici.
Am vazut poze f frumoase puse de simonix.Se vedea ca Mara s-a simtit f bine in rolul de gazda, iar Robert in rolul de musafir.
Mi-au placut f mult si pozele cu baietii catarati pe canapea si claie peste gramada.I-am vazut si pe Ilinca si pe Luca in poze, dar ei nu s-au amestecat cu cei mari, probabil peste vreo 2 ani
.
ache felicitari pt bebe Noah.Sa creasca mare si sa fie sanatos si papacios.
Lilly
18+
, mami de
Julia (30.05.2008)
Lorich spune:
Doar
si tone de doape insangerate...ca Simocip pt toata odiseea... deci sunt prea batrana pt jocul asta al asteptarii!!!!

Cleo sa bag tuica aia oare????
Laurita te feresti, dar cand e chiar acolo la tine...pe forum... Aelita s-a intamplat...ce e mai rau posibil...nu pot sa scriu...in fine de atunci stau non stop cu mana pe burtica si-i multumesc lu' fifi...as pupa burta proprie daca as putea, ca ne ofera miscari, aseara show de s-a speriat mama ![]()
![]()
Deci, stam si asteptam...azi, poate maine de ziua lui Eminescu... poate in we.... oricum luni daca sunt 2 in 1 tre s ama prezint pt "marea intalnire".
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela
39+
Danicris spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Lilly79 neatza. lori ce iti face fata? Vine astazi? MsBb multa sanatate Andrei, spor la treaba prin casa si sa mai treci pe-aici. Am vazut poze f frumoase puse de simonix.Se vedea ca Mara s-a simtit f bine in rolul de gazda, iar Robert in rolul de musafir. Mi-au placut f mult si pozele cu baietii catarati pe canapea si claie peste gramada.I-am vazut si pe Ilinca si pe Luca in poze, dar ei nu s-au amestecat cu cei mari, probabil peste vreo 2 ani ache felicitari pt bebe Noah.Sa creasca mare si sa fie sanatos si papacios. Lilly 18+ , mami de Julia (30.05.2008) |
Lilly, cum esti cu sinuzita ? Am uitat sa-ti raspund, scuze, bitterul suedez este foarte bun, comprese pe frunte si nas, insa nu stiu daca este ok pt gravide. Multa sanatate iti doresc.

noastra!