Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (183)
Raspunsuri - Pagina 10
Victoria_mami spune:
Felicitari, Lori si tati! Ana Isabela, BINE AI VENIT! Sa ai o viata bogata si fericita! Si multa, multa sanatate.
_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella
22.05.2008
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
Doloress spune:
Felicitari Lorichule! colega de doua ori!

Bun venit Ana Isabela, sa fii fericita, iubita si sanatoasa!

ADIDANA - La multi ani pentru ziua de ieri! Sa te uite grijile, cum se zice, ca am uitat sa-ti zic. 

DESIREE - cum mai sunteti?
35+
KevinVictoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!
Danicris spune:
Buna dimineata, fete dragi. 
Loriiiiiiiiiiii, felicitaaaaaaaaaari, sa-ti traiasca minunea, sa fiti sanatoase, va asteptam cu povesti, poze si ce mai vreti sa impartasiti cu noi.

Ana Isabela, sa fii sanatoasa, fericita si norocoasa, bine ai venit pe lume.

Pup toate fetele, sa aveti un sfarsit de saptamana minunat.
Magnetism79 spune:
Bine ai venit pe lume Ana Izabela!!!!!
Lorich, iti doresc sa te bucuri de aceste clipe minunate alaturi de fetita ta!!!
Mami de Bogdanici Pogonici
gabitzam spune:
Vaaaaai, am deschis repede-repede forumul de dimineata sa vad daca sunt noutati si am aflat vestea minunata!!! M-am dus sa sap in geanta si dupa telefon si am vazut ca era si mesaj. Ce bucurie, Lori! Mi-au dat lacrimile de emotie pentru voi!
Sa traiasca minunea roz, sa fie sanatoasa, sa aiba noroc in viata si sa fie inconjurata de iubire!!! Bun venit pe lume Ana Isabela!
De-abia astept detalii, ce, cum, in ce fel, tot-tot ![]()
Adriana_78 spune:
Buna dimineata!
Bine ai venit pe lume, Ana Isabela! Lori sa ai parte de o fetita sanatoasa, cumintica si mancacioasa!
Multi pupici si sa vii repede cu vesti!
Adriana
Luminel spune:
Buna!
Wow, a aparut in sfarsit "cozonacica" mica
Bine ai venit pe lume Ana Isabela! Sa cresti mare! sa fii sanatoasa! Sa ai o viata frumoasa! Sa le aduci numai bucurii parintilor!
Felicitari, Lori!!!! ai nascut in aceeasi zi cu mine
...dar cu 17 ani mai tarziu
...ieri a fost si ziua lui fiu-meu...
Andrada, si Cris a venit ieri cu ochiul rosu de la cresa si-i curge...cred ca tot o conjunctivita pacatoasa e. Binainteles ca pe ea o apuca itoate in week-end si nu pot sa merg la doctora pana luni, dar eu i-am pus ophtamesone...de la cresa mi-au zis sa-i dau cu kanamicina, dar mi-a fost teama totusi...Sanatate!
Laura, la titan IV e, da...de ce? doar acolo au program saptamanal?
Pup frumosii!
Dani, v-ati mai linistit? vad ca intri mai des...ce fac dongoneii?
Doloress, si eu iti doresc tot un varsator...stiu cum sunt capricornii
...
hai ca mai e un pic si te linistesti! Ce scump e Patrick!
Belleane, ai sters pozele cu casa? voiam sa o vad si eu...sa o stapaniti sanatosi!
Vazui pozele cu Mara si Robert...doi scumpi
...ce frumos s-au mai jucat ei!!
si bineinteles si pe cele de la intalnirea cu cele doua frumoase![]()
MsBB, ce bine-mi pare ca mai scrii, imi lipsesc mesajele tale colorate. Sanatate multa Andrei! sper ca scapat de pneumonie. are rau de probleme pe care le-ai avut, sper sa le rezolvi repede si bine!
Ylari, unde-ai disparut iubita???
mai voiam sa mai scriu cuiva dar am uitat
un week-end placut va doresc!
eu am expediat copii la cumnata si am curatenie in program, dar am intrat sa vad ce a facut Lori
Lumi si zulufina Elena Cristiana (26.05.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj
fecian spune:
Felicitari Lori si tati de bb!!! Bine ai venit bb Ana!! Recuperare usoara mami si lapte in tzitzi pentru printesa!! Iar printesa sa fie sanatoasa tun, mancacioasa si necolicoasa
Gata, s-a terminat odiseea pentru Lorich. Incepe o noua etapa...Cand ma gandesc ca si noi vom fi anul asta mai multi....eh, mai e pana atunci.
Pana atunci sanii mei capata proportii incredibile si dor incredibil de rau. Sarcina trecuta a fost mult mai lejer, nici nu se compara cu ce e acum.
In schimb nu am probleme cu greturile, vin si pleaca, e destul de lejer.
Hai ca m-am plans destul de chestiile astea.
Matza mea nu mai vrea sa doarma singur si nici cu tac-su.. De o saptamana vrea sa doarma numai si numai cu mine. Se trezeste noaptea si daca nu sunt acolo langa el plange de sare camasa de pe el. Vin inapoi se linisteste imediat. Azi noapte s-a trezit de vreo cateva ori, pentru verificare...daca sunt acolo zice, aaaa ,mami (foarte dragastos ) si apoi se baga direct la somn.
Nu inteleg ce e cu faza asta...chiar nu am nici o explicatie. Cu taica-su nu vrea de nici o culoare sa doarma, nici singur nu mai vrea
...Dar nici cu noi in pat. Vrea la el in pat (i-am luat acum 2 luni pat nou mare care ii place la nebunie) dar cu mine...Daca doarme cu mine doarme si pana la 9,30 (azi dimineatza).
Voi ce sugerati sa fac? E doar o faza?
Felicia,
mami de scufundac atomic, Gabriel
(23 Mai 2008) si
10+ cu
Nasterea lui
Gabriel 
_
Simply happy!
belleane spune:
Uau a sosit cozonacelul!!!! Felicitari Ana Isabela esti o fetita de nota 10. Sa aduci numai lucruri bune, fericire, bucurii parintilor.
Lori sa-ti traiasca, sa fie sanatoasa si inteligenta.
aelita spune:
ANUTA Bine ai revenit! ti-am admirat chitaristul,Vladimir e mare iar tu arati super!
fetele cu "sorry",cred ca ei inteleg ca asta inseamna doar "imi pare rau" si eu asa folosesc cu voi,ei stiu ca nu sunt ei vinovati,dar le pare rau cand va vad ca v-ati lovit.
SIMONIX-
| Citat: |
ALEX SARA mai vrea copii
eu as opri timpul in loc sa ramana unul mic mic
ADIDANA La multi ani !!

LUMINEL 17 ani are baiatul tau??????La multi ani !!!!!! sa fie fericit,sanatos,norocos !!

FECIAN vor veni multe schimbari de acum,cu venirea lui bebe o sa ti se para ca tot ce ainvatat se reduce la zero.dar e o perioada,si apoi isi revin..dureaza destul de milt,te avertizez.
se spune ca ei simt dinainte sa se vada ,ca e un bebe in burta,ca simt animalic viata dinauntru.probabil crede ca vei pleca si vei ramane doar cu bebe...ma rog,intelegi tu,nu e ca ar crede ei exact asta,nici ei nu stiu ce se petrece,simt pur si simplu o amenintare de undeva.
cu dragoste multa si rabdare se rezolva tot,dar ...dureaza !
in plus ,ei au asa perioade si fara sa apara un nou membru.
au perioade cand iti vine sa te iei cu mainile de par cand vezi ca tot ce ai luptat cu el se duce de rapa...dar apoi cand isi revin,o fac nu de la zero,ci de unde ramasesra ,bachiar cu salturi mai mari.
| Citat: |
| citat din mesajul lui cleo78 YEEEEE!!!!! gata, minunea noz e produsa: 3740gr!!! Nu se incurca Lorich la facut cupii!!! ![]() IAIAIAIAIAIOOOOO!!! |
FELICITARI LORI !!!!!!!!!!!! BRAVO!!!
BINE AI VENIT PE LUME,PRINTESA DRAGA ANA ISABELA !!!