Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (183)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

Citat:
citat din mesajul lui aelita
LUMINEL 17 ani are baiatul tau??????La multi ani !!!!!! sa fie fericit,sanatos,norocos !!

Sofia(2ian2007) ,Andres(22mai2008),Miguel(16aug2010)

multumesc...asemenea, Aelita! daaa, e cel mai "batran" fratior de mladita

Lumi si zulufina Elena Cristiana (26.05.2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

'Neata si de la noi.
Andreea suntem bine, e saptamana noastra 'libera' (adica fara tratament), dar nunitar (edit: vroiam sa spun ca nu avem sistem imunitar, zau nu stiu cum a iesit asa), deci suntem consemnate in casa. Oricum, ninge si e frig, Victoria nu ar vrea sa iasa.

Si ca tot va spuneam de greseli, joi am fost informati de dr. ca vinerea trecuta au uitat asistentele sa ii administreze si tratamentul! I-au facut transfuzia si tratamenul a ramas in frigider. Dr. a zis ca nu e grav, dar ca ea a considerat ca trebuie sa ne spuna. Acum 3 saptamani am dus glucometrul cu noi sa vedem daca masoara bine glicemia. Al nostru zicea 10.7 si laboratorul a zis 8.1, deci maaare diferenta. Acum 2 saptamani i-am zis doamnei de la lab (una, singura care stie ce face in labul ala, Debbie) ca am luat altul, hai sa-l verificam si pe ala; i-am zis de diferenta de saptamana din-ainte si i-am zis ca dr. endocrinolog a zis ca probabil ca sangele a fost lasat mult timp pana s-a facut analiza. Raspunsul ei a fost "Sangele TAU nu sta degeaba prin lab! E pus in masina IMEDIAT!" hmmm... oare plangerea mea o fia avand ceva a face? Joi era Kathy acolo, Debbie era in pauza. Am intrat si Kathy m-a intrebat daca vreau sa astept sa vina Debbie, ca ei ii e teama sa ia sangele VICTORIEI! sa nu se intample iar ceva cu sangele si sa trebuiasca sa o mai intepe o data. Le-am terorizat, saracele! Le e frica sa-i mai si colecteze sange Victoriei... Asa le trebuie, las' sa le fie frica, macar acum stiu ca vor fi mai atente!

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

LUMI, LA MULTI ANI PENTRU BAIATUL TAU MARE! (Si nu e cel mai mare, ai uitat-o pe Chelsea, 19 ani impliniti in septembrie E cel mai mare frate, Chelsea e cea mai mare sora )

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

Bine ai venit pe lume Cozonacica Ana Izabela, sa fii sanatoasa si sa ai parte numai de momente fericite!Iar tie, Lorich, mamica de cozonacei minunati, sa fii linistita sa ai laptic mult si multa iubire pentru puisori! Felicitari tati de cozinacei, sa ai grija de Cozonacelul fratior Robertel pana se intoarce mami!

Luminel, la multi ani baiatului tau, sa fie fericit si sanatos!

Va pup pe toate fetele! Din pacate nu am mult timp la dispozitie sa stau pe net, fiica-mea nu ma lasa cu nici un chip!

Deliutza Broscutza

Deliutza micutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

Citat:
citat din mesajul lui Desiree2002

LUMI, LA MULTI ANI PENTRU BAIATUL TAU MARE! (Si nu e cel mai mare, ai uitat-o pe Chelsea, 19 ani impliniti in septembrie E cel mai mare frate, Chelsea e cea mai mare sora )

_

merci, Desiree...pai, asa am si zis: cel mai mare fratior de mladita

sunt contrariata de cate greseli fac cei din spital...cum Doamne iarta-ma se intampla asta tocmai acolo?
"ochioasa" Sanatate multa!

mi_bebelina, merci si tie

stiu cum e sa n-ai loc la calc...Cris cand e acasa nu mai poate sta nimeni la calc, in ultima perioada cere sa i se puna non-stop "imnul crizei" al celor de la SR de comedie: KK-maka, parodie dupa waka-waka al Shakirei....ne-a innebunit cu melodia asta...

Lumi si zulufina Elena Cristiana (26.05.2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput

ptr. copilasi, gasiti jocuri usoare aici:
Victoria e 'dependenta' de jocurile astea.

http://boowakwala.uptoten.com/kids/boowakwala-games.html

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada79 spune:

Bine ai venit pe lume Ana Isabela!!!!! Lorich te pupam muuuult muuult!!!!!!!

Va multumesc mult pr raspunsurile legate de conjunctivita. I-am dat de iri niste picaturi si astazi sunt semnificativ mai bine amandoi.

Desiree ufff dar ce de greseli fac! Ffff bine ca ai intrat in ele, macar de acum sa fie atente. Sunt unele asistente care le-as impusca, parca sunt pe alta lume. Am patit-o si noi cand avea Tiberiu 8 luni, in loc sa ii faca 1/4 din fiola de gentamicina....asistenta i-a facut-o pe toata. Ne-am dat seama dupa ce terminase injenctia dar prin ce am trecut pana am intrebat alti doctori ce ar putea sa se intample.................ufff nici nu vreau sa imi mai aduc aminte. Te pupic si pe tine si pe Victoria de mii si sute de ori!

Mergi la inceput

Lumi, uite ca se intampla! Eu de cand imi tot dau cu capu' de pereti si tot spun ca daca nu stai cu ochii pe ele, numa' greseli fac!

_

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Andrada79

Bine ai venit pe lume Ana Isabela!!!!! Lorich te pupam muuuult muuult!!!!!!!

Va multumesc mult pr raspunsurile legate de conjunctivita. I-am dat de iri niste picaturi si astazi sunt semnificativ mai bine amandoi.

Desiree ufff dar ce de greseli fac! Ffff bine ca ai intrat in ele, macar de acum sa fie atente. Sunt unele asistente care le-as impusca, parca sunt pe alta lume. Am patit-o si noi cand avea Tiberiu 8 luni, in loc sa ii faca 1/4 din fiola de gentamicina....asistenta i-a facut-o pe toata. Ne-am dat seama dupa ce terminase injenctia dar prin ce am trecut pana am intrebat alti doctori ce ar putea sa se intample.................ufff nici nu vreau sa imi mai aduc aminte. Te pupic si pe tine si pe Victoria de mii si sute de ori!

Of, Andrada! Asa e, te inteleg prin ce ati trecut. In general, le 'prindem' greselile, dar uite ca vineri (acu'2 sapt.) eu am iesit la cafea si apoi m-a sunat Daddy sa merg la lab sa aduc sangele, apoi m-am dus sa ii iau Victoriei sa pape, m-am gandit ca intre timp i-au administrat; apoi a iesit daddy la cafea, s-a gandit ca au administrat medicatia cat era el afara... si uite asa, si greseala noastra, ca nu am intrebat...

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Desiree of, stiu cum sunt unii, aiuriti de tot, trebuie sa stai mereu cu ochii pe ei. Pai Patrick a avut (probabil) the fifth disease, dupa toate simptomele, adica parvovirus. Am sunat la doctor sa vad daca am imunitate, avand in vedere ca boala e foarte nociva pentru bebele din burtica, trece prin placenta si impiedica formarea globulelor rosii la fat. Mi-a zis secretara Don't worry, ca am imunitate, am facut boala, dupa rezultatele de la primele analize. Acum marti la spital , i-am rugat sa mai verifice odata (aceleasi analize) sa stau eu calma. Surprise, surprise, nu am imunitate! Scrie negru pe alb NEGATIV, ceea ce inseamna ca n-am facut boala. Alte analize, alt stress. Am sunat ieri, n-au venit rezultatele, sa sun saptamana viitoare. Eu stau cat de cat calma ca nu am avut vreu simptom pana acum, insa am inteles ca adultii pot avea boala si fara simptom.

Luminel La multi ani baiatului tau, wow ce cavaler mare!

Fecian e o etapa cred, cum bine zicea Aelita ei simt ca in burtica e alt bebe si incepe sa se manifeste frica asta de a nu te pierde. Al meu a vrut toata sarcina imbracat si schimbat, hranit, numai de mine. Si acum mai maraie. S-a mai dezvatat de cand am mers la spital, ca nu a avut incotro. Acum ma mai cheama in pat cu el, insa ii zic ca eu am patul meu si intelege. Inainte nu cred c-ar fi inteles.

Mami de pitic Patrick(29.04.2008) si 35+ Kevin
Victoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

Mergi la inceput