Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (183)
Raspunsuri - Pagina 12
Victoria_mami spune:
Of, Andreea, sper sa nu o fi contactat si sa fie bb Kevin ok. Patrick cum e? Poate ai scris si am sarit eu, nu am citit... tu cum te simti? Cat are bb Kevin acum? Cand e DPN?
_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella
22.05.2008
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
Doloress spune:
Desiree, am 36 de saptamani maine (yupi!) nici nu-mi vine sa cred ca am ajuns pana aici! Ma simt bine, pe asta mizez acum.
Patrick a fost OK, a avut o forma usoara, cu voma si putina febra la inceput, dupa care dupa o saptamana au aparut bubite, un fel de iritatie - mai ales pe fata, apoi s-a intins pe corp. Nu avea nimic, era OK, plin de energie. Este una din cele mai usoare boli ale copilariei, insa foarte periculoasa pentru bebe din burtica. Este cauza principala pentru care educatoarele, invatatoarele, profesoarele isi iau concedii medicale la inceputul sarcinii, atunci e mai periculoasa.
La adulti nu prea da simptome, foarte rar iritatie sau bube, numai dureri de incheieturi. Insa n-am avut nimic pana acum, deci cu Dumnezeu inainte, speram sa fie bine. Marti am facut eco, i-au masurat special pentru asta inca o data totul la creier si la inima, (asta afecteaza in mod deosebit) si au zis ca totul pare in regula cu bb. Deci... sa speram ca n-oi fi luat virusul.
36+
KevinVictoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!
aelita spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Luminel
multumesc...asemenea, Aelita! daaa, e cel mai "batran" fratior de mladitaLumi si zulufina Elena Cristiana (26.05.2008) www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj |
aelita spune:
DESIREE,de cand cu problemele Victoriei,care au intervenit chiar cand faceai planuri pt Chelsea,eu nu te-am mai intrebat,ce au facut ei pana la urma?ca banuiesc ca tu nu te-ai mai legat la cap,nu i-ati mai luat la voi,nu?eu nu mai stiu,a nascut?parca trebuia in august?
nasii ce au mai facut,a nascut si fata lor acolo unde plecase?
bine ca te-ai dat la asistente,acum vor fi mai atente ! dar nu le scapa din priviri!
DOLORES despre ce boala e vorba?ca nu stiu ce e..varicela sau?
azi ce face ROZALICA noastra ANA ISABELA??????????????
cleo78 spune:
Am fo cu Mara in mall, am gasit la Debenhams dresuri cu 20 lei, 3 perechi; tricou, pantalonei, din pacate nik de vara pt ea.
Apoi, am baut o cafea ca fetele, mara mancand cafeaua (muffin care i-am zis ca e cafea), io ciocolata calda, la StarBucks. De fapt, se suise pe canapele, si zicea ca sta acolo - io facui mishto de ea: vrei o cafea? si dupa aia a inceput sa tzipe VREAAUU CAFEAAAAA pana s-a dus tati sa ia 'cafeaua' sa o manance fifi.
o sunai acu pe lorich
- mi-a povestit cum a nascut: s-a dus la 8 seara ca parca avea contractii - avea doar dilatatie 3-4. Epidurala, si.. la 11 a 'evadat' Ana Isabela. Are laptik, si se tine tare sa ii dea, desi in euroclinic exista tendinta de 'suplimentare', in afara de epiziotomie,si dorul enorm de Robert, se simte bine. Miine vin fetele acasa. Cica e micamicamicamica Ana Isabela. Io i-am zis ca o bate juma de forum, toate mamicile cu copii nascuti sub 3740gr ![]()
luminel, ce flacau mare ai! sa iti traiasca fericit! in curand isi ia zborul ![]()
aelita, cum se simt puii tai?
doloress, despre bolile copilariei care afecteaza sarcina: asa stiu si io, ca riscul este la primele sapt in perioada de organogeneza. Sa fim seriosi, acum ce poate afecta? Inima e complet formata. Plus ca esti in sapt 36 - in cel mai rau caz nasti prematur de sapt 36.
Despre rezultatele la analize, io le primesc si in mana. Ca doar dau banii pe ele. Ba mai mult, ca abonat Medicover am cont si parola si acces pe net la ele si pot sa le vad de cate ori am chef (diferenta este ca nu inteleg prea multe
). Am mai patit-o cu asistenta sa zica una si apoi alta, dar io cu patalamaua in mana, m-am simtit viteaza. In plus, la inceputul sarcinii, celalat medic ginecolog (ala ocupat, la care insa am renuntat) mi-a dat o lista cu ce recomanda el: sapt 14 eco, sapt 16 analiza aia, dupa sapt 33-34, control la 2 sapt etc. asa ca stiam in fiecare momment unde ma situez si ce am de facut, si cu aia in mana ma contraziceam cu asistentele.
Doloress spune:
AELITA - the fifth disease e tot o boala a copilariei, mai usoara insa. De multe ori trece neobservata. Caracteristica e ca apare o iritatie pe obraji, se mai cheama boala obrajilor palmuiti.
CLEO - la noi nu se dau analizele acasa. Eu nu ma pot panica cu analizele in mana ca fetele din Romania
. Se fac la spital si se trimit direct la doctor. Numai la particulari daca le faci ti se dau, la cerere.
Boala asta la fat cauzeaza inflamatia inimii (miocardita) si poate afecta maduva spinarii astfel incat nu se mai produc celule rosii. Asta poate duce la anemie, producerea excesiva de lichid in tesuturi. Riscurile sunt mai mici cand bebe e mai mare, normal. Dar tot exista acolo. Oricum cei de la spital erau tare agitati cand le-am zis.
Sunt tare suparata... deja trei bebelusi ingerasi la Odiseea de ianuarie-februarie.
36+
KevinVictoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!
aelita spune:
DOLORES,cum TREI?????????????????
de boala aia nu auzisem!!
CLEO,sesimt bine,a fost vacanta siSofia nu le-a mai adus "marfa".dar o le mai aduca,nu dureaza mult..
anuta-maria spune:
Felicitari mami Lori! Sa aveti parte in viata numai de bucurii si fericire si bineintales sanatate!
Multumim pentru aprecieri, sunteti niste dragute.
Vladut nu mai e la cresa de aproape 1 an (in februarie face 1 an), am stat de cateva ori in spital cu el m-am speriat si le-am retras, dar la toamna va merge la gradi cu siguranta. (acum e baiat mare si e mai imunizat-la cresa le-am dus de la 1 an si 3 luni)
Noi ne confruntam cu un alint si rasfat de neimaginat in ultima perioada, cred ca daca mai aparea si la noi un alt copilas in familie era dezastru.
Am si eu o intrebare:
Mai sunt copilasi care nu vor/reusesc sa doarma la pranz?
Luminel spune:
Saluti!
Doloress, Cleo, multam'

| Citat: |
ce bine asa cu diferente mari,cand pleaca cel mare de acasa,nu ramane casa goala,la mine cand or pleca toti eu ce fac?ma tin dupa ei ca ariciul ! |
Aelita, ce haioasa esti
Doloress, Doamne ajuta sa nu fi contactat virusul (de care nici eu nu auzisem, recunosc

Cleo, sa poarte sanatoasa hainutzele! tare Mara cu cafeaua!

Lorich, cum mica la 3 kile 700!!!??? pai a mea la 3.1 kg cum mai era? sobolan?!
Andrada, mie mi-au dat Tobrex de la farmacie pentru Cris (n-am mai asteptat sa ma duc la doctora) si i-am dat de trei ori pana acum, iar ochisorii sunt deja mult mai bine afata de aseara...s-au limpezit...Sanatate copilasilor!
Am mai pus niste poze noi (nu va uitati la data ca e aiurea, s-a resetat aparatul) si un filmuletz, sa vedeti ce Shakira II are mama
http://family.webshots.com/album/579557459OPAAkK
Lumi si zulufina Elena Cristiana (26.05.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj
Andrada79 spune:
Luminel noi le dam cu tobrom, tot tobramicina este subs activa. Am admirat pozele cu printesa ta, este atat de frumoasa!!!!! Are niste ochi superbi!
Cleo mi-a placut faza cu cafeaua. Aporopo de dat idei le copii. Mai devreme a cerut Tiberiu apa si pai. I-a dat Ovidiu sa bea cu paiul si asta mic se juca cu paiul in apa iar tasu "mai tarziu o sa te invat sa suflii in pai" si in secunda doi Tiberiu a si executat. L-a umplut de apa pe tasu....care era socat ca nu se astepta.![]()