Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (183)
Raspunsuri - Pagina 13
aelita spune:
hahaa ANDRADA chiar credea tati ca nu stia el sa sufle cu paiul sa faca bolboroci![]()
LUMINEL imipare rau ca ai ramas fara mama ta...cati ani aveai atunci?
am vazut pozele,haha ce tare e Shakira !e asa frumoasa ,cu ochii migdalatisi parul cretulin.
alina_anto spune:
Buna seara fetele!
Am intrat repede repejor sa va spun ca fetitza lui Lori este o minune!!
Asa m-am emotionat cand am vazut-o..mai ales ca am retrait si eu povestea nasterii Sarei-tot acolo, in acelasi spital. Lori e foarte bine, odihnita, fericita si implinita. Iar Ana v-am spus: este o MINUNE!! Si seamana cu Robert! Bine, mie mi se parea ca seamana si cu Sara mea..
Nu ma mai puteam dezlipi de ele, sa plec acasa.. Trebuie neaparat sa mai fac si eu unul..
Maine se externeaza si va relateaza ea mai multe.
Noapte buna!
N-am apucat sa citesc nik din urma..proimit ca o fac maine seara. Dimineata plec pana la Breaza cu Sara.
Alina mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)
Luminel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aelita LUMINEL imipare rau ca ai ramas fara mama ta...cati ani aveai atunci? am vazut pozele,haha ce tare e Shakira !e asa frumoasa ,cu ochii migdalatisi parul cretulin. ![]() Sofia(2ian2007) , Andres(22mai2008), Miguel(16aug2010) |
nu chiar asa mica, aveam 25 de ani...dar cu o situatie mai dificila....singura cu un copil...abia dupa ce a murit mama mi-am refacut viata...nici nu vreau sa ma gandesc ce a fost in sufletul ei cand a murit stiind ca ma lasa asa...mi-aduc aminte (ca eram acolo
) ca-i curgeau lacrimile pe obraji inainte sa-si dea sufletul...offf... dar a trecut, viata merge inainte!te pup!

Lumi si zulufina Elena Cristiana (26.05.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj
Luminel spune:
| citat din mesajul lui alina_anto Buna seara fetele! Am intrat repede repejor sa va spun ca fetitza lui Lori este o minune!! Asa m-am emotionat cand am vazut-o..mai ales ca am retrait si eu povestea nasterii Sarei-tot acolo, in acelasi spital. Lori e foarte bine, odihnita, fericita si implinita. Iar Ana v-am spus: este o MINUNE!! Si seamana cu Robert! Bine, mie mi se parea ca seamana si cu Sara mea..![]() Maine se externeaza si va relateaza ea mai multe. Noapte buna! N-am apucat sa citesc nik din urma..proimit ca o fac maine seara. Dimineata plec pana la Breaza cu Sara. Alina mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008) |
sunt convinsa ca e o minune si o frumoasa, doar e sora "cozonacului".
abia astept pozele cu ea

www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj
Luminel spune:
| citat din mesajul lui Andrada79 Luminel noi le dam cu tobrom, tot tobramicina este subs activa. Am admirat pozele cu printesa ta, este atat de frumoasa!!!!! Are niste ochi superbi! Cleo mi-a placut faza cu cafeaua. Aporopo de dat idei le copii. Mai devreme a cerut Tiberiu apa si pai. I-a dat Ovidiu sa bea cu paiul si asta mic se juca cu paiul in apa iar tasu "mai tarziu o sa te invat sa suflii in pai" si in secunda doi Tiberiu a si executat. L-a umplut de apa pe tasu....care era socat ca nu se astepta. |
merci frumos de complimente

aldaesme spune:
Felicitari, Lori, tati si Robert! Ana Isabela, BINE AI VENIT in lumea asta! Sa fii sanatoasa mereu! Sa ai o viata bogata, fericita si norocoasa!
pupici,
Esme
Reallaura spune:
Buna fetele. De o ora tot incerc sa scriu ceva si nu ma lasa Ilinca 
Mirci mi-a racit, nu ma intrebati cum, tocmai voiam sa-l ducem la gradi de azi ca sa mai respir si eu...dar de unde! Poate a luat de la vreun loc de joaca..
Incepem iar cu siropele, sper sa treaca repede totusi.
In we am fost la Kiabi, au fost reduceri si am luat pentru copii o multime de haine de casa, astea imi lipseau: cate 3 pijamale cu maneca lunga, chilotei, tricouri, sunt foarte multumita.
Ieri Am fost in Baneasa si am gasit cate ceva si pentru mine si Bogdan! Dar totul pe fuga. MI-e dor sa le fac pe indelete...cine stie cand va fi asta!
Ali scumpa mea, uite ca tot nu ne putem vedea, vreme buna avem, dar degeaba.iar stau in casa toata iarna asta, fir-ar sa fie!
ce mai faci?
Piggy Ilinca si Mara ce fac? O mai duci la gradi??
Lumi La multi ani baiatului, ce baiat mare ai, ce harnicuta ai fost! Am vazut pozele cu Crisitana, e tare frumoasa migdalata mea!
Imi pare rau de povestea cu mama ta...e tare greu sa iti amintesti lucrurile astea! Cu titan 4, nuu, intrebam daca poti lasa un copil la saptamanal atata vreme cat e la zi...nu cred. Ma bucur de ea ca ii merge bine.
Alina_Anto ms de vestile cu Lori! Ce frumos din partea ta ca ai vizitat-o!Sa dea Domnul sa retraiesti si tu anul asta experienta cu bb mic!
Andrada simpatic Tiberiu! ![]()
Cleo draguta si MAra cu cafeaua! Mai, nu e frumos sa amagesti copilul!
YLARI spune:

Buna dimineata fetelor!
Scuze ca nu am mai intrat...
Lorich, milioane de felicitari scumpa noastra! Sanatate multa la buburuza scumpa! Pupici multi multi, putere si rabdare, colicii sa nu apara, sa te bucuri de bebelunii tai scumpi!
Dolores, Desiree, multi pupici si voua!
Lumi iti multumesc ca te-ai gandit la mine, sunt foarte-foarte ocupata cu organizarea cununiei religioase. Pana la urma mi-am cumparat si rochie, am prins o super ocazie, isi soldau unii niste colectii mai vechi 2008-2009 (!!!) si am cumparat rochia cu 150 euro, o superbitate (ma rog, mie asa mi se pare
) Sotzul s-a echipat si el, mai trebuie la bebeluna sa ii cumpar o rochita frumoasa. Am pus la punct toate detaliile, mai am nevoie de un restaurant 

la care sa ne simtim si noi bine dupa aceea... In fine, eu care ziceam ca scap usor, ca nu fac mare tambalau... se pare ca la fel de mult te deranjezi si te stresezi si ptr o nunta mare, dar si ptr ceva restrans. Sotzu deja e stresat
culmea, el nu s-a stresat cu nimic pana acum, decat cu costumatia lui, dar tot el e cu gura mare... Asaaaa.... Va tin la curent ![]()
Eva ma streseaza cu polipii, caci se pare ca are polipi, 3 doctori au zis asta. Este cu nasucul infundat si se cam chinuie noaptea cu respiratia, se pare ca va trebui sa o operam, lucru care ma streseaza la maxim, dar sper sa fie bine. Inafara de Sebastian de Noemi, mai este vreun pui operat de polipi? Cine imi poate povesti experienta si cum a decurs operatia/recuperarea, va rog va rog? In rest mai avem probleme inca si cu urechea la care a avut otita ptr ca secretiile sunt inca acolo, timpanometri a iesit foarte foarte foarte prost
0,01 si cam linie dreapta peste tot la urechea respectiva, lucru care m-a ingrozit, efectiv. Se pare ca tot din cauza polipilor, secretiile nu se pot scurge de acolo. In fine miercuri mergem din nou la orl-ist la medicover sa mai facem o timpanometrie si sa vedem ce ne mai zice dupa care cred ca am sa merg la grigore alexandrescu unde ne-a vazut la a doua otita o doctorita care mie mi-a inspirat multa-multa incredere si sa vedem ce zice si ea.
In rest toate bune si frumoase, zic eu. Se joaca, vorbeste foarte foarte mult (deci am scapat de o grija) inventeaza, fabuleaza, e haioasa foc.
Incerc sa va citesc macar in fiecare zi dar din pacate nu gasesc timp sa si scriu, azi am ajuns mai devreme la birou si am zis gata, scriu...
Va pup pe toate!
O saptamana frumoasa va doresc tuturor!
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
Adidana13 spune:
Lorich, minunile pe care le ai sa-ti faca viata senina si plina de caldura!
Sa fie sanatoasa si norocoasa printesica Ana Isabela
!
Multumesc mult fetelor ca v-ati adus aminte de ziua mea 

Am ramas singura acasa...am fost plecata la mama, iar baietii mei (una bucata sot, care tot copil e!!! si una bucata baiat, de-acuma mare-mare) au ramas acolo. Nepotii mei nu mai aveau rabdare cand au aflat ca vine Vladi la ei si au ramas cu totii la joaca, o saptamana.Mi-e mila de maica-mea, cu trei nepoti pe cap...unul de 6 ani, una de 5 ani si unul de aproape 3 ani + ginere!
.
Iar eu toata noaptea l-am cautat pe Vladi prin pat, cum faceam deobicei si nu m-am odihnit mai deloc.E prima oara cand stam departe unul de altul...nu ma asteptam sa fie asa greu!
Azi mi-am propus o tura prin magazine, sa vad daca mai gasesc cate ceva, dupa valul de cumparatori din weekend.
Sa avem o saptamana frumoasa, scaldata de soare...mi-o fi dor de primavara???
Andrada79 spune:
Ylari nepotica mea a fost operata anul trecut. Tot asa ajunsese sa aiba probleme si cu auzul de la niste secretii. Dupa operatie s-a simtit muuuult mai bine, nu mai are probleme cu ea noaptea cand respira si nu mai sta nici cu gurita deschisa. Operatia din ce stiu a decurs fff bine, dupa interventie, prima zi a fost mai greu dupa care totul a fost ok!

Andres(22mai2008),
Miguel(16aug2010)