Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (183)
Raspunsuri - Pagina 6
Lorich spune:
2 in 1
Am dormit f bine, nici la pipi nu m-am mai trezit... deja nu mai savurez momentele, mai ales ca sunt trista cu o poveste de la buburuzele d ela ian-feb.
Asa ca...
Hai Ana !!!! Hai Isabela!! Trezirea fata mamii!!! 
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela
39+
Alysh spune:
Da, si mie imi creste inima cand vad cata bucurie se asterne pe fatuca lui Luca atunci cand Vlad se intoarce de la gradi, sare de bucurie, rade in hohote, e un moment sublim. Iar Vlad il albeste cu pupaturi. 
Laurita, saru'mana de info si detalii. Sa le poarte sanatosi si cu placere Mirci si Ilinca M-ar fi interesat si ceva preturi dar oricum marti ma instalez la shopping si o sa vad la fata locului
. Pt copilasi am deja multe hainute chiar si pt iarna viitoare. Probabil am sa-i caut lui Vlad un costuma de iarna cu totul, din acela de schi pt ca cel rosu ii vine fix acum. Si sa vad ce-oi mai gasi. In principal pt mine o sa caut, nu mai am haina de iarna, niste ghetute, pantaloni, bluzite , puloverase ca nu mai am decat vechituri.
Simonix, multam de poze, mi-am salvat cateva. F simpatice si cele cu Mara, dementiala cea in care stau pe fotoliu la "10 ani de la casatorie"![]()
Ma bucur ca v-ati reacomodat usor, asa sa fie mereu de-acum inainte. Ah, si felicitari pt operele de arta. Vlad mi-a adus acum 3-4 luni primul desen, la fel ca tine m-am umflat de plans. Ma gandesc de pe-acum la prima lui serbare de la gradi, de fapt nici nu vreau sa ma gandesc, cred bag juma de cutie de distonocalm ca sa nu le inund alora sala![]()
belleane spune:

super poze de la intrevederile romano-belgiene.
Ma mir cum poate fi Luca altfel decat un cumintel si un dragalas, l-au albit baietii cu pupaturi.(hahahah cunosc si eu un asa fel de copil, frate scoate tot din tine)
Mai departe Robertel a rupt si inimile fetelor de pe aici.
belleane spune:
Eu nu nasc, sunt pe aici am pus vreo fix 2 poze cu casuta: http://entertainment.webshots.com/album/579523279bnMcMR
Magnetism79 spune:
Simonix, sunt minunate pozele, dar aia cu Robert al tau imbracat in pulovarasul marei e mortala, cred ca tu si Cleo erati pe jos de ras ce faze au facut aia micii!!!
Lori, ce face fifi vine sau nu ca mi-e ca facem ca data trecuta agitam prafuitele astea si tu nasti de-abia peste o saptamana!!!![]()
.
Azi am terminat de aranjat camera celei mici, acum poate veni oricand e tot ok.,
Va pupam
Mami de Bogdanici Pogonici
Magnetism79 spune:
Uitam La MUlti Ani pt ziua de ieri Alinei Anto!!!
Scuze draga mea ca am scris mai tarziu dar ieri am fost plecata toata ziua si caand mi-am adus aminte era deja tarziu.
Iti doresc o viata minunata alturi de cei dragi!
Mami de Bogdanici Pogonici
Lorich spune:
Magne, "nu te tita" (adica " nu te agita, in traducere dupa Robert)...fifi sta sa faca falcute.
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela
39+
Danicris spune:
Simonix, minunate pozele, copiii extraordinari, mamicile la fel, va imbratisez pe toti. Sa dea Dumnezeu sa vina bb2 cat mai repede, Craciunul acesta sa ai si tu doua globulete jucause sub bradut.

Belleane, sa o stapaniti sanatosi si sa va ajute Dumnezeu sa o terminati cat mai repede si sa iasa exact cum va doriti.

Magne, te rog, pune cateva poze cu lucrarile tale de patchwork, daca ai timp, povestesti asa frumos, m-ai facut foarte curioasa. Multumiiiiiiim ...

MsBB, Simonita, imi lipsiti mai fetelor, intrati si voi mai des sa ne mai povestiti despre voi. Va imbratisez si va doresc multa sanatate si sarcini usoare in continuare.
si

Ylari, tu pe unde te ascunzi ?

Doloress spune:
A nascut ACHE! Un baietel frumos si sanatos, felicitari ACHE, sa-ti traiasca bb NOAH, sa fie fericit, mancacios si necolicos! 
Danicris, Danah multumesc de idei si sfaturi! Intr-adevar, cred ca o sa fie greu, in acelasi timp, chiar vorbeam cu sotul meu ca acum abia ne simtim impliniti cu adevarat ca familie.
Simonix super pozele, ce s-au mai distrat piticii!! Sunt tare dulci cu totii.
Bellane foarte frumoasa casuta! Cand va mutati?
35+
KevinVictoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!