Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (183)
Raspunsuri - Pagina 5
Simonix spune:
Ache - nu stiam ca mai astepti un bb2
Felicitari si nastere usoara, bebe Noah sanatos 

Lori - pupici si la tine si la fata 

Simona cu Robert
Cum a venit Robertzel in viata noastra
Poze cu noi toti
Alysh spune:
Simonixu', cand pui poze din Romanica? Hai, ca's curioasa sa vad si varianta ta![]()
Ache, nastere usoara si bebe sanatos!
Luminel spune:
Salut!
Loric, vad ca se lasa asteptata fifi. Mai scot si eu un pluton de 

poate, poate...
Alina, La multi ani! Toate dorintele sa ti se implineasca!
Ache, nastere usoara!
Cristi a facut azi un circ la cresa, mama-mama....nu voia sa vina acasa, daca va imaginati asa ceva...am zis ca o sa o las o data si peste noapte, s-o vad cum reactioneaza...
Lumi si zulufina Elena Cristiana (26.05.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj
alina_anto spune:
Va multumesc dragelor pentru atatea urari si ganduri bune!! Sunteti MINUNATE!!! Va pup mult mult si va imbratisez!

Am avut o zi foarte frumoasa! Tocmai am sosit de la restaurant, unde m-am simtit extraordinar!! Sunt foarte fericita!!
Alina mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)
DanaH spune:
alina, La Multi Ani!!!, acum pe ultima suta de metri, asa cum imi sta mie bine :)
sa fii sanatoasa, voioasa si fericita toata viata, asa cum ai fost in seara asta. sa vina bebe mult dorit, sa ai parte numai de bucurii alaturi de familia ta frumoasa si numai impliniri!
Lorich, un gand bun pt tine. tare ne mai tii in suspans.
Ache, sa ai o nastere ushoara si un bebe sanatos.
fetelor, eu azi v-am citit printre picaturi de acasa. am salvat reteta de inghetata a lui esme, cred ca o execut in weekend.
doloress, hai ca mai e un pic, si apoi sa o iti rasfeti ambii baieti asa cum vrei tu. stiu si eu cum este, dar mereu ma intaresc cu gandul ca e pe termen scurt (atunci cand mergem in romania, sau avem bunici aici) si dupa aia reintram in normal. si la mine era o faza pe care eu nu o suportam, cand il spriau pe alexandru cu tziganii, daca nu manance, daca nu face nu stiu ce. cand i-am auzit prima data am facut asa de urat ca vad ca acum, cu odo, nu au mai adus aminte de tigani. mai invata si ei, astia batrani, ceva.
cat despre ce zicea alysh, ca nu mai poate sa faca cu vlad ceea ce facea inainte de a il aveam pe bb2, cam asa este, dar inveti altceva: inveti sa iti imparti timpul intre ei. adica incerc (deshi nu imi reusheste tot timpul) sa am timp numai cu alex, sau timp numai cu odo. si il petrecem asa cum vrem noi. evident, si timp in patru, dupa mine asta este cel mai frumos. bineinteles ca este greu, pana la urma de unde atata timp? dar nu imposibil, asta pot sa confirm.
eu am ajuns sa scriu seara, de acasa, ca la munca nu am timp sa ma duc nici la wc, de multe ori. si abia e inceputul unui proiect f important si mult asteptat. plus ca la sf lu ianuarie incep sa si predau, doua cursuri pe saptamana..... iar la sfrsitul lui martie incep iar olandeza, seara, de doua ori pe saptamana. vai viatza mea.
acum duc munca de lamurire cu ai mei parinti, sa vina la noi la sf lui martie. nu au venit niciodata primavara, care mie mi se pare cel mai frumos anotimp in olanda. plus ca al meu sotz o sa fie doua saptamani in america, in california, si tare m-as duce is eu de miercuri pana duminica. mi-a promis al meu sotz ca ma duce la hollywood, ba cica ma lasa sa imi cumpar si o bluzita de pe faimosul bulevard. eee, ca parca de aia ma duc eu acolo. dar asa, sa ma plimb, tare m-as duce.
in fine, si de nu ma duc, tot as vrea sa vina ai mei, dar ma enerveaza. gasesc tot felul de motive sa zica nu. si eu le daram unul cate unul, dar ei tot mai gasesc altul. ei sunt tot mai ramiliti de o luna la alta, asa ca as vrea sa profite cat mai mult de perioada asta cat mai pot face cate ceva. in fine, imi vars si eu focul aici.
va pup si va urez noapte buna.
Poze
Poze noi
Alex@Sara spune:
Seara buna tuturor.nu am mai intar demult,si acum vad ca Lori inca nu a desertat surioara cozonacelului,cred ca ne astepta pe noi cu majoretele 

haide ,Lori,nastere macar la fel de usoara cum au fost ale mele,o beblina sanatoasa,ca frumoasa stiu sigur ca e .
Luminita,mami de 3 nazdravani:
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009
cleo78 spune:
Alina_anto, inca o data pupaturi, si la multi ani. "Te-am sunat azi si am vb cu Sara
- mami e la dush, face baie,eu ma joc etc." - f. vorbareatza fiica ta (a mea la tel. se lauda doar ca a mancat, si ca a facut la oala)
Lorich, zic ca fetei nu ii plac prafuitele noastre, si sta cu capul la cutie. Gata, nu mai scot emoticoane.
Am adormit la 9 juma, cu fiica mea. Ma duc sa imi termin treburile - is chiaunita.
Danicris spune:
Buna dimineata, fete dragi. 
Doloress, te imbratisez mult-mult, uf, cat de bine te inteleg. Eu in ultimele 2 luni de sarcina am suferit foarte mult din cauza faptului ca nu mai aveam mobilitate, nu ma mai puteam juca (,) cu Vlad asa cum o faceam inainte, iar capac a pus ultima luna cand nu-l puteam scoate la plimbare, a fost groaznic. De atunci el s-a lipit mai mult de taica-su si acum sta numai dupa el daca suntem amandoi acasa. El insa nu a regresat, dimpotriva, a renuntat la suzeta desi Andra o molfaia la greu, a invatat la olita cand Andra era bebe mic-mic si nu s-a pus problema ca ea are pampers si el nu. Eu in permanenta ii spun ca Andra va invata de la el tot ceea ce el a invatat de la mami si el are rabdare, ii explica (,) cum trebuie sa se joace, se mai burzuluieste la ea cand vede ca ea in loc sa urmeze instructiunile baga jucariile in gura ... sunt foarte haiosi. L-am lasat pe el sa o invete sa faca bravo, papa si acum e foarte mandru de reusitele lui. Ii arata Andrei cum trebuie sa pape, cum se sta pe olita, mereu ii atrage atentia si ea este foarte receptiva, ma bucur mult pntru asta si ii incurajez in permanenta. Ca si Alysh, am avut si eu momente imediat dupa nastere cand vedeam pe strada femei cu cate un copil, mergand de manuta, vorbind, iar eu eram cu Andra in wrap, Vlad de o mana, tricicleta in cealalta mana, imi trecea cate un gand "ce bine este cu un copil, ce simplu e, etc" dupa care ma scuturam si imi spuneam "Doamne iarta-ma pentru astfel de ganduri". In sfarsit, asta a fost in prima luna, in cel mai scurt timp am scapat de aceste ganduri si mi-am dat seama cat suntem de privilegiati si binecuvantati sa avem doi copii sanatosi care cresc frumos sub ochii nostri si avem posibilitatea sa le oferim o viata frumoasa si linistita spun eu. Nici noi nu avem ajutor in cresterea copiilor, vine mama o data pe saptamana, face curat si calca, in rest numai eu cu sotul ne ocupam de tot si pana acum ne-am descurcat. Te pup si te imbratisez, iti inteleg starile si framantarile, stai linistita, timpul o sa le rezolve si vei vedea cat de frumos vor creste impreuna flacaii tai. Doamne ajuta !

Reallaura spune:
Dani la noi sentimentul ca ce simplu era cu unul inca persista, dar asta nu inseamna nimic. Normal ca era usor, dar acum avem indoite bucurii..![]()
Lori 
cum a fost noaptea??
Alina_anto ma bucur ca ai avut o zi frumoasa si te-ai simtit fericita! 
Lumi i-auzi ce fetitza jucausa! nu ar mai pleca de la gradi
pai poate sta si peste seara?
e la titan 4, nu?
Aliinca nu sunt reduceri de 70 %, dar nu stiu ce numere mai gasesti atunci. EU deocamdata am luat asa: Mirci: geaca Z, pantaloni subtiri gri Z, un pulover Z super cu nasturi doar pe gat asa care zic eu ca merge super cu camasa descheiata
, niste blugi de la Mothercare. Vreau sa-i mai iau camasi si bluze cu maneca lunga. Dar nu am vazut nimic misto in MAll aici. Ilincai i-am luat mai multe
PArdesiu de stofa lila cu fir argintiu, 3 perechi de raiati, 2 helancute frumoase, fusta de raiat si un pulover asortat, petrecut, tot cu fir prin el. FUlar si caciulita asortate. Toate de la Zet. I-am mai luat niste getute superbe cu blanita la exterior de la ZARA, nu-i vin bine, dar m-au cucerit, astept sa-i creasca piciorul sa le poata purta cu vestuta de blanita. sper sa nu fie la vara asta.
ar fi culmea.
Am dat 700 ron pe toate astea. Mi se pare ok pentru toate astea. Dar inca mai am multe de luat...acum sunt 2, na!
Daca vrei iti dau detalii de preturi pe mess. Si la Mothercare au reduceri 50 %. LA debenhams tot asa si la Marks and Spencer, dar nu mi-a placut nimic in mod deosebit. Ce ai vrea sa iei?
Simonix spune:
Neatza fetele 
Dani tare frumos ai scris despre viata cu doi pitici, vreau si eu ![]()
Bine, stiu ca prezinti partile alea frumoase hehe dar de-abia astept sa va pot zice si eu ceva similar. Deocamdata incercam incercam, uneori nu reusim, a inceput sa devina oleaca stresant hmmm...
Lori - alti pupici de la noi 

Alyshu si Laura - uitati aciulea niscai poze (nu am apucat sa fac selectie pentru FB):
http://picasaweb.google.com/poze.robert.2010/MMs#
Si aciulea cu Mara scumpa 
http://picasaweb.google.com/poze.robert.2010/LaMara#
Uf cand imi amintesc ce s-au mai jucat, ma ia un dor de tzara si de ai mei si de prieteni ![]()
Oricum, fetelor, sunt tare happy, am reinceput scoala si piticul s-a re-acomodat super rapid, s-a dus tare nerabdator acolo, e vesel, ii place, se scoala singur si se cere la scoala. Uf, cand mai vad copii care si acum plang pe acolo de ti se rupe inima, bine ca macar nu am mai trecut prin faza asta ca innebuneam. Cu pipi si kk e rezolvat, nu mai sunt accidente decat rar. Si sa vedeti, luni mi-a venit acasa cu toate operele lui de arta 
Io nu il credeam in stare sa faca atatea
Dragul meu, cum imi explica el ce si cum a facut, tot felul de desene, colaje, o felicitare de Craciun, o lumanarica, suport de poze 
Poate ai vostri au mai adus acasa dar la mine a fost prima oarasi am bocit pe acolo
M-am simtit mandra de parca intrase la nu stiu ce Universitate
Am avut asa un preview la ce o sa simt can va fi mai mare, sper :) Ce simteau ai nostri cand luam o nota mare sau cand intram la facultati etc Super :)
Gata, va las sa va delectati, ma mai uit pe aici sa vad daca avem vesti bune de la cele doua mamici si bebici.
Simona cu Robert
Cum a venit Robertzel in viata noastra
Poze cu noi toti