Ghiocei de Martie-Aprilie***292***

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claudela spune:

Trec si eu sa va salut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

salutam claudela
un raport scurt, te rugam

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si opt luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

DYANA felicitari si refacere rapida surioarei tale.

MARIA_K, ce voinica a facut ea! Felicitari!

Eu cu mancarea nu am probleme. Daca cumva nu ii dau eu sa manance isi ia el singur. Deschide usa de la frigider si in mod sigur gaseste ceva la nivelul sau. De obicei isi ia singur cate un iaurt, sau musca direct din cascaval. Intr-o zi l-am gasit cu o legatura de patrunjel pe care o rodea. Fructele sunt oricum intr-un cos de nuiele pe jos. Asa ca se serveste cand doreste el.

Ma rog:
- dimineata manaca ou/ cereale cu lapte/ paine cu crema de branza
- la pranz ciorba si felul 2...ce am eu prin frigider
- seara: piure de cartofi cu bucatele de cascaval in el/ pizza/ paste cu ceva/ orez cu ceva legume/ si mai astept idei de masa de seara. MBS nu ne mai place (doar mamaliga goala)

Intre mese gustari diverse: iaurt/ fructe/ covrigi/ seminte (ii curat eu).

revin mai tarziu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Cred ca Vladimir e pe locul I cu coronitza la mancare! Bianca, tot pastram linkul cu alfabetul sa ma uit cu sonor cand nu doarme Sophiphi...pana l-am pierdut fara sa ma fi uitat. Nu-mi mai dai linkul, te rog, ca nu stiu unde sa caut in urma?...
Wow, Ianis traduce, suuuper taaare!!! Clar va avea talent la limbi straine!
Oh, am tremurat si io de emotie la povestirea lui mababei, pana la deznodamantul frumos...foarte inspirata ai fost, mama lui Calin!
La Multi Ani, Ayla!
Mai aveam ceva de zis, cred, da' s-a enervat rau Sophiphi ca i-am intrerupt Tom si Jerry!

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
18 luni
19 luni
Manole forever

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Manuela77 spune:

Buna dimineata!

LA multi ani! Un 2011 plin de sanatate si bucurii sa avem cu toate!

Noi revenim dupa o vacanta de o luna in Romania. A fost tare bine acasa desi ne-a cam obosit agitatia sarbatorilor.
Inainte de a ne intoarce am facut si un eco. Mare bucurie: bb e bine, creste frumos si ...... e fetita .

Pentru ca vad ca discutati despre ghiocei care tin la silueta si noi ne inscriem pe lista. Radu mananca orice dar numai 3-4 lingurite.Mai mult nu intra nicicum. De vreo 2 saptamani a inceput sa bea mult lapte noaptea....cam 3 sticle de 300ml cu lapte de vaca (3,5%).

Mi-e tare dor de voi si promit sa intru mai des.

Maria_K felicitari pentru grasunica!
La multi ani Ayla
Mamica fericita de Radu (01.04.2009), 18+ cu Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

aoleu mai fetelor, chestiuta mica si neagra este baietel!!!!! il cheama Sasha Cristian, 3370g si 51 de cm.... si o personalitate cat casa; adica vrea sa aiba liniste perfecta, l-au bagat fetele sub cutia de oxigen pe care o au pentru bebelusi (fara oxigen, ca n-are nevoie) ca acolo e liniste; daca-i ridica cutia de pe el..... urlaa

Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
GANDACEL DE TOAMNA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Manuela77 spune:

Dyana, matushica fericita sa iti traiasca nepotelul! Sa creasca mare si sanatos!!

Mamica fericita de Radu (01.04.2009), 18+ cu Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

MARIA_K, felicitari, sa-ti traiasca dolofanica, si sa te bucuri de fetele tale toata viata!!!!
DYANA, sa-ti traiasca nepotelul si mama lui! (sau Sasha nu-i baiat?)
AYLA, la multi ani! Sa ne ierti daca te-am suparat, si sa n-ai parte decat de bucurii si sanatate, alaturi de familia ta!

http://www.lucamic.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

Eu m-am hotarat (brusc) sa iau o pauza de la forumeala. Asa ca va pup pe toate, cu ghioceii vostri cu tot, foarte probabil ca o sa va mai citesc din cand in cand, si voi mai da si cate un raport scurt.

http://www.lucamic.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Cred ca Vladimir e pe locul I cu coronitza la mancare! Bianca, tot pastram linkul cu alfabetul sa ma uit cu sonor cand nu doarme Sophiphi...pana l-am pierdut fara sa ma fi uitat. Nu-mi mai dai linkul, te rog, ca nu stiu unde sa caut in urma?...
Wow, Ianis traduce, suuuper taaare!!! Clar va avea talent la limbi straine!
Oh, am tremurat si io de emotie la povestirea lui mababei, pana la deznodamantul frumos...foarte inspirata ai fost, mama lui Calin!
La Multi Ani, Ayla!
Mai aveam ceva de zis, cred, da' s-a enervat rau Sophiphi ca i-am intrerupt Tom si Jerry!

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
18 luni
19 luni
Manole forever

Boftiti:

http://www.youtube.com/watch?v=BNeCDnvZz8E

Mergi la inceput