Ghiocei de Martie-Aprilie***292***

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Maria_kfelicitari pentru Ana
Dyana felicitari matusica,iar sora ta sa se recupereze rapid iar "chestia mica si neagra" sa fie mancacioasa si norocoasa

Isabella are zile cand e "greva " fata de mancare dar atunci bea 2 litri de lapte /zi...sau zile cand ciuguleste cate ceva de la fiecare din farfurie...la capitolul gustat intra mujdei (direct de unde-l frecam,si ustura frate),mustar dulce si iute,ketchup iute si dulce....gusta orice gaseste pe masa.Caci cocotata cum e se urca singura.
Azi noapte nu stiu ce a vut dar m-a tipat din ora in ora.Cei drept a mers si foarte mult pe jos(pt picioarele ei e o noutate caci prefera in sling sau brate de cand cu "zana iarna"se potolea doar cand nimerea cu biberonul (de apa)gurita

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

nu stiu cine a schimbat asezarea primei pagini dar a latit-o rau

La multi aniAyla!

PS:"lateala "se vede doar prin google romania,caci eu cu mozilla numai ma pot loga,deloga...si inca cateva minuni de acest fel scuze deci..

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

la multi ani! ayla noastra draga
sa ai un an mai bun si linistit si implinit si cu muuulta dragoste

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si opt luni

Mergi la inceput

pisikule baga boticul in cafeaua care curge rauri-rauri pe aici sa faci ochii mari si sa ai putere sa alergi dupa minunea mica
tare rau ne-a fost si noua la prevenarul asta, dar... a trecut

pupacim fetele noastre dragi si tinem pumnii sa ajunga cat mai repede la joaca in mall

Mergi la inceput

novusica - vorbeste cu mosu' sa aduca inapoi bradul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

La multi ani, AYLA! Iti doresc un an bun, plin de motive de bucurie alaturi de familia ta si cu sanatate pentru voi 4!

Te imbratisez cu drag.

_

Gigelica ,mami de Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Felictari, matushica si nepotica!!! Dimensiuni, greutate, nu ne spui, stii tu cum se poarta?
Sophiphi mananca intr-o zi cam asa:
- dimineatza covrig, sau o felie de paine (nu vrea altceva!!)
- la pranz...de obicei un borcanel de 220; De cele mai multe ori ma chinui sa-i fac o mancare "ca la carte" si ea ma trateaza cu refuz:((( Asa ca n-am ce face si sparg bugetu' pe afurisitele de borcanele hipp sau humana, ce sa fac, "clientul nostru stapanul nostru". Are totusi mancaruri care-i plac: ciorba de legume (numa legumele), cartofi frantzuzasti, supa cu taitei, penne cu sos de rosii la cuptor...cam astea imi vin in minte acum.
- de obicei felul asta principal il ia ori pe la ora 14 si apoi nani (care nani poate avea loc si la 15, 15.30) ori cand se trezeste, pe la 17, daca inainte de nani a mai rontait una-alta (biscuiti de bebe, banana, o felie de mar)
In rest...cateodata vrea banana, cateodata nici sa n-o vada! Pizza nu refuza niciodata (marginile doar, deci numai blat cu sos de rosii, asta-i place), portocalele cand cum si nu mai mult de 3-4 feliute si ii mai plac si morcovii fierti, de multe ori asta e "cina", morcovi fierti!
In afara de asta...lapte de la mama Milka, la ce figuri are-n cap cu mancarea ma bucur ca macar completeaza cu lapte.
Eu inca nu i-am dat: mustar, nimic cu maioneza, mezeluri...de fapt e mai usor sa zic ce i-am dat, decat ce nu! Carne nu vrea, nu-i place, asa ca ma bucur ca macar ala 8% vitzel sau curcan sau pui din borcanel il accepta.

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
18 luni
19 luni
Manole forever

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

Ayla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

pe noi s anu ne dati disparuti dar se pare ca ne cresc ceva maselute, ca am revenit iar la programul de dat in leagan noaptea, ieri noapte 3 ore, azinoapte doar de la 5 la 6; si ieri a plaaaaaaaaans afcaut vreo 2 crize din ale de urlete neconsolate de mi s-a rupt sufletul. azo vad ca e mai binedispus, sper sa-l tina
trebuie sa va povestesc din "aventura bona".... ca stiam eu ca o sa ma sune si o gramada de tute pe langa femeile normale la cap... dar ieri o cucoana mi-a depasit orice imaginatie

Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
GANDACEL DE TOAMNA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela78 spune:

LA MULTI ANI! Ayla
Sa fiti toti 4 sanatosi si fericiti, caci destepti si frumosi sunteti deja

Felicitari MariaK pentru fetita voinica si mancacioasa!
Felicitari Dyana pentru nepotica, asteptam detalii!

Mababei, m-ai dat gata cu aventura voastra pe balcon Si atunci tremuratul organizat de la ce era?

Cativ, ai fost o finuta (cum esti tu de obicei), genul asta de oameni au nevoie de "lectii" mult mai explicite

Si Ianis stie destul de multe cuvinte, de obicei varianta mai usoara, zice in germ. Auto la masina si Ball la minge, dar daca il intreb sa-mi arate in carte "Wo ist der Mond?"(unde-i luna?), imi arata si zice nuna, daca il intreb "Willst du Wasser trinken?" (vrei sa bei apa?) imi raspunde apa. Ma amuza cand il ia taica-su seara de la joaca sa-i faca baie si el tipa ca din gura de sarpe Nein! Nein! Dar ce m-a mirat e faptul ca a inceput de vreo doua zile sa numere, fara sa-l fi invatat eu Zice "Unu, unu, due, teeeeei! Unu, unu, due, teeeei!" Daca numar eu mai departe, cand ajung pe la 17 asa... se uita admirativ la mine, ce zice, "mama, ce desteapta-i mami asta"

Meniul, tot dupa program bebelusesc, doar mancarea, caci sommul de dimineata l-am skip-uit:
dimineata: lapte
pe la 10-12: fructe
la pranz: legume cu carne (de cele mai multe ori ce mancam si noi)
dupa somnul de pranz: iaurt simplu sau cu fructe/biscuiti/branzica sau mozarella sau prajitura de casa
seara: cereale/MBS/spaghetti cu branza/fulgi de porumb/taitei cu lapte/gris cu lapte/orez cu lapte/fulgi de ovaz/hrisca/cereale/biscuiti etc.
inainte de culcare: lapte

Mustar, maioneza, ketchup, muraturi nici el n-a gustat pana acum, insa ii plac foarte mult dulciurile, pe 1 ianuarie ne-au chemat niste vecini la masa si l-au hranit cu ditamai portia intreaga de prajitura cu crema, iar cand mai ciugulim noi niste ciocolata belgiana nu-i chip sa scapam de el pana nu-i dam si lui o tzara.

Si eu sint zombie, caci am stat aseara sa vedem "Turistul" cu Angelina Jolie si Johny Depp, super filmul! merita vazut. Iar dupa aceea l-am luat pe Ianis cu mine in pat si de pe la 4 s-a tot foit.

Edit: am editat caci n-a recunoscut "n" spaniol din Luna=nuna (cam ca manana al lui Simplisor)

Elena, fericita de Ianis Cezar (04.04.2009)

Mergi la inceput