Ghiocei de Martie-Aprilie***292***
Raspunsuri - Pagina 20
Kea spune:
Simply, pai acum te-a apucat, cand ne-ai cucerit pe toate?
Ne-ai sedus si ne abandonezi?
Ayla, la multi ani, fata frumoasa! Sa fii fericita alaturi de cei dragi tie!
Manu, bine ai revenit!
Dyana, felicitari pt nepotel!
Maria felicitari pt fetita!
Gafa zilei era ca am descoperit aseara la 10 ca nu mai am lapte pt copil.
E prima data cand mi se intampla, stiam ca am luat inainte de Craciun multe cutii, am mai luat inainte de revelion, dar la ritmul cum bea keutu noaptea lapte, a secat sursa. Farmaciile de serviciu noaptea, cele mai apropiate, erau la 10-15 km.
Pana la urma am luat o punga de lapte cu orez (praf) si cu ajutorul unei strecuratoare am separat graul de neghina
. Cand i-am dat sticla, aveam inima cat un purece, ca amestecul ala cu orez era de la o alta firma, deci nici laptele nu avea chiar gustul cu care era obisnuit. A baut cam jumatate de sticla si n-a zis nici pas.
Ela, am tot vrut sa te intreb: tu vorbesti ambele limbi cu copilul? Sau tu numai germana si sotul romaneste?
Bianca2503 spune:
SIMPLY, daca te-ai hotarat sa iei pauza ca nu mai avei loc in butoi te intelegem. Daca te-ai rusinat ca esti prea mediatizata, nu te intelegem. Daca ai alt butoi vezi ca ma shushui cu bolta si tot iesi de acolo.
E decizia ta. Nu te supara pe mine. Faci cum crezi...dar nu ai voi sa lipseste mai mult de 2 zile.
Esta claro, companera?
pisigri spune:
Wow, cind citesc de bebelusi noi :P si mai abitir ma apuca cheful si dorul de bebeluso-crescut... Felicitari, sa fie sanatosi si mincaciosi ! Sau..sanatoase si mincacioase? Nu mai stiu, mea culpa, surioara ta Dyanna, astepta fetita?
Meniu zilnic:
Dimineata: o zi ou fiert moale cu piine si un iaurt mic, o zi fulgi cu lapte plus cascaval/banana/"mezel" facut in casa la cuptor, inclusiv porc slab din cind in cind
Pe la 12: bors cu multe legume si cu piine, iese ca un ghiveci de legume mai curind decit ca un bors; papa cam 3/4 bol pt adulti
Dupa somnul de prinz, felul 2
Seara pe la 19-20 paste cu brinza/lapte cu cereale/pilaf/tarta cu mere
La 21 200 ml lapte, uneori cere supliment
If you can't say something nice, then don't say nothing at all
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
pisigri spune:
Mda, asa e cind scrii juma de zi la 3 rinduri.
Chestia e baiat, facusem corect acordul.
La multi ani Monica!
Simply, mi-a luat Bianca vorba din gura!
Kea, daca asta e gafa...nu ma cunosti pe mine!

![]()
If you can't say something nice, then don't say nothing at all
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
Gianina34 spune:
simplysor, acum cand am ajuns iremediabil indragostita de tine, acum vrei sa ma parasesti?
si eu care deja incepusem sa coc ceva planuri de vacanta pe la tine prin curte sa ne putem vedea/pupa...
te rog mult sa-ti revii ca da depresia in noi
si nici macar nu avem soare ca sa avem in ce ramane cu ochii

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si opt luni
mireal spune:
Buna,La Multi Ani Ayla!Dyana sa-ti traiasca nepotelul!Maria-k,ce grasunica ai nascut, sa va traiasca!Eu cred ca se apropie termenul cand trebuie sa ne intoarcem la munca, de aceea suntem cazute in butoi.Si eu am o stare de kk.
Ilinca_M. spune:
No, bravo, Dyana, ne-ai facut figura cu exprimarea ta, doar stiam toate ca e baietel (dupa ce initial crezuse surioara ca e o fetitza pe modelul Ana Katherina
) da' pe moment ne-a luat valul!![]()
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
18 luni
19 luni
Manole forever
mireal spune:
Am uitat, cu ce pot sa inlocuiesc ACC fiole, ca nu se gaseste, doctorul nu raspunde si Theo tuseste.Noi de 2 zile am renuntat la suzeta, s-a rupt foarte tare si alta nu a mai vrut.Asa ca i-am taiat-o, am ras impreuna de suzeta.Ii aratam gaura si radeam, a ras si el, si-a bagat degetul prin ea si a spus si el gaua.Pana acum plange un pic la culcare, dar vad ca nu s-a trezit sa planga dupa ea, sper sa fie bine, ca mie imi era groaza de asta.
Ilinca_M. spune:
Manuela, felicitari pentru caruciorul roz!
Simplyana CE TE-A APUCAT?!
Asa brusc cum ai luat hotararea, asa sa te si razgandesti!
Bianca, m-ati lasat cu gura cascata, si profa si mai ales ucenicul!! Super tare! Pai Sophiphi daca i-as pune eu aia in fatza si as incerca sa-i explic mi-ar trage o privire gen "flegma-ntre ochi", ar lua cartoanele si ar taia-o...nu suporta sa-i explice cineva nimic, degeaba-s io profesoara, fiica-mea se vrea autodidacta si se sustrage institutionalizarii:))))
18 luni
19 luni
Manole forever
Ilinca_M. spune:
Pe podium alaturi de Vladimir, la sub-categoria "fetite", categoria "papa tot", urca in aplauzele noastre Pisilinca!
18 luni
19 luni
Manole forever