Ghiocei de Martie-Aprilie***292***
Raspunsuri - Pagina 21
simplyana_m spune:
Nu ma lasati voi pe mine in pace, deloc!
Kea, pai am zis sa ma retrag in glorie ![]()
Inca o data pune Bianca degetelul pe buba
.
Si ca sa nu va las cu ochii in nori, Gianina, ma mai confesez o data:
Cum contemplam eu reversul medaliei (da, de "mediatizare" e vorba
), si constatam a nu stiu cata oara ca nu-s facuta pentru asta, ma trezesc ca ma cheama la vorba pe mess una din surori, si printre altele, imi propune senina sa o vand pe Mura, ca s-au oferit niste pescari de la mama de la tara sa o cumpere, ca doar aia e menirea ei, sa pazeasca! (Mura e la mama dinainte de Craciun, cand sora-mea din TM a facut sarbatorile in deplasare si a campat-o temporar acolo. Si de bine ce se inteleg, mama si Mura, inca n-a luat-o inapoi, asteapta sa intre in calduri, ca i-au gasit tovaras tot un dog german negru
) In momentul ala m-a lovit amocul, pur si simplu! Si mi-e sufletul bucati, si plang intr-una de vreo 4 ore, m-a sunat tot familionul sa ma asigure ca Mura e bine, ca n-o da nimeni, ca o iubesc toti, blabla...Dar eu nu reusesc si pace sa ma adun, atata frustrare, si dor, si singuratate si nu mai stiu ce e in mine, ca am zis ca nu mai merge, ca trebuie sa-mi gasesc alte preocupari, sa schimb ceva radical, sa plec naiba pe strazi aiurea! Si primul impuls a fost sa ma plang la voi, dar mi-a dat iar medalia in cap, si am zis ca trebuie sa ma detasez de toate, ori macar sa incerc. Mai trec pe-aici peste alea doua zile ce mi le dadu Bianca.
Iar va pup!

http://www.lucamic.blogspot.com/
mireal spune:
Bianca, il scapasem pe Vladimir, noroc ca a zis Ilinca, e super tare.Nici Theo nu sta, nici macar la citit povesti.Aseara i-am citit o poveste cu furnicute, dar avea mult dialog si am incercat eu sa o spun pe mai multe glasuri, tonuri.A stat vreo 5 minute si m-a ascultat.Nici noi nu mai mancam ca inainte, depinde de zile si cand il dor caninii nu manaca mai deloc.
Bianca2503 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ilinca_M. Bianca, m-ati lasat cu gura cascata, si profa si mai ales ucenicul!! Super tare! Pai Sophiphi daca i-as pune eu aia in fatza si as incerca sa-i explic mi-ar trage o privire gen "flegma-ntre ochi", ar lua cartoanele si ar taia-o...nu suporta sa-i explice cineva nimic, degeaba-s io profesoara, fiica-mea se vrea autodidacta si se sustrage institutionalizarii:)))) mami de Sophia-Diana (Sophiphi) 18 luni 19 luni Manole forever |
Pai el ma intreaba una si alta. Nu ii zic eu: hai sa invatam alfabetul. Si eu m-am mirat ca a prins pur si simplu din zbor. Stie literele si numerele.
Ideea e ca nicio jucarie nu mai e challenging pentru el. I-am luat pinguinul ala in care baga banuti cu cifre si s-a plictisit si de el. Adica astazi imi spunea, dupa ce a scos toti banutii din el, ca ramas "oto" (opt) inauntru. Pana sa ma uit eu sa numar banutii scosi mi-am dat seama ca el stia ce cifra corespunde banutului de o anumita culoare.
La inceput a fost o joaca. Imi arata o cifra sau o litera si ingana (adica ma atentiona sa ii spun ce este). Ca sa nu mai iii(cu caciulita) eu ii spuneam.
Copiii, la varsta asta inregistreaza tot. Nici vladimir nu vorbeste ca Ada sau Teona,de exemplu. Adica nu inteligibil(peltic sau franturi de cuvinte) dar are cuvintele lui.
Mi-a luat mult sa imi dau seama ca "bada jaje" inseamna sa bata cu betele la tobe. Si tot din categoria asta:
abca=mancare
baghe= a baga
scaste=scoate
be=bea
cata=chitara
sa=sun (soare)
pataia=patura
Si mai sunt dar nu imi aduc aminte..
Gianina34 spune:
mireal- noi la tuse am facut 3 zile aerosoli cu ventolin si pt ca nu ceva si nu ceda, am mai facut 1 saptamana cu flixotide
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si opt luni
Bianca2503 spune:
Aoleu, Simply imi pare rau. Am dat cu mucii-n fasole!
Te inteleg. Stiu ce inseamna sa fii departe si cunosc sentimentul ala de singuratate de care spui tu. Dar romit eu, ca daca vin in Spania, te anunt si iti aduc Muroaca. Vad eu, cu avionul, cu masina, cumva!
Gianina34 spune:
bianca - te rog eu mult sa te duci in spania (cu masina -pt operatiunea clandestina
) ca nu se poate sa ramana cu sufletelul amarat asa bunatate de fata
PS: sa stii ca m-am mandrit cu vladimir la toti cunoscutii
Gianina34 spune:
asa ca draga simplysor, din seria : " ai grija ce-ti doresti..." cred ca trebuie sa te apuci serios sa te gandesti cum te organizezi cu inca un locatar
Anaan spune:
Salutare!
Simplyana, uf, si mie mi s-ar rupe sufletul la o asemenea veste, dar, daca s-au razgandit si o iubesc e bine, cine stie ce-o fi fost in capul lor cand s-au gandit s-o dea.
Io te iubesc si nu vreau sa nu mai apari pe forum
, insa inteleg ca ai nevoie de o pauza, asa ca take your time, dar nu mult, ca nu-i frumos fara tine!

Ilinca_M. spune:
Simplyana

Te-nteleg perfect; nu stiu cum au putut sa-ti prezinte asa o "propunere", familia ta de-acasa inca nu si-a dat seama ce inseamna Mura pentru tine?! Asa daca vroiai o dadeai tu inainte sa pleci unei familii iubitoare, eventual cu alt caine cu care sa se fi imprietenit, poate s-ar fi adaptat pana la urma...nu sa ajunga "paznic" la niste pescari

Urat din partea lor si numai fiindca s-au putut gandi macar o secunda la asta!! M-am amarat cu totul si io, baldabac in butoi, puteti face si kk acolo, nu numa shushu!:P
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
18 luni
19 luni
Manole forever