Ghiocei de Martie-Aprilie***292***

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gina2008 spune:

Ai de mine! Cui sa raspund mai intai? Sa felicit sau sa incurajez?

SIMPLY... eu nu cunosc sentimentul, dar ma pregatesc sa-l cunosc. Nu stiu cand s-o intampla, dar vrei sa incep (ca una care vrea sa plece din ro) sa enumar toata ca-ca-tu-ri-le din our country? Sunt convinsa ca e greu si cred ca te asteptai sa treci prin asta. Dar gandeste-te la Luca. Doar la el. Cat de bine o sa-i fie si cate posibilitati va avea pentru ca tu te-ai sacrificat. Si ai plans.
Fii barbata si priveste inainte. Si pe Mura o s-o aduca cineva la tine... x 1000.

Sa zic ca m-a lasat Vladimirescu cu o gura wide open! Vladimir e febletea mea si am declarat-o in cateva randuri.

Calin, un baietel nazdravan si mamica lui

Mergi la inceput

SIMPLY te rog nu mai plange! Te rog eu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Pai cind citesc ce maninca un copil la virsta asta imi vine sa bocesc mai abitir ca o bocitoare.

Nu pot dezlega misterul pentru ca, la capitolul haleala, si Ian ar fi fost pe podium cu coronita in urma cu 2 luni. Nu pricep ce s-a intimplat si pace. De 2 zile i-am scos laptele de dimineata ca sa-i pot da mic dejun; pare ca functioneaza dar nu inteleg de ce cind era "mai mic" putea sa bea lapte si sa aiba si mic dejun iar acum nu. In plus, de foarte multe ori, nu-i pot da masa de prinz decit cind se trezeste si atunci, clar la cina zice din nou pas. Mi-am dat seama ca el nici lapte nu bea mult: de 3 ori cite 180 de ml max. De 2 zile, evident, 2 x 180 ml/zi.

In fine, mi-am propus sa mai fac rost de "putintica rabdare" sa vad daca mai pot remedia ceva...

Multu' tufetelor care mi-au detaliat ce si cum maninca odrasla din dotare.

Gina lu' Ian

Mi-e dor...

Ian -toamna 2010
Ian - Craciun 2010

Mergi la inceput

Dyana, zau daca fericirea ta nu-i molipicioasa Mesajele tale chiar mi-au dat si mie o stare de bine. Sa-ti traiasca nepotelul si sa-ti priasca matuseala!

Pe Maria_k eu sint suparata pentru ca nu a mai dat DELOC pe la noi si mie-mi era simpatica tare; dar intr-o zi ca asta, las necazu' la o parte si o felicit din toata inima!

Gina lu' Ian

Mi-e dor...

Ian -toamna 2010
Ian - Craciun 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi8 spune:

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=9" target="_blank">AICI va rugam sa ne votati. crina e poza sil.jpg
multumim!

silvi mama CRINEI

CRINA 1 AN
iun-iul,diverse
la mare

Povestea CRINEI

Mergi la inceput

Sympli, fa bine, te rog, si gaseste resurse:
1. sa fii bine...in ciuda tuturor
2. sa mai intri si pe la noi
3. sa gasesti intelegere pentru rudele tale si, cumva, sa le intelegi in neputinta lor

Gina lu' Ian

Mi-e dor...

Ian -toamna 2010
Ian - Craciun 2010

Mergi la inceput

speciali pentru Ianis cel bilingv.

PS. Divulg si un "mare" secret: Ianis e preferatul lui Jambo

Gina lu' Ian

Mi-e dor...

Ian -toamna 2010
Ian - Craciun 2010

Mergi la inceput

INAPREDA si eu am trecut prin aceeasi problema timp de 2 luni. Copilul meu care manca frumos si tot a facut greva foamei aproape doua luni. Nu vroia si pace. Initial l-am lasat, am zis ca iar e de la vreun dinte sau ceva. Dupa aia m-a apucat amocul. Ca nu stiu eu ce sa-i dau sa manance. Am diversificat in toate felurile posibile. Nu a mancat. Si intr-o zi a cerut cu insistenta lingura. I-am dat-o si nici nu i-am mai blenduit mancarea. Rezultatul: dupa cateva zile de pus la propriu mancare pe el (inclusiv in cap) copilul meu a inceput sa manance singur. Asta era buna. Nu mai vroia sa-i dau eu. Asa incat acum, mananca de rupe (ma rog, asa zic eu) si mananca singur, la masa, cu lingura sau cu furculita (depinde ce mananca).
Singur e o etapa gen puseu sau asa ceva. E ceva ce-l framanta. Da-i pace si incearca sa ramai calma. In niciun caz eu nu i-as da vitamine. E vesel, rade, alearga? Atunci e sanatos. Nu stiu, eu asa am facut. Bine... m-a incercat asa o stare, dar mi-am repetat ca daca ar fi o problema grava... ar avea si alte simptome. Calin cam asa a facut la fiecare progres. A avut o sapt./o luna sau mai mult de bajbaieli...

Pup

Mergi la inceput

LA MULTI ANI, AYLA!

Sa fii sanatoasa, puternica si in continuare asa cum esti tu!

Mergi la inceput

DYANA felicitari pentru nepot! Ce bine e sa fii matusa, nu? Si ce bine de Sasha sa aiba o asa matusa! Ma bucur enorm pentru tine si surioara ta. Sa fie sanatos si sa creasca frumos.

Mergi la inceput