Ian-Feb -Hai Adi, Carmen, Lori, Babyc, Jasmin(169)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

da cine stie ce o fi, poate din cauza ca este inchisa cealalta sala de operatii; dar oricum priveste si partea buna scapi mult mai repede si o sa te vezi cu puiul tau iubit, decat sa te cheme la 8 sau 9 si sa te tina pana la 1, 2 la pranz si abia atunci sa intri in operatie; oricum mult curaj ;
maine o sa fie agitatie mare de tot pe aici;

36 + Maria-Sofia
Roxana
[/quote]

da sa vedem sper sa nu ma tina , el mi.a zis ca daca nu poate asta e mai dureaza , vom vedea .

bafta carmen , beby cry ..si celorlalte care va vin sorocul , d.zeu sa ne ajute si sa avem bb sanatosi
eu ma bag in pat , vad ca vine mos ene pe la gene , sper sa dorm

va pupik pe toate si va imbratisez

D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu
aditza40+ mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

HAI RELUSHA!!!!
HAI LORICH!!!!
HAI JASMIN26!!!!
HAI MIHATP!!!!
HAI MISSMJ!!!!
HAI ADITZA!!!!
HAI BABYCRY!!!!

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia si Eduard Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Hello!
Raportez doua ore de somn (la mami in brate, ca altfel n-am mers...) de la 6 la 8. Doar ea, noi evident nu...
Apoi prima baita facuta cu succes acasa doar de noi doi. Acum face nani de la 9, obosita dupa baita. sa vdm pt cat timp...
M-a apucat asa o agitatie, parca mi se pare ca nu ne descurcam, ca nu are cine sa ne ajute (desi, culmea, are cine!). Si mai ales ma apuca o maaare panica la gandul ca tati mai are 10 zile de concediu si apoi ramanem numai noi. Probabil vor misuna si bunicile pe aici, dar parca eu ma simt in siguranta doar cu tati...
Nu stiu ce naiba am, io nu-s asa miortzaita de obicei, dar acu m-au apucat toate...Grea acomodarea asta! maine mergem la dr - eu la controlul de 10 zile, pitica sa ii mai luam niste analize, am iesit din maternitate cu o neutrofilie si ne-au chemat sa vdm daca s-a rezolvat.
Tre sa-mi iau neparat o pompa de san, am primit una electrica de la Primii pasi , dar e o porcarie, parca nu trage deloc (adica nu face vacuum). As vrea sa nu fie nici prea scumpa, ca suntem in colaps financiar dupa aventura cu maternitatea. recomandari, ceva?

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leeloo21 spune:

bravo fetelor!

va tinem si noi pumnii si ne gandim la voi!!!

Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor,pestisor de 12 martie '09 si de fluturas de 27+

nasterea in apa

pozici dragute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Rapid, ca stau cu ochii pe burta sa vad daca contractiile astea devin dureroase sau nu. S-ar putea s afie noaptea mea! A noastra! Doamne ajuta!

- fetelor, va roooog, pt bebei renuntati de tot la fumat cat alaptati, mai ales, trece in laptic... si din ceva supe bun si sanatos...e pacat, macar cateva luni!! Bafta

- [b]RoxxO sa va descurcati!!!! SA NU AI NICIO GRIJA!!!!!Adaptare-colici-apoi descurcare!!!

m-ati pus in titlu..vai d emine si de mine!!!!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela 39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maimutzica10 spune:

HAI LORICH!!!!
HAI JASMIN26!!!!
HAI MISSMJ!!!!
HAI ADITZA!!!!
HAI BABYCRY!!!!
HAI RELUSHA !!! CU VESTILE

uau, ce multi bb vedem maine, cred ca cel putin 2 capitole se vor scrie in ritm nebunesc!!!

maine dimineata fug dupa prenatal si apoi la pranz tre' sa ajung cu masina in service, deci e bine sa 'agit' spiritele din timp..

roxx, eu asta mi-am luat-o http://www .bebelusultau.ro/detalii.php?cod=ME04, dar cum n-am avut ocazia sa o folosesc... parerea mea e ca asa cum fiecare corp e diferit, fiecareia dintre noi o sa i se para mai buna o pompa sau alta;
acum, poate primesti o parere avizata de la una din mamici!

rox 35+ Marie Lorelei
think pink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maimutzica10 spune:

lorich, nu-s mama omida, da' nush ce-mi veni de te-am pus prima si in reply-ul meu cu motzate

bafta multa!!! curaj ar trebui sa ai din plin, ca doar esti la 'bis'!!

rox 35+ Marie Lorelei
think pink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

FETELOR!!!!
sa ne lasati numerele de tel pe mailul comun in agenda!

sa nu stam pe morcovi cate trei zile...
aditza
lorich
jasmin
carmen
mihatp
babycry!!!!!
cine il are pus...scuze...numai am scris sa nu fie tarziu

MARE BAFTA PE MAINE..DOAMNE AJUTA!SA NE AUZIM CU BINE..BEBELUSI SANATOSI!

NOAPTE LINISTITA

Tunde 34 saptamaniSonia-Diana si mami de ursulet Mario 04.03.2004

da Doamne sa stea buburuza mea in burtica pana la termen

"fiecare prunc nou nascut vine pe lume cu mesajul ca Bunul Dumnezeu inca nu si-a pierdut increderea in oameni"-Tagore filozof Indian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lili_g spune:

Bebelule, dupa ce ii dai lp se linisteste sau tot asa ii este? E nasol de tot sa o alaptezi intr-una ca te dor sanii de nu se poate. La noi se gaseste o crema ca o vasilina care e safe pt copil sa te dai pe sfarcuri sa nu se faca rani...da' nu trece usturimea. Sa te duci si tu in sufragerie si sa dormi macar cate 2 ore puse cap la cap ca si oboseala te termina...
Dupa cum spui tu are colici micuta, si al meu are dar se lupta eroic doar maraie ca un pisoi...azi-noapte al meu a dormit cu el in brate vreo 3 ore si dormea f. linistit. cum l-a pus jos l-au apucat niste scrematuri de ziceai ca e pe foc frate. Ai icercat sa o asezi in car seat cate un pic? Sta putin mai "ghemuita", cum statea in burtica la tine...

Te rog eu mai aminteste-mi ... stiu ca s-a discutat mai demult...da am uitat, botezul se poate face si pe 5-6 martie nu? ca atunci e lasatul de sec de branza.

fetele, suucces maine la toate care aveti intalnire cu bebeii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

Buna dimineata ! Astazi e ziua cea mare, sunt treaza de pe la 5...am dormit si eu vreo 4 ore, am ceva emotii, dar nu foarte mari inca.Cred ca si buburuzul are emotii ca face valuri valuri in burtica la mami.Va dau o sa va treziti sa bagati motatele repede ca avem nevoie azi.
aditza cred ca pe la ora asta te pregatesti sa pleci spre spital,multa bafta, tinem legatura prin tel.
lorich cum stai cu contractiile ?
Bag o galerie si ma duc sa pun bagajul la usa, Doamneee sper sa nu uit nimic, ca de obicei sunt praf si uit cate ceva.
Hai Aditza
Hai BebyCry
Hai Lori
Hai Jasmin

carmen
39+ cu Andrei
Astazi devin mamica !

Mergi la inceput