Ian-Feb -Hai Adi, Carmen, Lori, Babyc, Jasmin(169)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabivalceanu spune:

MAI FETILI, DE CE AVEM LA TITLU LA CAPITOL DOAR HAI RELUSHA, SI NU LE AVEM SI PE FETELE DE CARE STIM SIGUR CA NASC MIINE?! LE-AS PUNE EU, DAR NU MA PRICEP...

HAI FETELE, HAI ADITZA, HAI CARMEN, HAI LORICH, HAI BABYCRY, HAI JASMIN! NASTERI RAPIDE SI USOARE! SI BEBEI SANATOSI!

GABI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BebyCry spune:

Multumim de incurajari
eu tot ma fatai pe aici prin casa nici nu stiu ce sa mai fac sa treaca timpul,cand ma gandesc ca ne mai despart doar cateva ore,chear acum ceva timp me-am adus aminte de Ralu cand era in seara dinintea cezarienie si sp ca nu are emoti si ma gandeam oare cum o fi si uite ca a venit si randul meu cateva ore

Cu ajutorul lui Dumnezeu38+ Cea mai de pret ComoaraYannis
AMR 1 ZILE

Mergi la inceput

asta-i pt semnatura

AMR cateva ore

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

beby..la ce spital nasti ? faci cez nu ?

carmen ..baga repede nr pe mess sau un mesaj ceva pe tel

D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu
aditza40+ mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ache spune:

LORICH

MISSMJ

ADITZA

BEBYCRY

JASMIN

MIHATP

Ce atmosfera incendiara aici!

Ma scuzati de absenta, multe multe felicitari tuturor fetelor care au nascut intre timp, m-am bucurat pt. fiecare in parte.

ABRAMBURICA, ma rog pt. voi sa fie totul bine, sa mergeti cu bb Gabrile acasica cat mai repede! Multa multa putere!

De_ea, condoleante pt. tatal tau. D-zeu sa-l odihneasca.

Eu azi am fost la spital, sunt deja in sapt. 41 si ma simt mai bine ca niciodata, nu ma doare nici macar o unghie, energie cat casa. Colul s-a prezentat iar inchis, dar inchis de tot :(...n-a putut dr. sa ma ajute cu nimic. Cica ma mai asteapta pana duminica daca vreau...eu nu mai pot, starea asta de asteptare ma ucide.
si am decis ca poimaine, pe 13 ianuarie sa faca ceza. Daca ma apuca intre timp nu-i bai, ma lasa sa nasc, daca nu, asta e.
So, maine imi fac analizele, actele de internare si intalnirea cu anestezistul si toata polologhia deja stiuta. Merg apoi sa dorm acasa.
si poimaine dimineata iar la spital, dar cum sunt a 5-a ceza pe ziua respectiva la echipa voi intra spre seara in operatie. Daca ma tin astia nemancata atata, ies top model

Pana una alta m-am mai linistit, ca nenascuta nu raman.
Dar is suparata mai pe corpul meu, tradare nu alta.
Aplicat toate sfaturile: sex, ananas, papaia,curmale, cceai de zmeura, mers pe jos cate 2 ore/zi+alegat dupa cupil non stop/ridicat in brate...si NIMIC NIMIC NIMIC
Am cedat nervos.

Azi dadui si peste moasele de la parenting de le cautam de 2 saptamani. Ele recomandara reflexoterapia si capsule de evening primroe 500mg/zi...cica astea merg tare bine, dar eu nu mai am timp, si nici nervi.

Pana la urma cum o vrea D-zeu. Ma predau .

Probabil ca nu o sa mai am net pana atunci, nu stiu daca maine ma intorc acasa.

Ce nr. de tel., al cui sa-l iau sa anunt evenimentul?

va pup, sunt prin zona, bag un smotru de urgenta.

Adam (22 mai 2008) si 40+ Noah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

AM SCHIMBAT EU TITLU

offf..sunt terminata, asta mica plange incontinuu. nu se potoleste doar dc o tin la san si p pieptu meu.
sanii ma ustura de la atata supt, nici nu stiu dc mai curge ceva din ei la cat a supt
Roxx ne luam de mana, ca nici eu nu stiu ce sa-i mai fac.
acu am pasat-o la tasu cu un biberon k numai pot.
sa vedem ce ne asteapta la noapte.

cu Natalia Maria (30.12.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocsanica80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aditzaC

multumesc fetelor

ocsanica da ..nu stiu ce ia venit , stau cu tel dupa mine acum si la wc ca daca suna dr

deci maine dim la 6.30 sunt la spital , in timp ce scriam msj m.a sunat

D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu
aditza40+ mihai

da cine stie ce o fi, poate din cauza ca este inchisa cealalta sala de operatii; dar oricum priveste si partea buna scapi mult mai repede si o sa te vezi cu puiul tau iubit, decat sa te cheme la 8 sau 9 si sa te tina pana la 1, 2 la pranz si abia atunci sa intri in operatie; oricum mult curaj ;
maine o sa fie agitatie mare de tot pe aici;

36 + Maria-Sofia
Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adryiii spune:

Ache ai pm.

Roxx si Bebelu Rezistati mamici, rezistati!

38 cu Elena Alexandra

Mergi la inceput

haideti fetele cu curaj
DE mane vom fi mamici

AMR cateva ore

Mergi la inceput

AMR cateva ore

Mergi la inceput