Ian-Feb -Hai Adi, Carmen, Lori, Babyc, Jasmin(169)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adryiii spune:

Simis draga, sa stii ca si eu am mai tras cate un fum, chiar cate o tigara. Ma gandeam eu ca oricum daca as sta intr-un loc cu fum sau langa cineva care fumeaza tot as inhala(scuze, scuze). Desi am crezut ca o sa mi se faca rau nu a fost asa. Ma bucur ca am reusit sa fac doar atat, ca inainte fumam ceva mai mult. Cel mai bine era sa le las de tot si sa nu ma mai apuc de ele never. Sincer mi-e si rusine cu burta asa de mare sa ma vada cineva cu tigara, de parca asta ar conta...

38 cu Elena Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

fetelor ma bag la apt..offf...nush cum dormiti voi dar eu dorm mot cocot intre perne..dorm impropriu zis ca mai mult ma fataieh..asta e..trece si vine bebitzaaa

Angie +37

bebe jucaus

amr 8 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

EU AM FOST MARE FUMATOARE...DAR N-AM FUMAT IN TIMPUL NICIUNEIA DIN SARCINI...CU MARIO N-AM PUTUT DE GRETURI..CU SONIA...M-AM LASAT DEJA DE UN AN JUMATE!ARATAM CU 10 ANI MAI BATRANA...M-AM DESFIGURAT..
URASC TIGARA..SI SOTUL CUM PUTE DE LA ELE...
DAR E BINE SA FUMEZI!DA-LE NAIBII..
PROBLEMA E CAND FUMEZ NU POT SA LE REDUC..ORI UN PACHET..ORI NIMIK!
Eu nu condamn mamicile care nu se pot las ade tot!
CATE DOUA-TREI TIGARI ZIC CA MERGE..DECAT SA FACETI CRIZE DE ABSTINENTA!!!!!!

upsss..s-au lipit literele mari de degetu meu

Tunde 34 saptamaniSonia-Diana si mami de ursulet Mario 04.03.2004

da Doamne sa stea buburuza mea in burtica pana la termen

"fiecare prunc nou nascut vine pe lume cu mesajul ca Bunul Dumnezeu inca nu si-a pierdut increderea in oameni"-Tagore filozof Indian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

aa..si cu tigarile..eu dupa testul de sarcina n-am mai bagat tigare in gura..desi spuneam la toata lumea ca eu nu ma las de fumatsper sa rezist si dupa..ca mai am vise ca fumez

Angie +37

bebe jucaus

amr 8 zile

Mergi la inceput

Angieangie draga, pe mine m-a inrebat sotul zilele trecute ca si dupa ce nasc voi avea nevoie de atatea perne?. Cred ca s-a gandit sa zic, sa nu zic...E un dragut. Am trei mici, una pt gravide si alaptat (in forma de semiluna) si doua mari. Si le folosesc cam pe toate. El e ordonat din fire si nu-i place sa aiba multe lucruri pe langa el. Dupa ce nasc revin si eu la o perna sau poate fara perna!

38 cu Elena Alexandra

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui angieangie

aa..si cu tigarile..eu dupa testul de sarcina n-am mai bagat tigare in gura..desi spuneam la toata lumea ca eu nu ma las de fumatsper sa rezist si dupa..ca mai am vise ca fumez

Angie +37

bebe jucaus

amr 8 zile

Am o prietena care tot asa s-a lasat dupa ce a aflat ca e gravi. Bebele are cinci luni, aproape sase si inca nu s-a apucat de fumat. Da deloc, nu cate un fum ca si altele (aici de fata eu).

38 cu Elena Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

multumesc fetelor

ocsanica da ..nu stiu ce ia venit , stau cu tel dupa mine acum si la wc ca daca suna dr

deci maine dim la 6.30 sunt la spital , in timp ce scriam msj m.a sunat

D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu
aditza40+ mihai

Mergi la inceput

Si ceva galerie pt fete:

HAI, ADITZA!!!
HAI, CARMEN!!!!
HAI, LORICH!!!!!
HAI, BABYCRY!!!!
HAI, JASMIN!!!!

38 cu Elena Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

Ce fac fetili ? eu pe la mama , cu frati,surori,cumnati,cumnate, depanam amintiri de cand eram copii.Ma simt super bine, deocamdata nu am emotii, abia astept ! dar stiu ca maine dimineata in drum spre spital imi vor tremura mainile si genunchii si nu o sa ma pot stapani de emotii,dar va trece repede ,abia astept sa imi vad piticulllllll.Am pregatit totul, mai am sa fierb pompele pt san ca le iau cu mine la spital,electrica si manuala,sa vedem daca imi va trebui si cu care ma impac.Apoi baita,epilat si somnic.
aditza deci pana la urma suntem nascute amandoua pana la pranz. am facut rost si de un cosmote de la mama ca sa mai comunicam.
roxx sa nu mai planga bubulina , sa se acomodeze.bine ca mergi la dr maine si aflati ce are .

Multumesc pt motateeeeeeeeee !

carmen
38+ cu Andrei
AMR 2 zile pana imi vad piticul pentru prima data !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariana2005 spune:

Curaj fetelor, in curand veti fi mamici!..

grea boala asta cu fumatul..desi m-am lasat demult de fumat inca mai visez la cate o tigara..dar nu m-as mai apuca pentru nimic in lume..sper sa nu ma razgandesc..

mami de Ariana (30.10.2005) si 36+cu Tudor
mami de ingeras David Andrei (01.09.2008)
"Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ce-mi sta in putere,
Si intelepciunea de a face diferenta intre ele..."

Mergi la inceput